Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Familie van Zoest uit Tilburg “We houden echt van luxe, maar ook van een beetje bewustwording.”

Vandaag Arjan, Christel, hun twee kinderen (niet op de foto) en hond Sienna. Wij treffen ze tijdens de herfstvakantie in een van onze Duin kebbins. Een van die fijne, comfortabele onderkomens waar vanuit je echt kunt genieten van camping Geversduin, de groene omgeving en het dichtbij gelegen strand. Over de accommodatie zijn ze meer dan tevreden:”Die vinden we heel mooi. Door het hoge dak geeft het een ruimtelijk gevoel.” Dat is een goed begin, maar wij willen meer van ze weten! 

Familie van Zoest uit Tilburg: Arjan (werkzaam in de transportsector) en Christel (afdelingsmanager advies), met hond Sienna.

“We zijn via een stukje in een natuur blad in aanraking gekomen met Geversduin,” vertelt Christel. Lachend vervolgt ze: “Vraag me niet welke, dat zou ik niet meer weten. We waren meteen enthousiast en besloten direct om de herfstvakantie hier te boeken. Wat we met name fijn vinden, is dat je de hond mee kan nemen en dat je
op deze camping meteen in de natuur staat.” 

Leuke activiteiten op Geversduin en met de hond op pad
De vakantie op Geversduin is ook een beetje om de kinderen weer te laten genieten van de buitenlucht. Christel: “De kinderen doen tegenwoordig veel te veel digitaal. Met een vakantie als deze willen we dat een beetje afremmen.”

Gelukkig is er op Geversduin voor kinderen genoeg te doen. Ook de kinderen van Christel en Arjan doen daar graag aan mee. “Ze hebben net pepernoten gebakken en zometeen gaan we met de strandjutter mee”, beaamt Christel. “Verder zijn we nog van plan om de paddenstoelentocht te doen en willen we ook een dagje naar IJmuiden. Samen met de hond zijn we een stukje de duinen ingegaan, al wisten we niet zo goed wat de regels zijn wat betreft honden in het reservaat.

duinkebbin

Afval scheiden - thuis én op Geversduin
Duurzaam leven neemt een belangrijke plek in bij de familie van Zoest. “We zijn heel bewust bezig met het scheiden van afval,” zegt Christel. “Dit doen we thuis, dus het is erg fijn dat dit hier op Camping Geversduin ook wordt gedaan. Daarnaast zijn we erg bewust met het eten van vlees; dit doen we slechts 1 à 2 keer per week. Ook letten we op ons elektriciteitsgebruik. Naast dat dit fijn is voor je rekening, is het echt niet goed voor de wereld. De wereld warmt op - stiekem denk ik dat we al een beetje te laat zijn.” 

Lopend of met de fiets
Door zelf kleine aanpassingen te maken, hoopt de familie toch een steentje bij te kunnen dragen. “Zo pakken we tegenwoordig minder vaak de auto dan voorheen,” legt Christel uit. De twee kinderen van Arjan en Christel gaan altijd lopend of met de fiets naar school. “We houden echt van luxe, maar ook van een beetje bewustwording.”