Kamperen familie duinstruweel

Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

algemeen

Logeren in het groen en vlakbij zee

Camping Geversduin, een échte gezinscamping in het prachtige Noordhollands Duinreservaat. U kunt genieten van de kust, de duinen, het bos en van elkaar.

Naast onze unieke accommodaties kunt u ook heerlijk kamperen in een prachtige omgeving. Kunt u ook geen genoeg krijgen van kamperen?  Op de camping zijn er ruim 350 seizoenplaatsen, waar u van eind maart tot eind oktober midden in de natuur kunt overnachten.

Gezellig met uw hond op vakantie? U kunt samen met uw hond kamperen op de Hoepse Beek. De kampeerplaatsen van de Hoepse Beek liggen vooraan op de camping waardoor u met uw hond direct het Noordhollands Duinreservaat in wandelt. Vieze voetjes na het wandelen? Wij hebben hondendouche!

Faciliteiten en omgeving

Camping Geversduin is van alle gemakken voorzien. Daar zorgen de moderne faciliteiten voor zoals verwarmde sanitairgebouwen, natuurlijke speelvoorzieningen, leuke activiteiten voor jong en oud. Ga mee surfen, yoga, Korren met Gjalt of neem een kijkje bij de reddingsbrigade. Trek gekregen na een dag vol met plezier? Kom dan een hapje eten bij ons restaurant Knoest eten en drinken of Vos Food.

Knooppunt 23. Dat is ’m. Hét fietsknooppunt waar het allemaal begint. Zelf geen fiets mee? Geen probleem! We hebben huurfietsen klaar staan. Het natuurgebied nodigt uit en dat geldt ook voor de leuke dorpjes en stadjes. 

Liever een dagje winkelen, warenhuizen en musea bezoeken? Er is meer dan genoeg te doen in de omgeving! U bent al met een half uur in Amsterdam of Haarlem. Binnen een kwartier bent u al in Alkmaar! Ontdek de Kaasmarkt of pak een terrasje op het Waagplein.

Kom naar camping Geversduin. Bij ons worden alle inspanningen op het gebied van natuurbehoud en duurzaamheid beloond met een gouden Green Key, De hoogst mogelijke milieuerkenning. Hoe doen wij dit? 

Lees verder

Al vakantie plannen?

Kamperen duinstruweel

Reserveren voor seizoen 2020 is al weer mogelijk! Komt u gezellig bij ons kamperen met de hond? Of overnacht u liever in één van onze unieke accommodaties? In 2020 zorgen wij voor nog meer comfort. reserveer nu

Wandelen, fietsen en paardrijden

Babyhourse-is-eating.jpg

De duinen en aangrenzende bossen van Noord-Holland zijn ideaal om heerlijk te wandelen, fietsen en paardrijden. Er ligt een uitgebreid net aan paden. Bij de receptie kunt u terecht voor fiets en wandelkaarten! Lees verder