Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Kampeerwinkel Zeldenrust

Kampeerwinkel Zeldenrust

Bent u toe aan u 3 jaarlijkse keuring? Bij Kampeerwinkel Zeldenrust kunt u online een afspraak maken! Ook kunt u hier terrecht voor al uw kampeer spullen en verhuur.


Kampeerwinkel Zeldenrust is te vinden op Camping Bakkum. U kunt hier terrecht voor al uw kampeerspullen, keuringen en verhuur. Kampeerwinkel Zeldenrust heeft een groot aanbod. U kunt hier fietsen, skelters en BBQ's huren. Bent u toe aan u 3 jaarlijkse keuring? Bij Kampeerwinkel Zeldenrust kunt u online gemakkelijk een afspraak maken!

Camping Bakkum
Zeeweg 31
1901 NZ Castricum aan Zee

info@kampeerwinkelzeldenrust.nl

Lees verder


Terug

anwb w760.jpg

Meer nieuws

Ullie kleurplaat

Het is feest op Camping Geversduin! Wij hebben namelijk twee nieuwe kleurplaten van Ullie. Benieuwd naar de nieuwe kleurplaten? Ze zijn nu te downloaden!

Lees verder

Reserveren voor 2020

Reserveren voor seizoen 2020 is al weer mogelijk! Komt u gezellig bij ons kamperen met de hond? Of overnacht u liever in één van onze unieke accommodaties? In 2020 zorgen wij voor nog meer comfort.

Lees verder

2019 je was fantastisch!

Wij van Camping Geversduin willen iedereen bedanken die het seizoen van 2019 geweldig hebben gemaakt. Wat een prachtig seizoen en wat fijn dat jullie hier allemaal deel van uit hebben gemaakt. Bedankt!

Lees verder

Kom met ons Whatsappen!

Snel, makkelijk en gratis is de receptie te bereiken voor korte vragen via WhatsApp met het nummer: 06 10 69 35 93 Hopelijk hebben wij hierdoor meer contact en weet u ons nog makkelijker te bereiken.

Lees verder