Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Verhoging toeristenbelasting

Verhoging toeristenbelasting

Een nieuw jaar brengt altijd veranderingen met zich mee. De gemeente Castricum heeft besloten de toeristenbelasting, met ingang van 1 januari 2020, te verhogen van €1,35 naar €1,80 per persoon per nacht.

Dit betekent dat de toeristenbelasting voor alle reserveringen voor 2020 worden aangepast. Dit geldt ook voor reeds gemaakte reserveringen.
Iedereen die dit betreft ontvangt in de week van 6 januari een informatieve e-mail over dit onderwerp.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de receptie.
Bellen kan naar 0251-661095 of u kunt een e-mail sturen naar info@campinggeversduin.nl.
Terug

oude caravan natuur

Meer nieuws

honden middag

Ja ja! Dit jaar hebben wij voor het eerst een hondenmiddag op Geversduin!
23 juli kan je heerlijk met je trouwe viervoeter rennen door een tunnel, over en onder obstakels door en natuurlijk kan een trimsalon deze dag ook niet ontbreken.

Lees verder

Reserveren voor 2020

Reserveren voor seizoen 2020 is al weer mogelijk! Komt u gezellig bij ons kamperen met de hond? Of overnacht u liever in één van onze unieke accommodaties? In 2020 zorgen wij voor nog meer comfort.

Lees verder

Ullie kleurplaat

Het is feest op Camping Geversduin! Wij hebben namelijk twee nieuwe kleurplaten van Ullie. Benieuwd naar de nieuwe kleurplaten? Ze zijn nu te downloaden!

Lees verder

Kom met ons Whatsappen!

Snel, makkelijk en gratis is de receptie te bereiken voor korte vragen via WhatsApp met het nummer: 06 10 69 35 93 Hopelijk hebben wij hierdoor meer contact en weet u ons nog makkelijker te bereiken.

Lees verder

Werken bij de kdc

Wij vieren een feestje! Met trots hebben we onze nieuwe ‘Werken bij’ site gelanceerd. Hier vind je allerlei interessante en leuke informatie over de Kennemer Duincampings.

Lees verder

Winter werkzaamheden

De winter is begonnen. Een periode voor alle werknemers van Camping Geversduin zijn achter de schermen bezig om alles klaar te maken voor het nieuwe kampeerseizoen.

Lees verder