TEAM GEVERSDUIN

Hallo, en welkom op de website van camping Geversduin. Hier vindt u een overzicht van ons team. Welke functie en welke taken wij hebben ziet u hier. Maak kennis met Team Geversduin

Loes

Trotse Teamleidster Receptie - Ik ben Loes, aankomend seizoen wordt mijn tweede seizoen als Trotse Teamleidster Receptie. Uw vakantiegeluk is voor mij het belangrijkste. Met mijn collega´s zorgen we hier graag voor. Tevens behoor ik ook tot het management team.

Sjaak

Stralend Voorbeeld Technische dienst - Ik heet Sjaak en ik ben vanaf 2001 werkzaam op camping Geversduin. Voordat ik hier kwam ben ik 18 jaar boswachter geweest in het Noord-Hollands Duinreservaat. Voor vragen over het groen of andere zaken op het terrein kunt u bij mij terecht! Tevens ben ik ook enkele dagen in de week werkzaam op Camping Bakkum.

Rianne

Stralend Voorbeeld Receptie - Mijn naam is Rianne, sinds 2007 werkzaam op Geversduin. Naast de zorg voor onze gasten bestaan mijn taken uit de financiële afhandeling, roosters maken, contactpersoon voor de seizoenplaatsen en zit ik in de personeelsvertegenwoordiging.

Elise

Stralend Voorbeeld Receptie – Ik ben Elise, sinds 2003 werkzaam op camping Geversduin. Mijn belangrijkste taak is om het onze gasten naar hun zin te maken en ze een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ook ben ik contactpersoon voor onze seizoensgasten en verantwoordelijk voor de inrichting van de accommodaties. Komt u eens langs voor een kop koffie?

Stefan

Stralend Voorbeeld Technische dienst – Mijn naam is Stefan, ik werk al 8 jaar op Camping Geversduin. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van al het groen op het terrein en alle klusjes die op het terrein te doen zijn. Ook maak ik voor de technische dienst het rooster en begeleid stagiaires.

Renée

Trotse Teamleidster Recreatie - Mijn naam is Renée en dit wordt mijn eerste seizoen op Camping Geversduin als Recreatie Teamleider. Ik ga ervoor zorgen dat we er in de vakanties met z’n allen een feestje van kunnen maken. Dit doen we natuurlijk met een heleboel toffe activiteiten zoals de spooktocht, kidsmusical, broodjesbakken en de highland games.  

Daniël

Trots Talent Receptie - Ik ben Daniël, in 2016 begon ik als stagiaire op Camping Geversduin en komend seizoen werk ik vier dagen in de week op de receptie. Naast de algemene receptie taken houd ik mij vooral bezig met onze website en social media kanalen.

Maarten

Trots Talent Technische dienst - Ik ben Maarten, mijn taken bestaan vooral uit het verzorgen van het groen op het terrein van Camping Geversduin. Hiernaast doe ik ook veel klusjes op het terrein. Ook help ik mee met het voorbereiden van de accommodaties voor de gasten.

Imaany

Trots Talent Receptie - Ik ben Imaany. Aankomend seizoen wordt mijn tweede seizoen op camping Geversduin. Ik ben werkzaam bij de receptie. Samen met mijn collega’s zorgen wij ervoor dat u een onvergetelijk verblijf heeft!

Marianne

Trotste Teamleidster Horeca- Hoi! Ik ben Marianne. Sinds januari ben ik werkzaam op Camping Geversduin als teamleider horeca. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat wij voor u klaar staan in onze Biologische Minimarkt én in Knoest Eten en Drinken! Komt u ook een keer langs?

Nynke

Trots Talent Receptie- Mijn naam is Nynke, ik studeer Travel & Hospitality aan het ROC van Amsterdam. De komende 20 weken ben ik te vinden achter de receptie van Camping Geversduin. Ik hoop veel nieuwe dingen te leren. Zelf woon ik vlak naast de camping, dus mocht u vragen hebben over de directe omgeving, kunt u die altijd stellen!

Tijmen

Trots Talent Receptie -  Hallo, ik ben Tijmen Remigius en ik ben 18 jaar oud. De komende 20 weken ben ik hier werkzaam bij de receptie, ook houd ik me bezig met de social media kanalen. Heeft u vragen? Vraag het gerust.

Zoek taalkeuze

Kennemer Duincamping Geversduin

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl
IBAN: NL28 INGB 0001 3135 75