TEAM GEVERSDUIN

Hallo, en welkom op de website van camping Geversduin. Hier vindt u een overzicht van ons team. Welke functie en welke taken wij hebben ziet u hier. Maak kennis met Team Geversduin

Foppe Offeringa

Camping Manager - Ik ben Foppe Offeringa. Samen met alle collega’s zorgen wij voor de ontspanning bij uitstek op Camping Geversduin. De afstemming tussen Natuur behoud en Recreatie staat bij mij voorop. Ik zorg er voor dat ons teams de mogelijkheden hebben om u als gast te kunnen ontvangen en te laten genieten van onze faciliteiten.

Loes Plagman

Hoofd Receptie - Ik ben Loes Plagman, aankomend seizoen wordt mijn tweede seizoen als hoofd receptie. Uw vakantiegeluk is voor mij het belangrijkste. Met mijn collega´s zorgen we hier graag voor. Samen met Foppe Offeringa behoor ik tot het management team.

Sjaak Baltus

Senior Technische dienst - Ik heet Sjaak en ik ben vanaf 2001 werkzaam op camping Geversduin. Voordat ik hier kwam ben ik 18 jaar boswachter geweest in het Noord-Hollands Duinreservaat. Voor vragen over het groen of andere zaken op het terrein kunt u bij mij terecht! Tevens ben ik ook enkele dagen in de week werkzaam op Camping Bakkum.

Rianne Hoek

Senior Receptioniste - Mijn naam is Rianne Hoek ik werk al 10 jaar op Geversduin. Naast de zorg voor onze gasten bestaan mijn taken uit de financiële afhandeling, roosters maken, contactpersoon voor de seizoenplaatsen en zit ik in de personeelsvertegenwoordiging.

Elise de Boer

Senior Receptioniste – Ik ben Elise de Boer, ik werk al 14 jaar op camping Geversduin. Mijn belangrijkste taak is om het onze gasten naar hun zin te maken en ze een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ook ben ik contactpersoon voor onze seizoensgasten en verantwoordelijk voor de inrichting van de accommodaties. Komt u eens langs voor een kop koffie?

Stefan Tijms

Senior Technische dienst – Mijn naam is Stefan Tijms, ik werk al 8 jaar op Camping Geversduin. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van al het groen op het terrein en alle klusjes die op het terrein te doen zijn. Ook maak ik voor de technische dienst het rooster en begeleid stagiaires.

Renée van Veen

Senior Recreatie - Mijn naam is Renée van Veen en dit wordt mijn eerste seizoen op Camping Geversduin als Recreatie Teamleider. Ik ga ervoor zorgen dat we er in de vakanties met z’n allen een feestje van kunnen maken. Dit doen we natuurlijk met een heleboel toffe activiteiten zoals de spooktocht, kidsmusical, broodjesbakken en de highland games.  

Annette Lartey

Medewerker Receptie - Hallo, ik ben Annette Lartey. Aankomend seizoen wordt mijn vierde seizoen op Camping Geversduin. Ik ben vooral werkzaam op de receptie, hier zal u mij vaak vinden. Naast het receptiewerk houd ik mij bezig met de financiële zaken op de camping.

Koen Beenker

Medewerker technische dienst - Mijn naam is Koen Beenker.  Ik zorg er voor dat onze accommodaties in orde zijn voor de gasten. Hiernaast houd ik mij bezig met de overige klusjes op het terrein. Zo probeer ik er voor te zorgen dat elke gast een zo goed mogelijk verblijf heeft op de camping.

Daniël Man

Medewerker Receptie - Ik ben Daniël Man, in 2016 begon ik als stagiaire op Camping Geversduin en komend seizoen werk ik twee dagen in de week op de receptie. Naast de algemene receptie taken houd ik mij vooral bezig met onze Facebook pagina.

Maarten Bleijendaal

Hulpkracht Technische dienst - Ik ben Maarten Bleijendaal, mijn taken bestaan vooral uit het verzorgen van het groen op het terrein van Camping Geversduin. Hiernaast doe ik ook veel klusjes op het terrein. Ook help ik mee met het voorbereiden van de accommodaties voor de gasten.

Imaany Vledder

Medewerker Receptie - Ik ben Imaany Vledder. Aankomend seizoen wordt mijn tweede seizoen op camping Geversduin. Ik ben werkzaam bij de receptie. Samen met mijn collega’s zorgen wij ervoor dat u een onvergetelijk verblijf heeft!

Rick Bleeker

Stagiair Technische dienst - Ik Ben Rick Bleeker , In 2016 ben ik begonnen als oproepkracht bij de technische dienst op Camping Bakkum, zo ben ik bij de opleiding Natuur, Water & Recreatie gekomen en ben ik in 2017 begonnen hier op Camping Geversduin als stagiair. Op de camping houd ik mij vooral bezig met het groen en allemaal andere klusjes.

Nick van Stigt

Hulpkracht Technische dienst - Mijn naam is Nick van Stigt, ik ben begonnen als stagiaire technische dienst en u zult mij dit jaar terug zien op camping Geversduin als hulpkracht Technische dienst. Ik help met het klaar maken van de accommodaties voor de zomer. Ook help ik mee met andere onderhoud werkzaamheden op het terrein.

Melissa Jansen

Stagiaire Marketing en Communicatie - Mijn naam is Melissa Jansen. Ik studeer Marketing en Communicatie op het Regio College in Zaandam en zal 20 weken te zien zijn op de receptie van Geversduin. Aankomend seizoen wordt mijn eerste seizoen op Camping Geversduin!

taalkeuze

Kennemer Duincamping Geversduin

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl
IBAN: NL28 INGB 0001 3135 75