Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Afbouwen 2022

Afbouwperiode 2022
Vanaf vrijdag 14 oktober kunnen de (half)seizoengasten zonder auto een autokaart ophalen om op en neer te kunnen rijden voor het afbouwen van de kampeerplaats. Twee weken voor de sluitingsdag gaat de afbouwperiode van start. 

Milieustraat
Vrijdag 7 oktober worden de ondergrondse containers op het terrein afgesloten en kan je gebruik maken van de containers in de milieustraat. We verzoeken je om niet alsnog het grofvuil naast de ondergronde containers te plaatsen op de camping, maar netjes weg te gooien in de milieustraat. 

Ook komt onze 'kringloop' winkel weer terug! Wij hechten waarde aan duurzaamheid en recyclen en daarom plaatsen wij een aparte container zodat je goede spullen een tweede leven kan geven. Mocht je iets leuks zien in deze container, neem het dan gerust mee. 

Je kan dagelijks gebruik maken van de milieustraat tussen 10.00 - 16.00 uur. 

VEILIGHEID CERTIFICAAT

Controleer goed of jouw keuringscertificaat nog geldig is voor het nieuwe seizoen. Al onze seizoengasten zijn volgens de overeenkomst verplicht een keuring te doen i.v.m. de veiligheid van onze gasten en de natuur. Een nieuw certificaat uploaden kan tot uiterlijk 01 mei 2023 en is maximaal 3 jaar geldig.

Schotsehooglander2-campinggeversduin