Receptie / Front-office stage 2019

Receptie / Front-office stage 2019

Een stageplaats waar je altijd mensen zal tegenkomen die hun vrije tijd goed willen besteden en jij kan daarvoor zorgen! Jij zorgt ervoor dat gasten naar onze camping toe komen en wanneer ze er eenmaal zijn, zorg jij ervoor dat hun verwachtingen uitkomen.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires die bij ons stage willen komen lopen. Het gehele jaar door kan je stage komen lopen voor minimaal 10 weken. Er zijn verschillende stageplaatsen beschikbaar!

Kennemer Duincamping Geversduin:
Camping Geversduin ligt in het prachtige Noord-Hollands Duinreservaat. Dit is dan ook goed terug te zien op de camping. De camping en het omliggend natuurgebied gaan naadloos in elkaar over. Bossen, duinen, overal voel, zie en ruik je de natuur. Recreatie in combinatie met natuur is dan ook de leidraad van de camping.

De camping ligt op 4 kilomoter van de zee. Camping Geversduin telt ruim 160 toeristische plaatsen, 395 seizoenplaatsen en 25 accommodaties. De totale oppervlakte is 22 hectare. Je zult dus ook hier te maken krijgen met allerlei verschillende gasten én werkzaamheden. Onder het team van 1 campingmanager en hoofd receptie vallen de (senior)-receptionisten, terreinjongens, nachtwachten, avonddiensten en vrijwilligers.

Ben jij: Klantgericht, resultaatgericht, flexibel, actief, zelfstandig en heb jij kennis van de Duitse taal? En lijkt jou een stage bij camping Geversduin wat?

Solitciteer nu!

wat wij jou kunnen bieden

- Leuke collega's;
- Officieel erkend leerbedrijf (Kenwerk & Ecabo, Aequor);
- Interne opleiding reserveringssysteem en commerciële training;
- Intensieve begeleiding door een persoonlijke stagebegeleider;

wat wij jou kunnen bieden

- Stagevergoeding € 65 - € 75 per week (ft);
- Mogelijkheid voor gratis overnachtingsmogelijkheid op de campings;
- Bedrijfskleding tijdens je stage; en
- Eindfeest in november voor alle medewerkers van de Kennemer Duincampings.

werkzaamheden receptie

De beste eerste indruk maken, het ontvangen en te woord staan van (kampeer) gasten; het verkopen van kampeerplaatsen en accommodaties, het verwerken van reserveringen in het reserveringsprogramma; het geven van inlichtingen en het beantwoorden van mailtjes en telefoontjes.

Opleiding

MBO Recreatie
MBO Toerisme & Reizen
MBO Leisure & Hospitality
MBO Telefoniste/ Receptioniste niveau 2
TIO / MBO

solliciteren?

Stuur een zorgvuldige brief + cv per email naar werkenopgeversduin@kennemerduincampings.nl

Voor  meer informatie kan je bellen naar: 0251 -661091 en vragen naar Marjolijn Steman.

bedrijfsinformatie

In de Noordhollandse duinen liggen drie unieke campings: Camping Geversduin (Castricum), camping ‘de Lakens’ (Bloemendaal aan Zee) en camping Bakkum (Castricum aan Zee). Drie oases van rust met zee, strand en duinen als natuurlijke grenzen. meer weten over de KDC?

Lees verder

Zoek taalkeuze

Kennemer Duincamping Geversduin

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl
IBAN: NL28 INGB 0001 3135 75