Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Wanneer wil je komen?


Camping Geversduin ligt op circa 4km van het strand van Heemskerk. In de zomermaanden vind je bij strand Heemskerk strandpaviljoen de Vrijheit.

Binnendoor wandel of fiets je door bos en duinen zo het strand op. Fiets een stukje verder of rijd circa 12 minuten met de auto naar Castricum aan Zee. Het strand van Castricum aan Zee is te verdelen in twee delen; het Drukke Strand en het Stille Strand.

Het Drukke Strand is gemakkelijk te bereiken met de auto via de Zeeweg (N513). Vlak bij de strandopgang is een grote parkeerplaats  tegen relatief geringe betaling (€ 6,50 per dag in de zomermaanden).

Het Drukke Stand kent veel strand- en horecafaciliteiten, waaronder diverse strandtenten, restaurants en een surfschool. Het Stille Strand ligt ten zuiden van het Drukke Strand en is alleen per fiets of te voet via het bos en de duinen te bereiken.

Strandpaviljoen de Vrijheit

strand paviljoen de vrijheit

Heemskerk strand - Afgelegen van de bewoonde wereld kan je hier in een ongedwongen sfeer genieten van verse koffie, heerlijke belegde broodjes, een koud biertje en een gevarieerd menu.

Lees verder

Strandpaviljoen Zoomers

Zoomers

Gezellig strandpaviljoen waar het voortreffelijk eten en drinken is met vooral local en beach food. De luxe van eenvoudig genieten! Beleef het aangename strandritme hier. Lekker langzaam leven noemen we dat.

Lees verder

Deining aan zee

deining

Bij strandpaviljoen Deining kan je terecht voor een verfrissend drankje, een heerlijke maaltijd of een gezellige high tea. Het hele jaar door open; weer of geen weer.

Lees verder

Korren met Gjalt

korren op het strand kinderen

Altijd al willen weten wat er in de Noordzee leeft? Ga op avontuur op het strand en beleef samen een geweldige dag die zeker bij blijft. Meld je snel aan en ga met ons mee!

Lees verder

Castricum aan zee.jpg

Surfschool Castricum

surfen

Van surfen en suppen tot fantastische partijtjes, surfcamps en events. Surfschool Castricum heeft alles voor jouw ultieme surfervaring op het strand van Castricum!

Lees verder

Club zand

club zand

Club Zand is een laidback strandpaviljoen op het strand van Castricum aan Zee. De relaxte sfeer en de wereldse menukaart zorgen voor een optimaal dagje chillen, het hele jaar door

Lees verder

Sports at Sea

wind surfer2.jpg

Het watersportcentrum is bedoeld voor alle strandsporten die je maar kunt bedenken, van kite-, wind- en golfsurfen tot volleybal, rugby, stand up paddling en nog veel meer.

Lees verder

Wandelen en fietsen

dunes at the sea in the evening egmond aan zee.jpg

Onze camping ligt midden in het prachtige Noord Hollandse duinreservaat. Fietstochtje door de duinen en het bos richting strand, of een lekkere stevige strandwandeling?

Lees verder