Amsterdam

Een dag wat anders dan het camping gebied? Vanaf het station Castricum (gratis parkeren) ben je in 30 minuten in het bruisende centrum van Amsterdam. Lekker een dag winkelen of gezellig een terassje pakken.

De ideale stad voor een dagje shopje in combinatie met cultuur en nostalgie. Wat dacht je van een bezoek aan het Rijksmuseum, het Anne Frank huis, Madame Tussauds of maak een rondvaart langs de prachtige grachten.

NEMO

NEMO is het grootste science center van Nederland. Vijf verdiepingen vol spannende, leuke doe- en ontdekingen. NEMO is het bewijs: science is boeiend en fascineert.
Science Center NEMO is dè plek om spelenderwijs bezig te zijn met wetenschap en technologie. Wil je meer weten over NEMO?

Bezoek website

Shoppen

In Amsterdam is genoeg gelegenheid om te shoppen of even lekker wat te eten en een kopje koffie te drinken. Denk bijvoorbeeld aan de Kalverstraat, de Nieuwendijk of de Negenstraatjes! ben je benieuwd naar de Negenstraatjes?

Bezoek website

Rondvaart

Wil je Amsterdam zien vanaf de mooie grachten die de stad bezit? dat kan zeker! in Amsterdam zijn er genoeg mogenlijkheden om Amsterdam vanaf het water te bekijken. Kom je van het centraal station? dan loop je zo tegen de rondvaart boten aan! wil je meer weten over rondvaart boten en de mogenlijkheden?

Bezoek website

Museas

Ben je een museum liefhebber? In Amsterdam zijn veel bekende museas gevestigd. Denk bijvoorbeeld aan het Rijksmuseum, het van Gogh museum of het Anne Frank huis. wil je meer informatie over de musea in Amsterdam?

Bezoek website

Schiphol

Ben je geïntereseerd in de luchtvaart? dan is een dagje naar Schiphol zeker wat voor jou! Het Panoramaterras op Schiphol biedt een fantastisch uitzicht op de vliegtuigen en platformen. Als je er even lekker bij wilt zitten, kun je in een van de Panoramarestaurants van dit boeiende spektakel genieten. Als je er even lekker bij wilt zitten, kun je in een van de Panoramarestaurants van dit boeiende spektakel genieten. Ze zijn te bereiken via de route tussen Aankomst 1 en 2 en via Aankomst 3. Wil je meer weten over schiphol?

Bezoek website

Terug