Amsterdam

Een dag wat anders dan het camping gebied? Vanaf het station Castricum (gratis parkeren) bent u in 30 minuten in het bruisende centrum van Amsterdam. Lekker een dag winkelen of gezellig een terassje pakken.

De ideale stad voor een dagje shopje in combinatie met cultuur en nostalgie. Wat dacht u van een bezoek aan het Rijksmuseum, het Anne Frank huis, Madame Tussauds of maak een rondvaart langs de prachtige grachten.

NEMO

NEMO is het grootste science center van Nederland. Vijf verdiepingen vol spannende, leuke doe- en ontdekingen. NEMO is het bewijs: science is boeiend en fascineert.
Science Center NEMO is dè plek om spelenderwijs bezig te zijn met wetenschap en technologie. wilt u meer weten over NEMO?

Bezoek website

Shoppen

In Amsterdam is genoeg gelegenheid om te shoppen of even lekker wat te eten en een kopje koffie te drinken. Denk bijvoorbeeld aan de Kalverstraat, de Nieuwendijk of de Negenstraatjes! bent u benieuwd naar de Negenstraatjes?

Bezoek website

Rondvaart

Wilt u Amsterdam zien vanaf de mooie grachten die de stad bezit? dat kan zeker! in Amsterdam zijn er genoeg mogenlijkheden om Amsterdam vanaf het water te bekijken. Komt u van het centraal station? dan loopt u zo tegen de rondvaart boten aan! wilt u meer weten over rondvaart boten en de mogenlijkheden?

Bezoek website

Museas

Bent u een museum liefhebber? In Amsterdam zijn veel bekende museas gevestigd. Denk bijvoorbeeld aan het Rijksmuseum, het van Gogh museum of het Anne Frank huis. wilt u meer informatie over de musea in Amsterdam?

Bezoek website

Schiphol

Bent u geïntereseerd in de luchtvaart? dan is een dagje naar Schiphol zeker wat voor u! Het Panoramaterras op Schiphol biedt een fantastisch uitzicht op de vliegtuigen en platformen. Als u er even lekker bij wilt zitten, kunt u in een van de Panoramarestaurants van dit boeiende spektakel genieten. Als u er even lekker bij wilt zitten, kunt u in een van de Panoramarestaurants van dit boeiende spektakel genieten. Ze zijn te bereiken via de route tussen Aankomst 1 en 2 en via Aankomst 3. Wilt u meer weten over schiphol?

Bezoek website

Terug