Haarlem

Haarlem staat bekend om haar rijke culinaire leven. De stad telt na Maastricht de meeste cafés en restaurants van Nederland. Van trendy koffiebars en uitstekende lunchrooms tot gezellige borrellocaties en bijzondere restaurants.


De autoluwe, monumentale binnenstad telt veel exclusieve winkels, trendy kledingzaken, charmante antiek- en curiosawinkeltjes en talloze speciaalzaken op elk denkbaar gebied. In de grote winkelstraten zijn bovendien de belangrijkste (inter)nationale winkelketens te vinden. Deze enorme verscheidenheid leverde Haarlem een aantal keren de titel ‘Beste winkelstad van Nederland’ op. Ook op zondag zijn de winkels geopend.

Bezoek website

Frans Hals museum

Bent u bekend met de kunst van Frans Hals? Deze kunt u bekijken in het Frans Hals museum in Haarlem! U kunt hier dingen leren over zijn leven, over hoe zijn kunst tot stand kwam en natuurlijk kunt u de kunst bekijken! Bent u benieuwd naar het museum? Bekijk de website!

Bezoek website

Grote markt

Wilt u lekker wat drinken? Uw ogen uitkijken naar de mooie geschiedenis of gewoon genieten van de dag? dit kunt u doen op de grote markt! deze is gevestigd in het centrum van Haarlem. wilt u meer informatie over de grote markt in Haarlem? Bekijk de website!

Bezoek website

Shoppen

In Haarlem is een hoop keus aan leuke winkels, wilt u winkelen in de grote winkel kentens of bent u meer geïntereseerd in de kleine niet zo bekende winkels van Haarlem? in Haarlem is voor ieder wat wils! Bent u benieuwd naar de mooie winkelstraten van Haarlem? Bekijk de website!

Bezoek website

    

Terug