De Oude Keuken

Niet ver van Camping Geversduin vind je De Oude Keuken. Een sfeervol restaurant in een monumentaal pand met een groot, zonnig terras.

Bijzonder in alle opzichten

In de groene wijk op de grens van landgoed Duin en Bosch en Bakkum, neemt De Oude Keuken een centrale plek in. Waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring opdoen en buurtbewoners en bewoners van Parnassia elkaar ontmoeten. Waar mensen genieten van de wisselende exposities en muzikale zondagen. Een uitstekende plek dus om uw fietstocht of wandeling door het prachtige bos- en duingebied van Castricum even te onderbreken voor een kop koffie of een heerlijke lunch.

De Oude Keuken is een sociale onderneming. Het team dat ons bijzondere restaurant bemant bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij volgen diverse opleidingstrajecten en worden hierin ondersteund door geschoolde medewerkers en vrijwilligers. Samen zorgen zij ervoor dat elke gast zich bijzonder welkom voelt. Onze producten zijn ambachtelijk, biologisch en afkomstig van collega sociaal- ondernemers. Zo is ons brood afkomstig van Fermento, de taart van buurtbakker Bak’m en hebben wij bier van de Prael.

Je kunt bij ons terecht voor koffie en taart, voor biologische lunchgerechten en high tea. We zijn elke dag open van 9 – 17 uur.

We kijken ernaar uit je te ontvangen!

 

De Oude Keuken
Oude Parklaan 117
1901 ZZ Castricum
tel: 0251-651949

www.deoudekeuken.net

Terug