Bezoekerscentrum de Hoep

Jong en oud worden er op boeiende wijze geïnformeerd over de natuur in het Noord-Hollands Duinreservaat en over de rol van de duinen bij de drinkwatervoorziening.

 

U kunt hier tips krijgen voor een mooie wandel- of fietsroute door de duinen. Zo komt u langs alle bijzondere plekjes zoals de vogelkijkhut en de waterbel. Maar ook bij het bezoekerscentrum zelf is er een hoop te beleven. Bezoek de vlindertuin, ga naar de vogelobservatiewand of leer over schoon drinkwater.

Voor jong en oud worden er wekelijks excursies georganiseerd. Kinderen kunnen op zoek naar kabouters, leren over indianen of hulp-boswachter worden. Volwassenen kunnen mee op excursie met de boswachter of u kunt helpen op de Duinwerkdag zodat de duinen schoon blijven.

Vanaf Camping Geversduin kunt u op de fiets naar Bezoekerscentrum de Hoep. Komt u met de auto? Dan is er een groot parkeerterrein direct naast het bezoekerscentrum.

Na uw wandeling kunt u een kop koffie met taart, of heerlijke lunch of diner nemen bij het naastgelegen Johanneshof. Voor de kinderen is hier een kleine speeltuin en een kinderboerderij.

Bezoek website

Terug