Zondagsmarkt

Door het hele jaar zijn er leuke evenementen en activiteiten te beleven in Castricum, Bakkum, Akersloot, Limmen en De Woude. Hier lees je alles over de gezellige zondagsmarkten in het dorpshart van Castricum. Deze vinden plaats in de lente- en zomermaanden.

Richting de lente kijken we altijd weer uit naar de zondagsmarkten in het dorpshart van Castricum. Ook wel de zomermarkt of seizoensmarkt genoemd.

In de maanden april t/m augustus is er eens per maand op zondag een gezellige braderie. Verspreid over de straten: Burgemeester Mooijstraat, Torenstraat, Bakkerspleintje en Dorpsstraat, staan leuke en afwisselende marktkramen met een diversiteit aan producten.

Bij de zondagsmarkt staat soms ook een thema centraal, zoals de Kleedjesmarkt, waarbij de kinderen op het Bakkerspleintje hun spulletjes mogen verkopen, of de altijd succesvolle Oldtimermarkt, dan staat de Torenstraat vol met de mooiste oldtimers.

Regelmatig is er na de markt live muziek op het Dorpsplein. Haal een drankje bij de omringende horeca zoals Johnny's Café, Balu, Restaurant Brutaal en geniet van de muziek en gezelligheid.

Terug