Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

De Oude Keuken

De Oude Keuken

In Castricum, dichtbij de Zeeweg vindt u De Oude Keuken, een sfeervol restaurant/Grandcafe in een rijksmonument. Aan de voorzijde een groot zonnig terras met uitzicht op de watertoren en de moestuinen.

U kunt bij ons terecht voor (h)eerlijke koffie met diverse soorten taart, biologische lunchgerechten of een wisselend driegangenmenu. Onze chef en zijn leerlingen zorgen voor verrassende smaakcombinaties uit alle windstreken. De producten die wij gebruiken zijn bij voorkeur ambachtelijk, biologisch en afkomstig van collega sociaal-ondernemers. Zo is ons brood en de taart afkomstig van Fermento en van onze buren: leerwerkbedrijf Bakk’m. Groenten uit de Duintuin uit Heemskerk, geitenkaas van zorgboerderij De Klompenhoeve en hebben wij bier van de Prael.

Bijzonder leerwerken

De Oude Keuken is een sociale onderneming en een bijzonder leerwerkbedrijf. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt maken onderdeel uit van ons team. Zij volgen diverse leer- en opleidingstrajecten en worden hierin ondersteund door geschoolde medewerkers en vrijwilligers. Gelijkwaardig werken en leren zij met en van elkaar, vanuit onze kernwaarde dat iedereen ertoe doet! Wij spreken mensen aan op hun mogelijkheden en talenten. Zo kunnen zij groeien in zelfvertrouwen en zich verder ontwikkelen richting vervolgopleiding en arbeidsmarkt. Samen zorgen zij er voor dat elke gast zich welkom voelt!


Adresgegevens:
Oude Parklaan 117
1901 ZZ Castricum
T: 0251-651949

Bezoek website

Terug

Mijn Mein My Zoek taalkeuze