De Waterakkers

“Kom binnen bij de Waterakkers en sluit voor even de deur naar de wereld”. Bij de Waterakkers kunt u genieten van het Zwembad, van een lekker dagje sauna of eet u liever een lekkere pannenkoek in ons pannenkoeken restaurant?

Sauna de Waterakkers

Een team van enthousiaste medewerkers staat voor U klaar en zorgt voor deskundige, persoonlijke en ongedwongen begeleiding. De warme, gemoedelijke atmosfeer en het respect voor de privacy van onze gasten draagt er toe bij dat iedereen zich er op zijn gemak voelt en heerlijk kan ontspannen. wilt u meer informatie over de Sauna of de mogenlijkheden bekijken? Bekijk de website!

Bekijk website

Zwembad de Waterakkers

Wilt u gezellig een dagje gaan zwemmen? bij zwembad de Waterakkers kunt u gebruik maken van een 50m bad, een buitenzwembad en ze hebben zelfs een glijbaan! Bij de receptie kunt u kaartjes voor het zwembad tegen een gerduceerd tarief! bent u benieuwd naar de openingstijden? bekijk de website!

Bekijk website

restaurant de Waterakkers

wilt u na een dagje zwemmen of na het genieten in de sauna lekker een hapje eten? Bij restaurant de Waterakkers bent u aan het goede adres! Lekker met de kinderen wat eten, hier in het restaurant hebben ze voor ieder wat wils! wilt u meer weten over bijvoorbeeld de openingstijden? Bekijk de website!

Bekijk website

Terug