De Waterakkers

“Kom binnen bij de Waterakkers en sluit voor even de deur naar de wereld”. Bij de Waterakkers kunt u genieten van het Zwembad, van een lekker dagje sauna of eet u liever een lekkere pannenkoek in ons pannenkoeken restaurant?

Sauna de Waterakkers

Een team van enthousiaste medewerkers staat voor je klaar en zorgt voor deskundige, persoonlijke en ongedwongen begeleiding. De warme, gemoedelijke atmosfeer en het respect voor de privacy van onze gasten draagt er toe bij dat iedereen zich er op zijn gemak voelt en heerlijk kan ontspannen. wil je meer informatie over de Sauna of de mogenlijkheden bekijken? Bekijk de website!

Bekijk website

Zwembad de Waterakkers

Wil je gezellig een dagje gaan zwemmen? bij zwembad de Waterakkers kun je gebruik maken van een 50m bad, een buitenzwembad en ze hebben zelfs een glijbaan! Bij de receptie kun je kaartjes voor het zwembad tegen een gerduceerd tarief! ben je benieuwd naar de openingstijden? bekijk de website!

Bekijk website

restaurant de Waterakkers

wil je na een dagje zwemmen of na het genieten in de sauna lekker een hapje eten? Bij restaurant de Waterakkers ben je aan het goede adres! Lekker met de kinderen wat eten, hier in het restaurant hebben ze voor ieder wat wils! wil je meer weten over bijvoorbeeld de openingstijden? Bekijk de website!

Bekijk website

Terug