Korvissen

Korvissen

12-07-2017

Tijd: 18:30 uur
Heeft u altijd al willen weten wat er in de Noordzee leeft? Ga op avontuur op het strand en beleef samen een geweldige avond die u zeker bij blijft.

Ga mee op excursie met Gjalt van deNatuurnatuurlijk. Korvissen is een bijzondere ervaring, leer op een leuke en grappige manier wat er voor dieren leven aan de kust en in de Noordzee!

Bij het natuurcentrum op camping Geversduin wordt er eerst meer verteld over zeedieren, weersomstandigheden en aanpak en na een mooie fietstocht door de duinen trekt u vanaf het strand een kornet (visnet) door de branding waarna u de vangst bekijkt en zelfs mag aanraken.

Gjalt legt op bevlogen wijze uit wat er allemaal in het net zit en deelt zijn kennis en liefde voor de Noordzee.
De kinderen staan centraal, en korvissen is een echt familiefeest. Gjalt weet uit jarenlange ervaring iedereen mee te slepen met zijn aanstekelijke Amsterdamse enthousiasme!

Een excursie duurt ongeveer twee en een half uur en slecht weer bestaat niet!  Neem warme (boven)kleding, zwemspullen en een handdoek mee. Voor wie wil en wanneer het mogelijk is zijn er wetsuits voor volwassenen en kinderen beschikbaar.
Een korte broek is vaak ook voldoende om samen een net door de branding te slepen.
Kinderen mogen mee onder begeleiding van een volwassene.

Wilt u deelnemen aan de excursie, schrijf u dan in bij de receptie. Kosten € 5,- p.p.

Terug

taalkeuze

Kennemer Duincamping Geversduin

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl
IBAN: NL28 INGB 0001 3135 75