Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Dauwtrappen IVN

Dauwtrappen IVN

30-05-2019

Tijd: informatie volgt
Dauwtrappen in de Kennemerduinen onder leiding van Kees. Rond zonsopgang het duin in om met de oren vogels op te zoeken, leer verschillende vogel geluiden te kennen en beleef het ontwaken in het duin.

Voor de echte vroege vogels organiseren wij samen met IVN Midden Kennemerland op zaterdag 30 mei een traditionele dauwtrap ochtend. Vroeg uit de veren, want dan is de natuur op z’n mooist. Dauwtrappen doe je ‘officieel’ door in de vroege ochtend met blote voeten door bedauwd gras te lopen, maar met goede wandelschoenen aan nemen de gidsen jullie graag mee in een mooie wandeling rondom Camping Geversduin.

Rond zonsopgang het duin in om met je oren vogels op te zoeken, leer verschillende vogel geluiden te kennen en beleef het ontwaken in het duin. Misschien zien we nog andere dieren zoals konijnen of een vos. Het is een flinke wandeling, want als tussenstop doen we ‘het boetje van Kees’ aan.

De excursie is ook geschikt voor kinderen en hun ouders, maar de kinderen moeten wel gewend zijn om een stuk  in stilte mee te lopen. Geschikte (warme, stille en onopvallende) kleding is gewenst evenals een kleine versnapering en iets te drinken voor onderweg bij de hut.

Je kan je aanmelden voor deze excursie bij de receptie. We vertrekken om 04:30 uur vanaf de receptie. Aanmelden voor dauwtrappen kan via info@campinggeversduin.nl of telefonisch via 0251-661095. (vol=vol)

De kosten bedragen €4,- per persoon, en €2,- voor de kinderen.

Terug