Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Meivakantie

Meivakantie

27-04-2019 tot 06-05-2019

Tijd: 08:00 uur t/m 21:30 uur
Tijdens de meivakantie worden er veel activiteiten georganiseerd samen met het recreatieteam. Komen jullie dansen met Ullie of zien wij jullie op de rug van een paard?

Er staan al activiteiten op het programma tijdens de meivakantie. Naast dagelijks dansen met Ullie en natuurlijk de knustel, is het ook al mogelijk om u in te schrijven voor de volgende activiteiten:

Nachtdierentocht 30 april
Overdag kunnen we heel veel dieren zien. Maar ’s nachts, komen er ook een hoop dieren voorbij. In groepjes gaan we op pad over de camping. We volgen de juiste route en komen onderweg verschillende boswachters tegen die ons van alles kunnen vertellen over alle nachtdieren die hier in de buurt leven.

Korvissen 1 mei
Ga mee op excursie met Gjalt. Korvissen is een bijzondere ervaring, leer op een leuke en grappige manier wat er voor dieren leven aan de kust en in de Noordzee! Meld u snel aan want vol=vol. Meer weten over korvissen?
lees verder

Bosrit 2 mei
Altijd al willen weten hoe ons prachtige Noord-Hollands duinreservaat er uit ziet? In samenwerking met manege Heemskerk worden er Bosritten georganiseerd. Ter paard komt u op plekken in het Duingebied die uniek zijn. Meer weten over een bosrit?
Lees verder

Bos expeditie 2 mei
Ga mee op ontdekkingstocht met Boswachter Hans. Leer veel nieuwe weetjes over de natuur en ontdek alles over het prachtige Noord-Hollands duinreservaat.

Fortfeestje 5 mei
De hele week wordt druk gebouwd aan ons eigen fort, dit gaan wij natuurlijk leuk afsluiten! We gaan samen lekker aan het kampvuur zitten en marshmallows braden! Het word een hartstikke gezellige avond.

Natuurlijk zijn er nog veel meer activiteiten tijdens de mei vakantie. zodra het programma bekend is zullen wij dit met u delen. Houdt daarom goed onze website en/of facebook in de gaten!

Terug

Mijn Mein My Zoek taalkeuze