Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Yoga

Yoga

26-04-2019 tot 27-10-2019

Tijd: informatie volgt
Kom helemaal tot rust tijdens uw vakantie. Vanaf de meivakantie is er Kids Yoga voor de kleintjes en Yin Yang voor volwassenen.

Kids Yoga
Tijdens Kinderavontuur worden kindergerichte yogahoudingen thematisch aangevuld met o.a. liedjes, dans, (meditatie)verhalen en ademhalingsspelletjes die aansluiten op de belevingswereld van het kind. Verder wordt de fantasie en creativiteit bevordert en leren kinderen sociale vaardigheden. Kinderavontuur biedt kinderen de ruimte om hun eigen kwaliteiten te ontdekken en te versterken en bevordert het gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde. Maar het allerbelangrijkste is dat we dit alles met een grote dosis FUN doen!

Voor wie?
Kinderen van 5 tot en met 12 jaar

Yin Yang volwassenen
In deze les worden Yin- én Yang-principes gecombineerd:  Dit wil zeggen dat we van ontspanning naar inspanning werken in diverse Asana'a (houdingen) De lessen beginnen langzaam en bouwen daar verder op; andere beginnen dynamisch en eindigen stil. Het mooie van Yin Yang is dat het vrij indeelbaar is en de les daarom nooit hetzelfde is. Een prachtige gebalanceerde combinatie van Yin en Yanghoudingen. 
Geschikt voor alle niveaus. De uitdaging in de les ligt in het vinden en vasthouden van balans tussen Yin en Yang. Een leuke les wanneer je vanuit de Yin lessen komt en benieuwd bent of Yang Yoga bij jou past.

Inschrijven kan via  www.flowofyoga.com/lesrooster en de app van Mindbody online.

Terug

Mijn Mein My Zoek taalkeuze