Korren met Gjalt

31-08-2022

13:00 uur t/m 15:30 uur
Altijd al willen weten wat er in de Noordzee leeft? Ga op avontuur op het strand en beleef samen een geweldige dag die zeker bij blijft. Meldt u snel aan en ga met ons heen!

Ga mee op excursie met Gjalt. Korvissen is een bijzondere ervaring, leer op een leuke en grappige manier wat er voor dieren leven aan de kust en in de Noordzee!

Bij het natuurcentrum op camping Geversduin wordt er eerst meer verteld over zeedieren, weersomstandigheden en aanpak en na een mooie fietstocht door de duinen trek je vanaf het strand een kornet (visnet) door de branding waarna je de vangst bekijkt en zelfs mag aanraken. Gjalt weet uit jarenlange ervaring iedereen mee te slepen met zijn aanstekelijke Amsterdamse enthousiasme!

Een excursie duurt ongeveer twee en een half uur, en slecht weer bestaat niet!  Neem warme (boven)kleding, zwemspullen en een handdoek mee. Voor wie wil en wanneer het mogelijk is zijn er wetsuits voor volwassenen en kinderen beschikbaar. Een korte broek is vaak ook voldoende om samen een net door de branding te slepen. Kinderen onder de 12 jaar mogen mee onder begeleiding van een volwassene.

De kosten bedragen €5,- per persoon. Je kan je inschrijven voor de excursie via de receptie, info@campinggeversduin.nl of telefonisch via 0251 - 661095.
Let op! Wij vertrekken gezamelijk op de fiets naar het strand. Verzamelen bij de receptie.

Terug