Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Surfen

Surfen

25-08-2019

Tijd: 14:00 uur t/m 15:30 uur.
Speciaal voor u organiseren we een te gekke beginnersles golfsurfen bij Surfschool Castricum. Hierin leren we alle basics die u nodig heeft om uiteindelijk de ultieme kick van het golfsurfen te kunnen ervaren.

Hoe ziet de les er uit?
Samen met de andere deelnemers vertrekken we vanaf de camping naar het strand, waar we bij aankomst in verschillende surfgroepjes zullen worden verdeeld. Ieder groepje krijgt een eigen instructeur die je de gehele les zal helpen. De les begint met een theoriegedeelte waarin je uitleg krijgt over het materiaal, de zee, veiligheid en natuurlijk over het surfen zelf.
Hierna is het tijd om een heerlijk warm wetsuit aan te trekken waarna we de techniek gaan oefenen op het droge. Heb je de techniek van het opstaan onder de knie, dan is het tijd voor het echte werk...SURFEN!

In het water ga je stap voor stap toewerken naar het uiteindelijk doel: staand op je plank meeglijden over de golven! Dit is niet gemakkelijk en gaat letterlijk met vallen en opstaan (wel lekker in het water natuurlijk). Maar of je nu direct opstaat of niet, je zal gegarandeerd een geweldige ervaring hebben.

Wat zit er in de les inbegrepen:
* Tijdens de les krijg je van ons een uitstekend wetsuit en surfboard van de beste merken.
* Door te surfen in kleine groepjes krijg je tijdens de les lekker veel hulp en begeleiding.
* Na afloop is er tijd voor het maken van een leuke foto als herrinering aan jouw mooie surfavontuur.

Overige info:
* Deelnemers moeten minimaal 8 jaar oud en in het bezit van een zwemdiploma zijn.
* Kosten voor de les zijn €15 p.p. Dit kan worden afgerekend bij de receptie van de camping.
* Wanneer de omstandigheden niet goed genoeg zijn om jullie veiligheid te kunnen garanderen kan de les voor aanvang worden geannuleerd. U ontvangt dan uiteraard gewoon uw geld terug!

website

Terug