Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Bramen

Bramen (vanaf 6)

25-08-2019

Tijd: 11:00 uur t/m 12:30 uur
Weet je dat bramen familie zijn van de aardbei? Weet je dat bramen echt zomerfruit is? Wil je meer weten over bramen, bramenstruiken en hoe bramen groeien?

IVN afdeling Midden Kennemerland organiseert in samenwerking met camping Geversduin een excursie met als thema “bramen” op zondag 25 augustus 2019.

Niet alleen mensen vinden bramen heerlijk, de bloemen bieden nectar voor zweefvliegen, kevers, bijen en hommels. In en op de bladeren en stengels leven schimmels, diverse kever- soorten, wespen, enz. IVN gids Hermine Smit zal je hier van alles over vertellen en natuurlijk gaan we ook bramen plukken, neem dus een bakje mee! Het is ook handig om in de duinen dichte schoenen en een lange broek te dragen. Bramenstruiken zijn stekelig.

Je kunt je aanmelden voor deze excursie bij de receptie (info@campinggeversduin.nl of 0251-661095 (onder vermelding van de excursie). We vertrekken om 11:00 uur vanaf de receptie. Kosten zijn 4 euro voor volwassenen, 2 euro voor kinderen. Graag gepast geld meenemen.
De kosten zijn exclusief een toegangskaart tot de duinen, deze is te koop bij de receptie of bij de automaat aan de ingang van het duingebied. Een dagkaart kost €1,80.

Terug