Vier je verjaardag met Ullie!

01-04-2023 tot 29-10-2023

Al je vriendjes en vriendinnetjes komen op jouw verjaardagsfeestje om je te feliciteren, te spelen met je nieuwe cadeaus en natuurlijk om taart te eten. Ullie hoort daar als je beste campingvriend natuurlijk ook bij!


Nodig Ullie uit door papa of mama langs de receptie te sturen. Hier kunnen zij alles over je vertellen over het pakket en een afspraak maken om Ullie te ontvangen op jouw feestje. Of, stuur ons een e-mail naar info@campinggeversduin.nl

Pakket TAART €25,-
Ullie komt 15 minuten naar de verjaardag incl. recreatie lid, muziek, feestkleding, een hele hoop gezelligheid en een echt Ullie verjaardagstaart met een foto van Ullie erop (9 personen)

Pakket CADEAU € 25,-
Ullie komt 15 minuten naar de verjaardag incl. recreatielid, muziek, feestkleding, veel gezelligheid en een Ullie knuffel(tijdelijk uitverkocht) als cadeau voor de jarige!

Pakket CAKE + CADEAU € 35,-
Ullie komt 15 minuten naar de verjaardag incl. Recreatielid, muziek, feestkleding, veel gezelligheid, een echte Ullie verjaardagstaart met een afbeelding van Ullie erop (9 personen) en een Ullie knuffelbeer (Ullie knuffelbeer tijdelijk uitverkocht) als cadeau voor de jarige.

Terug