Korren met Gjalt

18-10-2023

13.00 - 15.30 uur
Altijd al willen weten wat er in de Noordzee leeft? Ga op avontuur op het strand en beleef samen een geweldige dag die zeker bij blijft. Meld je snel aan en ga mee op excursie met Gjalt.

Korvissen is een bijzondere ervaring, leer op een leuke en grappige manier wat er voor dieren leven aan de kust en in de Noordzee!

Bij het natuurcentrum op camping Geversduin wordt er eerst meer verteld over zeedieren, de weersomstandigheden en de aanpak. Na een mooie fietstocht door de duinen, trek je vanaf het strand een kornet (visnet) door de branding waarna je de vangst bekijkt en zelfs mag aanraken

Gjalt weet uit jarenlange ervaring iedereen mee te slepen met zijn aanstekelijke Amsterdamse enthousiasme!

Een excursie duurt ongeveer 2,5 uur en slecht weer bestaat niet!  Neem warme (boven)kleding, zwemspullen en een handdoek mee. Voor wie wil en wanneer het mogelijk is zijn er wetsuits voor volwassenen en kinderen beschikbaar. Een korte broek is vaak ook voldoende om samen een net door de branding te slepen. Kinderen onder de 12 jaar mogen mee, maar wel onder begeleiding van een volwassene.

De kosten bedragen €5,- per persoon. Dit geldt ook voor de begeleidende ouder/verzorger. Je kunt je inschrijven voor de excursie via www.mijncampinggeversduin.nl onder het kopje “dit kan je doen” en vervolgens klik je op “aanmelden activiteit”. Het kan ook telefonisch via 0251-661095 of aan de balie. 

Let op! Wij vertrekken gezamenlijk op de fiets naar het strand.

Op de volgende data zal Korren plaatsvinden in seizoen 2023:Woensdag 26 april
Woensdag 3 mei
Vrijdag 19 mei
Zaterdag 27 mei
Woensdag 12 juli
Woensdag 19 juli
Woensdag 26 juli
Zaterdag 29 juli
Woensdag 2 augustus
Zaterdag 5 augustus
Woensdag 9 augustus
Woensdag 16 augustus
Woensdag 23 augustus
Woensdag 30 augustus
Woensdag 18 oktober
Woensdag 25 oktober

Terug