Highlights 2019

Nachtdierentocht 30 April

Overdag kunnen we heel veel dieren zien. Maar ’s nachts, komen er ook een hoop dieren voorbij. In groepjes gaan we op pad over de camping. We volgen de juiste route en komen onderweg verschillende boswachters tegen die ons van alles kunnen vertellen over alle nachtdieren die hier in de buurt leven.

Ontdekkingstocht 6 juli

Vandaag gaan we verschillende routetechnieken leren zodat we nooit meer kunnen verdwalen. We leren kompaslezen, kralenroutes, fotoroutes en nog veel meer.  In groepjes gaan we aan de hand van de routes op pad over de camping opzoek naar posten. Op elke post is er een spel waarbij je punten kan verdienen. Weet jij alle posten te vinden?

Hutten bouwen 17 augustus

Vandaag maken we de eerste stap naar de slaaphutten van komende dinsdagavond. We krijgen uitleg van echte huttenbouwers, gaan gezamenlijk een ontwerp maken en gaan aan de slag. Pak snel een pallet, hamer en spijkers! We gaan er een prachtig huttendorp van maken.

Koken met Knoest 27 augustus

Vandaag kunnen wij net zo lekker leren koken als de koks in Knoest. Geef je op bij het recreatieteam en wordt een echte topchef! Misschien kunnen we onze eigen cherrytomaatjes wel van de planten plukken en de muntblaadjes uit de kruidenpotjes halen. Wat we gaan maken, houden we nog even geheim.

Dierenparade

We houden ons graag bezig met alle dieren op de wereld en weten dan ook dat dieren extra blij zijn als ze lekker rond kunnen lopen. Als echte feestvarkens gaan wij er met z’n alle op uit om verkleed als dieren de hele camping over te dansen. Deze dansjes leren we jullie van te voren zodat iedereen mee kan doen! Trek jij ook je leukste dierenpak aan?

Spooktocht

Dit is een speciale activiteit voor enkel de dapperste mensen op Geversduin. Elk jaar wordt de spooktocht weer ietsje spannender. De spooktocht vindt plaats in het bos naast de camping en wordt georganiseerd op inschrijving bij het recreatieteam. De inschrijfdatum wordt nog gecommuniceerd. Durf jij het aan?

Ullie's verjaardag

Ullie is jarig en viert dit het liefst met al haar vrienden! We beginnen met een gezamenlijk feest en dansen de benen onder ons lijf vandaan. Daarna spelen we de leukste spellen en drinken we een lekker glaasje limonade. Ullie zou het ontzettend leuk vinden als iedereen verkleed komt op haar verjaardag.

Sprookjesbos

Ben jij benieuwd welke sprookjesfiguren er allemaal in het bos rondom de camping wonen? Kom dan met je ouders/verzorgers naar het sprookjesbos. In groepjes gaan we het bos opzoek naar kabouters, roodkapje, trollen, boselfen en nog veel meer leuke wezens.

Escape Forest

Weet jij te ontsnappen uit het bos? Op verschillende plekken op de camping zijn raadsels, puzzels en de moeilijkste opdrachten uitgelegd. Alleen met een goede samenwerking en veel denkwerk kan jij ervoor zorgen dat je het bos weet te ontsnappen.

Fortfeestje 4 mei

Na een hele week bouwen aan ons eigen fort, vieren we dat we een fantastisch bouwwerk hebben neergezet. Laat aan iedereen zien wat je deze week hebt gemaakt! Samen spelen we verschillende spellen, zitten we rond het kampvuur en eten we de lekkerste marshmallows.

Recycle festijn 13 juli

We gaan vandaag alleemaal mooie en nieuwe dingen maken van oude spullen! Van deze spullen kunnen we bijvoorbeeld onze eigen game hal maken met allemaal spelcomputers. Ook staat er op de camping een grote groene afvalcaravan. Hier leer je van alles over recyclen!

Buitenbioscoop 30 juli

Ook dit jaar kijken we weer met z’n alle een film op een mega scherm! Neem je eigen stoel, zitzak of bank mee en plof lekker neer op het sportveld. Vooraf en tijdens het kijken van de film kan je bij ons de lekkerste snacks en drankjes kopen zodat je niet met een lege maag hoeft te kijken. Benieuwd welke film we gaan kijken?

 

Slapen in onze eigen hutten 20 augustus

De afgelopen dagen hebben we hard gewerkt aan het bouwen van onze eigen hutten.  Het enige wat nog mist is je eigen bed. Schrijf je in bij het recreatieteam en kom gezellig slapen! Je kan je inschrijven vanaf 6 jaar. Je hebt hiervoor toestemming nodig van je ouders/verzorgers.

Buitenspelen 31 augustus

Wat is jouw favoriete buitenspel? We spelen deze middag alleen maar leuke buitenspellen. We verzamelen op de camping en kunnen dan met z’n alle het bos in gaan voor de leukste spellen. Laser gamen, verstoppertje, blikkietrap of iemand is het, niemand is hem. Speel jij ook mee?

Reptielen op de camping

Wat vinden jullie van slangen, leguanen, spinnen en salamanders? Vandaag krijgen we speciaal bezoek van echte reptielen en hun verzorgers. De verzorgers kunnen ons van alles vertellen over de reptielen; waar ze wonen, wat ze eten, waarom ze deze kleuren hebben en nog veel meer. Jullie mogen misschien zelfs wel een van de reptielen aaien!

Survival run

Ben jij snel, dapper, lenig, ben je niet bang om vies te worden en heb je veel doorzettingsvermogen? Dan maak jij kans om de survival te winnen! Tijdens deze run hebben we verschillende obstakels opgebouwd op de camping waar jullie zo snel mogelijk overheen moeten. Let op! De obstakels zijn soms zo groot, dat je het beste je papa of mama mee kan nemen om samen te rennen. W

Kindermusical

Vind jij het leuk om op het podium te staan, helemaal in een typetje te kruipen en te stralen als nooit tevoren? Kom dan vooral naar de audities en geef je op voor de musical. Houdt voor specifieke data de website in de gaten. Ook maken we in een later stadium bekend welke musical we gaan spelen.

Expedite geversduin

Kan jij vuur maken, gemakkelijk puzzels oplossen en durf jij alles te eten? Dan zou jij nog wel eens kunnen winnen bij Expeditie Geversduin. In teams strijden jullie met verschillende spellen tegen elkaar om zoveel mogelijk punten te halen. Weest vooral niet bang om vies te worden en haal alles uit de kast.

Zoek taalkeuze

Kennemer Duincamping Geversduin

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl
IBAN: NL28 INGB 0001 3135 75