Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

FAQ - Faciliteiten

Veelgestelde vragen
openingstijden

Vanaf hoe laat is de wasserette open?

De wasserette opend gelijktijdig met de receptie. Één uur voordat de receptie sluit, gaat de wasserette dicht. Bekijk hier de openingstijden.

Vanaf hoe laat kan ik mijn broodjes ophalen uit de minimarkt?

De minimarkt opend om 08:00 uur met de lekkerste warme broodjes! U vindt hier meer informatie over de minimarkt.

wifi

wifi

Is er ook een Wi-Fi punt?

Tijdens uw vakantie toch even uw E-mail checken? Dat kan! Naast de gratis wifi bij de receptie en op het centrumplein is er nu ook gratis wifi  bij de Hoepse Beek, de Binnenduinrand en Het Duinstruweel. Voor meer info kunt u bij de receptie terecht!

Is er Wi-Fi in de accommodaties beschikbaar?

Er is kostenloos Wi-Fi aanwezig in de accommodaties. Bij aankomst vindt u een welkomsmap, Achterin de map vindt u de Wifi-code.

Is er Wi-Fi op de plaats beschikbaar?

U ontvangt kosteloos Wi-Fi op het Duinstruweel, de Binnenduinrand en de Hoepse Beek. Niet op alle plaatsen is Wi-Fi bereikbaar. Zo heeft u bij de Oase, het Eikenbos en de seizoen plaatsen geen Wi-Fi.

algemeen

algemeen

Is er een wasserette aanwezig?

Ja! Wilt u niet meer met bergen was thuiskomen? U kunt op de camping uw was wassen en drogen.

• Wasmachines (€5,00 per wasmuntje) wasmiddel zit hierbij inbegrepen
  • Droogtrommels (€1,00 drogen per 15 minuten)

Muntjes kunt u aanschaffen bij de receptie.

Is het mogelijk om te barbecue├źn?

U mag barbecueën op gas of elektra. In verband met de brandveiligheid mag u helaas niet barbecueën op open vuur. Gas en elektra barbecues huren bij Vos-Food. Klik hier voor meer informatie.

Kan ik ergens een fiets huren?

De fietsverhuur vindt u aan het begin van de camping bij de receptie. Daar kunt u verschillende fietsen huren tegen een betaling. Naast volwassene– en kinderfietsen verhuren wij ook kinderzitjes, fietskarren en trailbikes. Van te voren reserveren is niet mogelijk.

Kan ik in de buurt ergens geld pinnen?

De dichtstbijzijnde pinautomaten zitten in Castricum en Heemskerk, daarnaast kunt u ook bij de Albert Heijn in Heemskerk en Castricum geld opnemen. Het is niet mogelijk om bij de receptie geld op te nemen.

Mag ik met mijn scooter/brommer op het terrein?

Op het terrein mag niet worden gereden met een scooter of brommer. Deze kunt u bij de receptie parkeren in de daarvoor bestemde stalling. Gasten die slecht ter been zijn mogen zich melden bij de receptie en vragen naar de mogelijkheden.

Mijn Mein My Zoek taalkeuze