Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Veelgestelde vragen
openingstijden

openingstijden

Vanaf hoe laat is de wasserette open?

De wasserette opent gelijktijdig met de receptie. Één uur voordat de receptie sluit, gaat de wasserette dicht. Bekijk hier de openingstijden.

Vanaf hoe laat kan ik mijn broodjes ophalen uit de minimarkt?

De minimarkt opent om 08:00 uur met de lekkerste warme broodjes! Je vindt hier meer informatie over de minimarkt.

wifi

wifi

Is er ook een Wi-Fi punt?

Tijdens jouw vakantie toch even je E-mail checken? Dat kan! Naast de gratis wifi bij de receptie en op het centrumplein is er nu ook gratis wifi  bij de Hoepse Beek, de Binnenduinrand en Het Duinstruweel. Voor meer info kun je bij de receptie terecht!

Is er Wi-Fi in de accommodaties beschikbaar?

Er is kostenloos Wi-Fi aanwezig in de accommodaties. Bij aankomst vindt u een welkomsmap, achterin de map vindt je de Wifi-code.

Is er Wi-Fi op de plaats beschikbaar?

U ontvangt kosteloos Wi-Fi op het Duinstruweel, de Binnenduinrand en de Hoepse Beek. Niet op alle plaatsen is Wi-Fi bereikbaar. Zo heeft u bij de Oase, het Eikenbos en de seizoen plaatsen geen Wi-Fi.

algemeen

algemeen

Is er een wasserette aanwezig?

Ja! Wil je niet meer met bergen was thuiskomen? Je kunt op de camping jouw was wassen en drogen.

  • Wasmachines (€5,00 per wasmuntje) wasmiddel zit hierbij inbegrepen
  • Droogtrommels (€1,00 drogen per 15 minuten)

Muntjes kun je aanschaffen bij de receptie. 

Is het mogelijk om te barbecue├źn?

Je mag barbecueën op gas of elektra. In verband met de brandveiligheid mag je helaas niet barbecueën op open vuur. Gas en elektra barbecues kan je huren bij Vos-Food. Klik hier voor meer informatie.


Kan ik ergens een fiets huren?

Je kunt online fietsen bij ons reserveren. Dit gaat via BimBim Bikes. Onder het kopje 'Recreatie' vindt u de pagina 'Wandelen, fietsen en paardrijden' vanuit daar komt u op de website terecht waar je de fietsen kunt huren. Wij hebben stadsfietsen, fietsen met zitje, kinderfietsen, ouder-kind tandems en bakfietsen. Als je de fietsen online heeft gereserveerd kunt u deze met de bevestiging in jouw mail bij de receptie afhalen.

Kan ik in de buurt ergens geld pinnen?

De dichtstbijzijnde pinautomaten zitten in Castricum en Heemskerk, daarnaast kun je ook bij de Albert Heijn in Heemskerk en Castricum geld opnemen. Het is niet mogelijk om bij de receptie geld op te nemen.

Mag ik met mijn scooter/brommer op het terrein?

Op het terrein mag niet worden gereden met een scooter of brommer. Deze kun je bij de receptie parkeren in de daarvoor bestemde stalling. Gasten die slecht ter been zijn mogen zich melden bij de receptie en vragen naar de mogelijkheden.