Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Wanneer wilt u komen?

FAQ - Kamperen

Veelgestelde vragen
recreatie

recreatie

Op welke dagen is het recreatieteam aanwezig?

Tijdens vakantie periodes en alle weekenden. De recreatie begint  in het eerste kampeerweekend tot de laatste week van de herfst vakantie. Het programma kunt u hier bekijken. programma

Voor welke leeftijdsgroep worden er activiteiten georganiseerd ?

Wij bieden een recreatie programma voor kinderen t/m 12 jaar. Daarnaast bieden wij ook activiteiten voor het hele gezin aan. benieuwd naar de activiteiten? klik dan hier. Programma

algemeen

algemeen

Hebben jullie speciale plaatsen voor campers?

Als uw camper groter is dan 6 meter kunt u het best contact met ons opnemen voor de beste plek. Alle categorie plaatsen voor caravans kunnen ook worden geboekt voor de camper. behalve de Oaseplaatsen hier is de grond te zacht en zal uw camper wegzakken.

Hoeveel kampeermiddelen mogen er op de plaats staan?

U kunt overnachten met 1 groot kampeermiddel en een bijzet-tentje (2-persoons koepeltent). Dat is bijvoorbeeld een caravan en een bijzet tentje.

Hoeveel personen mogen er maximaal op de plaats?

Alle plaatsen zijn geschikt voor maximum van 6 personen. Als u met meer dan 6 wilt komen overnachten, zult u een extra plaats moeten boeken. Dit is i.v.m. de brandveiligheid op de camping.

Is er stroom beschikbaar op de plaats?

Behalve de Oaseplaatsen zijn alle kampeerplaatsen voorzien van 16 ampère stroom. Wanneer u stroom heeft is dit 24/7 voor u beschikbaar.

Kan ik voor 1 nacht een plaats reserveren?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. U kunt een plaats reserveren vanaf 2 nachten. Als u echt maar 1 nacht wilt blijven, kunt u het op de bonnefooi proberen en kiezen voor het trekkersveld. Wij kunnen alleen niet garanderen dat wij een plaats beschikbaar hebben als u hier aankomt.

Mag ik mijn auto bij de plaats parkeren?

U mag alleen bij de Binnenduinrand, het Duinstruweel uw auto parkeren op de plaats. Bij de Oaseplaatsen, de Hoepse Beek en op het Eikenbos kunt u op aankomst en vertrek dagen het terrein op. De overige dagen moet de auto echter geparkeerd worden op onze parkeerplaats. dit is geheel kosteloos.

Wat is de Binnenduinrand?

De plaatsen van de Binnenduinrand zijn aan het begin van de camping, voorzien Elektra en de auto mag bij de plaats. Ook kunt u gebruik maken van kostenloos Wi-Fi.

Wat is de Hoepse Beek?

Op de Hoepse Beek zijn honden toegestaan. Maximaal 2 honden per kampeerplaats. De kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra. U kunt met de auto op aankomst- en vertrek data naar de plaats. Daarna kunt u de auto kostenloos parkeren op de parkeerplaats.

Wat is het Duinstruweel?

De plaatsen van het Duinstruweel zijn voorzien Elektra en de auto mag bij de plaats. Ook kunt u gebruik maken van kostenloos Wi-Fi. Het Duinstruweel beschikt over een speelplaats voor de kinderen.

Wat is het Eikenbos?

De kampeerplaatsen in het Eikenbos liggen rondom of in de buurt van het sportveld. De plaatsen zijn voorzien van elektra. U kunt met de auto op aankomst- en vertrek data naar de plaats. Daarna kunt u de auto kostenloos parkeren op de parkeerplaats.

Wat is het Trekkersveld?

Aan het begin van de camping vindt u het trekkersveld. U mag hier maximaal 3 dagen staan. Het Trekkersveld is geschikt voor gasten die op de bonnefooi naar de camping komen met één of twee persoons tent . Te voet of met de fiets. Het trekkersveld is niet voorzien van elektra.

Wat is het verschil tussen de plaatsen?

In tegenstelling tot de andere kampeerplaatsen hebben de Oase plekken geen elektriciteit. Op de Hoepse Beek is uw hond van harte welkom. Wilt u de auto op de plaats? Dit kan op het Duinstruweel of de Binnenduinrand. Liever autovrij overnachten? Dit kan op het Eikenbos!

Wat zijn Oaseplaatsen?

De Oaseplaatsen zijn rustig gelegen en bevinden zich in een boomrijk gebied. Deze kampeerplaatsen hebben geen elektra en liggen in een autoluw gedeelte. U kunt met de auto op aankomst- en vertrek data naar de plaats. Daarna kunt u de auto kostenloos parkeren op de parkeerplaats.