Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Veelgestelde vragen
sanitair

sanitair

Heb ik voor de douche munten nodig?

Nee, je kunt gratis gebruik maken van onze douches in de sanitair gebouwen!

recreatie

recreatie

Op welke dagen is het recreatieteam aanwezig?

Tijdens vakantieperiodes en alle weekenden. De recreatie begint in het eerste kampeerweekend tot de laatste week van de herfstvakantie. Het programma kun je hier bekijken. programma

Voor welke leeftijdsgroep worden er activiteiten georganiseerd ?

Wij bieden een recreatie programma voor kinderen t/m 12 jaar. Daarnaast bieden wij ook activiteiten voor het hele gezin aan. Benieuwd naar de activiteiten? klik dan hier. Programma

algemeen

algemeen

Hebben jullie speciale plaatsen voor campers?

Ja! Wij hebben speciale Camper Comfortplaatsen met verharde grastegels. Hierdoor staat de camper altijd op een stevige ondergrond. Op deze plaatsen heb je 16 Ampère stroom, gratis WiFi, watertoevoer en rioolafvoer.

Alle andere categorie plaatsen voor caravans kunnen ook worden geboekt voor campers. Als jouw camper groter is dan 6 meter kun je het best contact met ons opnemen voor de beste plek.

Alle kampeerplaatsen

Hoeveel kampeermiddelen mogen er op de plaats staan?

Je kunt overnachten met 1 groot kampeermiddel en een bijzet-tentje (2-persoons koepeltent). Dat is bijvoorbeeld een caravan en een bijzet tentje.

Hoeveel personen mogen er maximaal op de plaats?

Alle plaatsen zijn geschikt voor maximum van 6 personen. Als je met meer dan 6 wilt komen overnachten, zul je een extra plaats moeten boeken. Dit is i.v.m. de brandveiligheid op de camping.

Is er stroom beschikbaar op de plaats?

Behalve de Oaseplaatsen zijn alle kampeerplaatsen voorzien van 16 ampère stroom. Wanneer je stroom op de plaats heeft is dit 24/7 voor je beschikbaar.

Kan ik voor 1 nacht een plaats reserveren?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Je kunt een plaats reserveren vanaf 2 nachten. Als je echt maar 1 nacht wilt blijven, kun je het op de bonnefooi proberen. Wij kunnen alleen niet garanderen dat wij een plaats beschikbaar hebben als je hier aankomt.

Mag ik mijn auto bij de plaats parkeren?

Je mag alleen bij de Binnenduinrand, Hoepsebeek en het Duinstruweel jouw auto op de plaats parkeren. Bij het Middenbos en het Eikenbos kun je alleen op aankomst en vertrek dagen het terrein op. De overige dagen moet de auto echter geparkeerd worden op onze parkeerplaats. Dit is geheel kosteloos.

Plattegrond

Wat is de Binnenduinrand?

De plaatsen van de Binnenduinrand zijn aan het begin van de camping, voorzien van elektra en de auto mag bij de plaats. Ook kun je kosteloos gebruik maken van Wi-Fi.

De Binnenduinrand

Wat is de Hoepse Beek?

Op de Hoepse Beek zijn honden toegestaan. Maximaal 2 honden per kampeerplaats. De kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra en de auto mag op de plaats geparkeerd worden.

Wat is het Duinstruweel?

De plaatsen van het Duinstruweel zijn voorzien van elektra en de auto mag bij de plaats. Ook kun je kosteloos gebruik maken van de Wi-Fi. Het Duinstruweel beschikt over een speelplaats voor de kinderen.

Het Duinstruweel

Wat is het Eikenbos?

De kampeerplaatsen in het Eikenbos liggen rondom of in de buurt van het sportveld. De plaatsen zijn voorzien van elektra. Je kunt met de auto op aankomst- en vertrek data naar de plaats. Daarna kun je de auto kosteloos parkeren op de parkeerplaats.

Het Eikenbos

Wat is het Middenbos?

Het Middenbos zijn plaatsen rustig gelegen en bevinden zich in een boomrijk gebied. Deze luxe kampeerplaatsen hebben 16 Ampere elektra, een picknicktafel én een hangmat. Het Middenbos ligt in een autoluw gedeelte. Je kan met de auto op aankomst- en vertrek data naar de plaats. Daarna kan je de auto kostenloos parkeren op de parkeerplaats.

Wat is het verschil tussen de plaatsen?

Op 'de Hoepse Beek' is de hond van harte welkom. Wil je de auto op de plaats? Dit kan op 'het Duinstruweel' of 'de Binnenduinrand'. Liever autovrij overnachten? Dit kan op 'het Eikenbos' of 'het Middenbos'! Op al onze kampeeprlaatsen is 16 ampère elektra aanwezig.

In tegenstelling tot de andere kampeerplaatsen heeft 'het Middenbos' een hangmat én Picknicktafel.

Bekijk alle kampeerplaatsen