Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Veelgestelde vragen
algemeen

algemeen

Hoe ver ligt het strand bij de huisjes vandaan?

Het strand van Heemskerk bevindt zich op zo’n 4 kilometer vanaf de camping. Het pad kronkelt door de duinen. Dit kun je zowel op de fiets als te voet doen. Mocht je graag met de auto naar het strand gaan dan kun je naar Castricum aan Zee. Wil je de weg weten? Vraag het gerust bij de receptie wij informeren je graag over de route.

Hoeveel linnenpakketten zijn er aanwezig in de accommodatie?

Je ontvangt een linnenpakket voor het aantal personen waarvoor je gereserveerd hebt. Mocht je er toch meer willen gebruiken, voor bijvoorbeeld een logé? Geen probleem. Wanneer je dit doorgeeft bij de receptie zorgen wij voor een extra linnenpakket.

Hoeveel sleutels zijn er per accommodatie?

Er is 1 sleutel aanwezig per accommodatie. Het is mogelijk om overdag de sleutel bij de receptie achter te laten. Dit kan een oplossing zijn wanneer je met meerdere personen in het huisje verblijft en apart van elkaar op pad wil gaan.

Is er een kampeerbedje of kinderstoel voor de allerkleinsten aanwezig?

Kampeerbedjes en kinderstoeltjes kun je gratis reserveren voor bij uw accommodatie. Graag vernemen wij dit van te voren, dan zorgen wij ervoor dat het voor je klaarstaat bij aankomst in de accommodatie.

Is er stromend water in de huisjes aanwezig?

In de accommodaties is stromend warm en koud water aanwezig, op de Duintenten na.

Mag ik een tentje neerzetten naast het huisje?

Er is helaas geen ruimte om een tentje of een ander kampeermiddel naast de huisjes te plaatsen. Dit heeft te maken met de inrichting van het gedeelte en veiligheid rondom de huisjes. Wel zijn er op de camping tentplaatsen aanwezig. Deze bevinden zich niet direct naast de accommodaties maar bij de receptie kunnen wij jou wel informeren over de dichtstbijzijnde beschikbare tentplaatsen. Deze plaatsen kun je bij de receptie reserveren mits deze beschikbaar zijn.

Mag ik met de auto naar het huisje?

Je kunt bij aankomst en vertrek even naar de accommodatie toe rijden om de spullen in- en uit te laden. In de tussen gelegen periode kun je de auto op de parkeerplaats parkeren. Het is niet toegstaan dat de auto tijdens je verblijf blijft staan bij de accommodatie.

Zijn de accommodaties ook geschikt voor minder validen?

De accommodaties zijn op een deel van de camping gesitueerd waar veel zand en schelpen als ondergrond dienen. In de Boomhuizen bevindt zich een trap naar boven (naar de woonkamer, keuken en slaapkamer) waardoor het niet rolstoeltoegankelijk is. Ook hebben de Strandhuizen een trap naar de veranda.

Zijn er dekbedden en kussens aanwezig in de accommodatie?

In al onze accommodaties zijn dekbedden en kussens aanwezig. Er zijn ook linnenpakketten aanwezig voor het aantal personen waarvoor gereserveerd is. Een keukenpakket (handdoek & theedoek) en handdoekenpakket (voor het aantal personen) is inclusief.