Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Wanneer wilt u komen?

FAQ - Logeren

Veelgestelde vragen
algemeen

algemeen

Hoeveel linnenpakketten zijn er aanwezig in de accommodatie?

U ontvangt een linnenpakket voor het aantal personen waarvoor u gereserveerd heeft. Mocht u er toch meer willen gebruiken, voor bijvoorbeeld een logé? Geen probleem. Wanneer u dit doorgeeft bij de receptie zorgen wij voor een extra linnenpakket.

Hoeveel sleutels zijn er per accommodatie?

Er is 1 sleutel aanwezig per accommodatie. Het is mogelijk om overdag de sleutel bij de receptie achter te laten. Dit kan een oplossing zijn wanneer u met meerdere personen in het huisje verblijft en apart van elkaar op pad wil gaan.

Hoe ver ligt het strand bij de huisjes vandaan?

Het strand van Heemskerk bevindt zich op zo’n 4 kilometer vanaf de camping. Het pad kronkelt door de duinen. Dit kunt u zowel op de fiets als te voet doen. Mocht u graag met de auto naar het strand gaan dan kunt naar Castricum aan Zee. Wilt u de weg weten? Vraag het gerust bij de receptie wij informeren u graag over de route.

Is er een kampeerbedje of kinderstoel voor de allerkleinsten aanwezig?

Kampeerbedjes en kinderstoeltjes zijn te reserveren voor €10,-. Graag vernemen wij dit van te voren, dan zorgen wij ervoor dat het voor u klaarstaat in de accommodatie.

Is er stromend water in de huisjes aanwezig?

In de accommodaties is stromend water aanwezig op de Kartsententen na. In onze Boomhuizen en Strandhuizen is zowel koud als warm stromend water aanwezig.

Mag ik een tentje neerzetten naast het huisje?

Er is helaas geen ruimte om een tentje of een ander kampeermiddel naast de huisjes te plaatsen. Dit heeft te maken met de inrichting van het gedeelte en veiligheid rondom de huisjes. Wel zijn er op de camping tentplaatsen aanwezig. Deze bevinden zich niet direct naast de accommodaties maar bij de receptie kunnen wij u wel informeren over de dichtstbijzijnde beschikbare tentplaatsen. Deze plaatsen kunt u bij de receptie reserveren mist deze beschikbaar zijn.

Mag ik met de auto naar het huisje?

U kunt bij aankomst en vertrek even naar de accommodatie toe rijden om uw spullen in- en uit te laden. In de tussen gelegen periode mag u de auto op de parkeerplaats parkeren. Het is niet toegstaan dat de auto tijdens uw verblijf blijft staan bij de accommodatie.

Zijn de accommodaties ook geschikt voor minder validen?

De accommodaties zijn op een deel van de camping gesitueerd waar veel zand en schelpen als ondergrond dienen. In de Boomhuizen bevindt zich een trap naar boven (naar de woonkamer, keuken en slaapkamer) waardoor het niet rolstoeltoegankelijk is. Ook hebben de Strandhuisjes een trap naar de veranda.

Zijn er dekbedden en kussens aanwezig in de accommodatie?

In al onze accommodaties zijn dekbedden en kussens aanwezig. Er zijn ook linnenpakketten aanwezig voor het aantal personen waarvoor gereserveerd is. Een keukenpakket (handdoek & theedoek) kunt u reserveren voor €4,-. Er is ook een mogelijkheid om een handdoekenpakket reserveren. De kosten voor een badhanddoek en een handdoek bedragen €4,-.

schoonmaak

schoonmaak

Zijn er afspraken over de schoonmaak?

Graag zien wij de accommodatie bezemschoon wanneer u vertrekt.