Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Wanneer wilt u komen?

FAQ - Mijn verblijf

Veelgestelde vragen
algemeen

algemeen

Hoe kom ik het snelst bij het strand?

De snelste route naar het strand is via de Bredeweg. De Bredeweg ligt direct gelegen naast de camping. Vanaf het begin van de camping is het 4 km naar het strand. Onderweg komt u door het prachtige Noord-Hollandse duinreservaat. U kunt bij de receptie terecht voor wandel en fietskaarten.

Ik heb een voorkeur voor een plaats/accommodatie, wat nu?

Bij ons kunt u een plaats met voorkeur boeken. Dan weet u gelijk welke plaats u heeft. U betaald hier eenmalig €15,- extra voor. Wanneer u geen voorkeur aangeeft bij het boeken hoort u bij aankomst wat uw plaatsnummer is, mocht dit niet naar wens zijn dan kunnen wij altijd samen met u kijken naar een oplossing.

Is er een rusttijd?

Na 22:00 uur moet het stil zijn op de camping. Veel gasten slapen dan al, en we willen natuurlijk niet dat de nachtrust verstoord wordt.

Mag ik een kampvuur maken?

Open vuur en kampvuur is op het terrein verboden. Dit vanwege brandveiligheid en het beschermde natuurgebied. Wel organiseren wij regelmatig een gezamelijk kampvuur om broodjes te bakken. Houdt hiervoor ons recreatie programma in de gaten!

Met hoeveel personen kan ik overnachten?

Alle kampeerplaatsen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Onze accommodaties zijn geschikt voor max. 4 of max. 6 personen.

Moet ik bezoek aanmelden?

De bezoekers kunnen bij de receptie een dag- parkeerkaartje kopen voor €5,- per auto. Met deze kaart kunnen zij de hele dag parkeren op ons parkeerterrein voor bij de receptie. Parkeren is alleen mogelijk achter de slagboom. Zij hoeven zich verder niet te registreren bij de receptie, mits ze een nachtje blijven logeren.

Tot hoe laat kan ik door de slagboom?

Van 07.00 uur tot 22.00 uur kunt u gebruik maken van de slagbomen op de camping. Na 22.00 uur is het niet meer mogelijk om op en van de camping te komen met uw slagboomkaartje. Mocht u tussen 22.00 uur en 07.00 uur weg moeten met de auto dan raden wij u aan om de auto op het parkeerplaats voor de camping te plaatsen. Deze is wel 24/7 geopend.

Zijn huisdieren toegestaan?

Alleen op de Hoepse Beek zijn maximaal 2 honden per kampeerplaats toegestaan. Daarnaast zijn de honden ook welkom op het centrumplein.

in/uit checken

in/uit checken

Hoe laat is de check-out voor de accommodaties?

Onze uitchecktijd is om 10:00 uur. De accommodatie dient dan leeg te zijn.

Krijg ik mijn slagboomkaart voor aankomst?

U kunt uw slagboomkaart ophalen op de dag van aankomst bij de receptie.

Vanaf hoe laat is de accommodatie beschikbaar?

U bent de gehele dag van harte welkom op de camping. Vanaf 15.00 uur is het mogelijk om in de accommodatie te gaan. U kunt zich bij aankomst melden bij de receptie, ook als u eerder dan 15.00 uur aankomt. U kunt dan gratis parkeren en eventueel het strand bezoeken, een kopje koffie drinken op het terras of alvast een boodschapje doen. Zodra de accommodatie eerder klaar is laten wij u dit eventueel telefonisch weten. Op de vertrek dag zien wij u graag vóór 10.00 uur de sleutel even afgeven bij de receptie. Wij horen dan graag hoe de vakantie is geweest, wensen u een goede reis en zwaaien u vriendelijk uit.

Vanaf hoe laat kan ik op de plaats?

De plaatsen zijn vanaf 14:00 uur voor u beschikbaar.

Vanaf hoe laat kan ik uitchecken op de plaats?

Onze uitchecktijd is om 12:00 uur. De plaats dient daarna leeg te zijn.

sanitair

sanitair

Heb ik muntjes nodig voor de douche?

Nee, u kunt gratis gebruik maken van onze douches in de sanitair gebouwen!

Hoeveel sanitair gebouwen zijn er aanwezig?

In totaal hebben wij 4 sanitairgebouwen

  • Fazant; bij de Hoepse Beek (met hondenwasplaats)
  • Houtduif; bij het Duinstruweel (met invalidetoilet en douche)
  • Velduil; bij het Eikenbos
  • Wulp; bij de seizoensplaatsen (met invalidetoilet en douche)

U kunt bij de receptie een invalidensleutel halen. U betaalt hier € 10,- borg voor.

Is er een sanitairgebouw geschikt voor mindervalide?

Op de camping zijn er 2 sanitairgebouwen rolstoel toegankelijk, De Wulp en de Houtduif. U kunt bij de receptie een invalidesleutel halen. U betaalt hier € 10,- borg voor.

Zijn de sanitairgebouwen verwarmd?

Ja! Al onze sanitair gebouwen zijn verwarmd. De Houtduif wordt verwarmd doormiddel van zonne-energie! Zo heeft u niet alleen een warme douche, maar blijft u zelf ook warm.