Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Veelgestelde vragen
algemeen

algemeen

‘Mijn Geversduin’ Wat kan ik hier vinden?

In 'mijn Geversduin' vind je alle informatie omtrent jouw reservering. In 'mijn Geversduin' kan al je facturen en betalingen online terugvinden. Ook kan je in 'mijn Geversduin' al je betalingstermijnen inzien en voldoen.

Voor seizoenkamperdeers kan je in 'mijn Geversduin' je onderverhuurders en/of logés doorgeven en contracten terugvinden.

Inloggen op 'mijn Geversduin'

Hoe kom ik het snelst bij het strand?

De snelste route naar het strand is via de Bredeweg. De Bredeweg ligt direct gelegen naast de camping. Vanaf het begin van de camping is het 4 km naar het strand. Onderweg kom je door het prachtige Noord-Hollandse duinreservaat.

Je kunt bij de receptie terecht voor wandel en fietskaarten.

Ik heb een voorkeur voor een plaats/accommodatie, wat nu?

Bij ons kun je een plaats met voorkeur boeken. Dan weet je gelijk welke plaats je hebt. Je betaalt hier eenmalig €20,- extra voor. Wanneer je geen voorkeur aangeeft bij het boeken hoor je bij aankomst wat jouw plaatsnummer is. Mocht dit niet naar wens zijn dan kunnen wij, indien mogelijk, samen kijken naar een oplossing.

Is er een rusttijd?

Na 22:00 uur moet het stil zijn op de camping. Veel gasten slapen dan al, en we willen natuurlijk niet dat de nachtrust verstoord wordt.

Mag ik een kampvuur maken?

Open vuur en kampvuur is op het terrein verboden. Dit vanwege brandveiligheid en het beschermde natuurgebied. Wel organiseren wij regelmatig een gezamelijk kampvuur om broodjes te bakken. Houdt hiervoor ons recreatie programma in de gaten!

Met hoeveel personen kan ik overnachten?

Alle kampeerplaatsen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Onze accommodaties zijn geschikt voor max. 4 of max. 6 personen.

Moet ik bezoek aanmelden?

De bezoekers kunnen bij de receptie een dag- parkeerkaartje kopen voor €5,- per auto. Met deze kaart kunnen zij de hele dag parkeren op ons parkeerterrein voor bij de receptie. Parkeren is alleen mogelijk achter de slagboom. Zij hoeven zich verder niet te registreren bij de receptie, mits ze een nachtje blijven logeren.

Tot hoe laat kan ik door de slagboom?

Van 07.00 uur tot 22.00 uur kun je gebruik maken van de slagbomen op de camping. Na 22.00 uur is het niet meer mogelijk om op en van de camping te komen met het slagboomkaartje. Mocht je tussen 22.00 uur en 07.00 uur weg moeten met de auto dan raden wij je aan om de auto op de parkeerplaats voor de camping te plaatsen. Deze is wel 24/7 geopend.

Zijn huisdieren toegestaan?

Je kan samen met je hond kamperen op 'de Hoepse Beek' of overnacht stijlvol in onze 'Duin Kebbin' of 'Plastic Huis'. De Hoepse Beek, Plastic Huizen en Duin Kebbins liggen redelijk vooraan op de camping waardoor je met de hond direct het prachtige Noordhollands Duinreservaat in wandelt.

Ook is je trouwe viervoeter welkom bij het centrumplein en in de horecagelegenheden. Bij het Sanitairgebouw Aarde op de Hoepse Beek vind je ook een hondendouche!

Je mag maximaal 2 honden meenemen en deze dienen te allen tijde aangelijnd te zijn.

in/uit checken

in/uit checken

Hoe laat is de check-out voor de accommodaties?

Onze uitchecktijd is om 10:00 uur. De accommodatie dient dan leeg te zijn.

Krijg ik mijn slagboomkaart voor aankomst?

De slagbomen gaan op kenteken herkening, bij aankomst word het kenteken gecontroleerd.

Vanaf hoe laat is de accommodatie beschikbaar?

Je bent de gehele dag van harte welkom op de camping. Vanaf 15.00 uur is het mogelijk om in de accommodatie te gaan. Je kunt je bij aankomst melden bij de receptie, ook als je eerder dan 15.00 uur aankomt. Je kunt dan gratis parkeren en eventueel het strand bezoeken, een kopje koffie drinken op het terras of alvast een boodschapje doen. Zodra de accommodatie eerder klaar is laten wij je dit eventueel telefonisch weten. Op de vertrekdag zien wij je graag vóór 10.00 uur de sleutel even afgeven bij de receptie. Wij horen dan graag hoe de vakantie is geweest, wensen je een goede reis en zwaaien je vriendelijk uit.

Vanaf hoelaat kan ik op de plaats?

Je kunt vanaf 14:00 uur op jouw kampeerplaats terecht.

Vanaf hoelaat kan ik uitchecken op de plaats?

Onze uitchecktijd is om 12:00 uur. De plaats dient daarna leeg te zijn.

Voor de accommodatie geldt er een uitcheck tijd van 10:00 uur.

sanitair

sanitair

Hoeveel sanitair gebouwen zijn er aanwezig?

In totaal hebben wij 4 sanitairgebouwen

  • Aarde; bij de Hoepse Beek (met hondenwasplaats)
  • Water; bij het Duinstruweel (met invalidetoilet en douche)
  • Vuur; bij het Eikenbos
  • Lucht; bij de seizoensplaatsen (met invalidetoilet en douche)

Je kunt bij de receptie een invalidensleutel halen. Je betaalt hier € 10,- borg voor.

Is er een sanitairgebouw geschikt voor mindervalide?

Op de camping zijn er 2 sanitairgebouwen rolstoel toegankelijk, bij Water en Lucht. U kunt bij de receptie een invalidesleutel halen. Je betaalt hier € 10,- borg voor.