Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Veelgestelde vragen
betalen

betalen

Hoe kan ik betalen voor mijn reservering?

Je betaald de reservering bij ons vooraf. In ‘mijn Geversduin’ gaat dit heel gemakkelijk via IDEAL. Wanneer je een reservering online maakt krijg je het verzoek om een aanbetaling te doen voor de reservering, daarna volgen er betalingstermijnen die je in 'mijn Geversduin' kan vinden.

Inloggen op 'mijn Geversduin'

Wat zijn de betalingstermijnen?

Voor elke reservering vragen wij een aanbetaling van 15  of 50 procent. Daarna volgen nog twee betalingstermijnen, waarbij de datum van de betaling afhankelijk is van uw aankomstdatum. De volledige factuur dient 28 dagen voor aankomst betaald te zijn. Je kan de betalingstermijnen terug vinden in  "Mijn Geversduin".

Mijn Geversduin

tarieven

tarieven

Tot hoeveel jaar zijn kinderen gratis?

Vanaf 3 jaar moet er voor kinderen toeristenbelasting betaald worden. Voor kinderen van 0, 1 of 2 jaar hoeft dat niet.

reserveren

reserveren

Kan ik met een groep komen?

Bij ons kun je met maximaal 6 personen kamperen. Wil je met bevriende gezinnen verblijven? Stuur een mail naar info@campinggeversduin.nl met alle informatie en wij zullen je informeren over de mogelijkheden. Het is echter ook mogelijk om via het reserveringssysteem een voorkeur te kiezen, dit is éénmalig €15,- per boeking.

Kamperen

Accommodaties

annuleren

annuleren

Als ik eerder wil vertrekken, krijg ik dan geld terug?

Wanneer je eerder vertrekt krijg je geen geld terug van de reservering. De toeristenbelasting van de overige dagen krijg je wel terug. Als je jouw reservering verkort valt dit onder de Recron-Voorwaarden. De voorwaarden kun je hier terugvinden.

Kan ik kosteloos annuleren?

Annuleren is bij ons nooit kosteloos en gaat via de Recron-Voorwaarden. Wanneer u binnen een maand voor aankomst annuleert dien je 90% te betalen. Kijk voor de voorwaarden op www.campinggeversduin.nl/tarieven-en-voorwaarden. We adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten bij jouw bank of verzekeringsagent.