Groentehuisje

Groentehuisje

Een Groentehuisje is een exclusieve verblijfsaccommodatie: een huis om op te eten! Daar kunt u niet van afblijven! Dat wilt u zien, proeven, aanraken, oogsten en ruiken.

De Groentehuisje zijn geschikt voor maximaal 4 personen.

√ Keuken met gasstel
√ Koelkast
√ Waterkoker en fluitketel
√ Koffiezetapparaat
√ Lcd-tv met dvd-speler
√ Gaskachel
√ Elektra
√ Stromend koud water
√ Eettafel met bank en stoelen
√ Toilet
√ Dekbedden, kussens en lakens
Gratis Wifi

In het Groentehuisje zijn geen huisdieren toegestaan.

Terug Nu boeken

Geversduin_groentehuisje.jpg

De binnenkant

Aan de binnenzijde is het huis smaakvol ingericht en nodigt de mensen uit aan de slag te gaan: van uw vers geplukte groentes kunt u heerlijke gerechten koken. Er is tuingereedschap in allerlei soorten en maten voor het werk aan het huis. Ook is er een fornuis voor binnen en een barbecue voor buiten. Wanneer de oogst binnen is kan er een mooi gerecht worden bereid en worden opgediend aan de eettafel die de centrale plek vormt van het Groentehuis. Eet smakelijk!

Tuinieren

Het Groentehuisje is een nieuwe manier van smaakvol tuinieren. Het is een moestuin zoals u die nog nooit gezien heeft.
Niet alleen de bodem; ook de wanden van het Groentehuis worden gebruikt om groente, fruit en bloemen te kweken. Bijna elke vierkante meter wordt benut, waarbij we gebruik maken van de kennis en technieken van de intensieve teeltmethoden. Vers van het dak, de wand en de vloer!

Aankomst en vertrektijden
Aanvang is vanaf 15.00 uur & vertrek is om 10.00 uur

Innovatie Award 2014
De Groentenhuisjes worden geprezen als een inspirerend en sociaal initiatief dicht bij de natuur. Dat was wat de vakjury betreft bijzonder genoeg om de Innovatie Award 2014 in de wacht te slepen.

Koffie

Begin de dag met een heerlijk bakje koffie. De één drinkt het liefst Nespresso, de ander Senseo en weer een ander filterkoffie.
U kunt uw apparaat bij de receptie omruilen voor het gewenste koffiezetapparaat, zodat u de lekkerste koffie kunt zetten.

 

taalkeuze

Kennemer Duincamping Geversduin

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl
IBAN: NL28 INGB 0001 3135 75