Accommodaties

Geversduin_Boomhuizen3.JPG

Boomhuis

Slapen midden in de natuur. Vanuit het raam op de eerste verdieping kijkt u zo het groen in waar een roodborstje zit te rusten.
Kom met uw gezin overnachten in een Boomhuis. 

Lees verder Nu boeken
Groentehuisje 594kB.jpg

Groentehuisje

Een Groentehuisje is een exclusieve verblijfsaccommodatie: een huis om op te eten! Daar kunt u niet van afblijven! Dat wilt u zien, proeven, aanraken, oogsten en ruiken.

Lees verder Nu boeken
Tenthuisje Geversduin02 563kB.jpg

Tenthuisje

Vanaf uw veranda geniet u van het buitenleven en zodra de zon onder gaat, kunt u profiteren van de luxe. Een gezellig ingericht Tenthuisje voor vier personen. 

Lees verder Nu boeken
Geversduin 14.jpg

Karstentent

Heeft u altijd al eens willen kamperen maar geen zin om een tent op te zetten? Huur dan nu een Karstentent. De tent is volledig ingericht, het enige wat ontbreekt zijn uw eigen spullen. 

Lees verder Nu boeken
Geversduin_Strandhuisje1.jpg

Strandhuisje

Genieten van alle comfort in een karakteristiek Strandhuisje, alleen dan op de camping midden in de natuur. Door de leuke opstelling, met in het midden een speeltuintje, kunt u vanuit het huisje uw kinderen in de gaten houden. 

Lees verder Nu boeken
Hobbitwoning.jpg

Hobbitwoning

Wilt u ook eens op een sprookjesachtige manier overnachten? Logeer dan eens in onze Hobbitwoning! Deze woning heeft ronde ramen, ronde deuren en ligt half onder een heuvel. 

Lees verder Nu boeken
taalkeuze

Kennemer Duincamping Geversduin

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl
IBAN: NL28 INGB 0001 3135 75