• Boomhuis woonkamer
  • boomhuises accomendatie camping geversduin
  • Strandhuisje buitenkant en spelen
  • Hobbitwoning ingang
  • Boomhuis omgeving 3.jpg
  • Strandhuisjes camping Geversduin

Accommodaties

Wanneer wil je komen?
Sluiten
duinboet.png

Duin Boet

Kamperen in stijl op een intieme plaats midden in de natuur. Zittend op de veranda, met de zon op het tentdoek en de fluitende vogels krijgt u het ultieme vakantiegevoel. De overdekte veranda nodigt uit om lang buiten te blijven.

Lees verder
Duin Kebbin - voor-aanzicht.jpg

Duin Kebbin

Dankzij het fraaie design en het gebruik van natuurlijk hout gaat de Duin Kebbin helemaal op in de omliggende natuur. Ontdek deze nieuwe accommodatie en geniet van een comfortabel verblijf. Puur genieten!

Lees verder
Boomhuis.png

Boomhuis

Samen met uw familie slapen midden in de natuur. Vanuit het raam op de eerste verdieping kijkt u zo het groen in waar de eekhoorntjes voorbij rennen. Overnachten met optimaal comfort.

Lees verder
Strandhuisje camping geversduin duinen kennemerland

Strandhuis

Genieten van alle comfort in een karakteristiek Strandhuis, alleen dan op de camping midden in de natuur. Door de leuke opstelling, met in het midden een speeltuintje, kunt u vanuit het huisje uw kinderen zien spelen.

Lees verder
Hobbitwoning ingang

Hobbitwoning

Wilt u ook eens op een sprookjesachtige manier overnachten? Logeer dan eens in onze Hobbitwoning! Deze woning heeft ronde ramen, ronde deuren en ligt half onder een heuvel. 

Lees verder