Kamperen

CG_indruk13.jpg

De Binnenduinrand

De kampeerplaatsen op de Binnenduinrand zijn mooie plaatsen waarvan de meeste zonnig gelegen zijn. Deze kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra en u kunt hierbij uw auto naast uw kampeermiddel parkeren. 

Lees verder Nu boeken
Geversduin_Kampeerplaatsen7.jpg

Het Duinstruweel

Bij het Duinstruweel is de plaats voorzien van elektra en het is toegestaan om uw auto op de plaats te parkeren. Bij een aantal kampeerplaatsen zijn extra speeltoestellen speciaal geschikt voor de allerkleinsten.

Lees verder Nu boeken
CG_indruk14.jpg

Het Eikenbos

De kampeerplaatsen in het Eikenbos liggen rondom of in de buurt van het sportveld. Op het sportveld vindt u een voetbal- en volleybalveld. Deze mooie kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra.

Lees verder Nu boeken
Geversduin-hondplaats07 410kB.jpg

De Hoepse Beek

Gezellig samen met uw hond kamperen? Dat kan op de Hoepse Beek. De kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra. Zij liggen vooraan op de camping waardoor u met uw hond direct het Noordhollands Duinreservaat in wandelt. 

Lees verder Nu boeken
Geversduin_oaseplaats.jpg

Oaseplaats

Om volop van de natuur te genieten zijn de Oaseplaatsen heel geschikt. De Oaseplaatsen zijn rustig gelegen en bevinden zich in een boomrijk gebied. Deze kampeerplaatsen hebben geen elektra en liggen in een autoluw gedeelte. 

Lees verder Nu boeken
taalkeuze

Kennemer Duincamping Geversduin

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl
IBAN: NL28 INGB 0001 3135 75