Kamperen

CG_indruk13.jpg

De Binnenduinrand

De kampeerplaatsen op de Binnenduinrand zijn mooie plaatsen waarvan de meeste zonnig gelegen zijn. Deze kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra en u kunt hierbij uw auto naast uw kampeermiddel parkeren. 

Lees verder Nu boeken
Geversduin_Kampeerplaatsen7.jpg

Het Duinstruweel

Het Duinstruweel is het  gedeelte op de camping waar vakanties gevierd kunnen worden. Bij deze kampeerplaatsen, voorzien van elektra, is het toegestaan uw auto op de plaats te parkeren. Bij een aantal kampeerplaatsen zijn extra speeltoestellen speciaal geschikt voor de allerkleinsten.

Lees verder Nu boeken
CG_indruk14.jpg

Het Eikenbos

De kampeerplaatsen in het Eikenbos liggen rondom of in de buurt van het sportveld. Op het sportveld vindt u een voetbal- en volleybalveld. Daarnaast is er ook een echte natuurspeelplaats waar kinderen met water kunnen spelen. Deze mooie kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra.

Lees verder Nu boeken
Geversduin-hondplaats07 410kB.jpg

De Hoepse Beek

Gezellig samen met uw hond kamperen? Dat kan op de Hoepse Beek. Deze kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra. Zij liggen vooraan op de camping waardoor u met uw hond direct het Noord-Hollands Duinreservaat in wandelt. 

Lees verder Nu boeken
Geversduin_oaseplaats.jpg

Oaseplaats

Om volop van de natuur te genieten zijn de Oaseplaatsen heel geschikt. De Oaseplaatsen zijn rustig gelegen en bevinden zich in een boomrijk gebied. Deze kampeerplaatsen hebben geen elektra en liggen in een autoluw gedeelte. Elke Oaseplaats heeft een eigen picknicktafel en palen voor een hangmat.

Lees verder Nu boeken
taalkeuze

Kennemer Duincamping Geversduin

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl
IBAN: NL28 INGB 0001 3135 75