Kamperen

Wanneer wil je komen?
Sluiten
Geversduin speeltuin 411 001 2,9MB.jpg

Het Duinstruweel - stroom en auto

Een subtiel briesje brengt u het geluid van lachende kinderen, terwijl u gezellig met familie geniet van de zon. Vriendjes maken en vogels kijken is deel van de vakantie.

Lees verder
Eikenbos.jpg

Het Eikenbos - stroom en autovrij

Word wakker met de Specht  en kampeer tussen de oude Eikenbomen. Mensen lopen langs op weg naar het Sportveld, waar de teams elkaar aanmoedigen.

 

Lees verder
Geversduin_oaseplaats.jpg

Oaseplaats - autovrij excl. stroom

Vanuit de hangmat ziet u de eekhoorntjes de boom in rennen. In een Oase van rust , beleeft u het échte back-to-basic kamperen. Oaseplaatsen zijn zonder elektra en zonder auto.

Lees verder
Geversduin-hondplaats07 410kB.jpg

De Hoepse Beek - autovrij, incl. hond en stroom

Het gezin is pas compleet als de hond mee kan kamperen. Geen oppas regelen en heerlijk wandelen in de duinen. Schaduw wordt afgewisseld met zon, net als de rust afwisselt met de gezellige geluiden van het centrumplein.

Lees verder
Geversduin 14.jpg

De Binnenduinrand - Stroom en auto

Het zonnetje schijnt op deze open en toegankelijke plaatsen. Genietend van de zon samen met de buren een borreltje drinken. Het verkoelende briesje doet de madeliefjes op het veld wuiven.

Lees verder
Trekkersveld bord.jpg

Trekkersveld

s' Ochtends heerlijk wakker worden midden in de natuur. Hier beleeft u het échte back-to-basic kamperen. Het trekkersveld is geschikt voor gasten die op doorreis zijn, te voet of met de fiets.

Lees verder
Mijn Mein My Zoek taalkeuze