Karstentent

Karstentent

Heeft u altijd al eens willen kamperen maar geen zin om een tent op te zetten? Huur dan nu een Karstentent. De tent is volledig ingericht, het enige wat ontbreekt zijn uw eigen spullen. 

De tenten zijn compleet ingericht met steigerhouten meubelen. Zo is de Karstentent voorzien van een compleet ingerichte keuken, een leuke zithoek en vaste bedden. De tenten zijn voorzien van elektra. U bent van alle gemakken voorzien en heeft geen last van het op- en afbouwen van de tent. U hoeft dus alleen maar te denken aan welke boodschappen u meeneemt.

De tenten zijn verplaatst en staan nu in een half rondje bij het Duinstruweel. De tenten staan beschut en bij elke tent kunt u gebruik maken van een picknicktafel. Voor de kinderen hebben we een speeltoestel voor de deur, waar ze lekker kunnen klimmen en spelen. 

Sanitair
Deze accommodaties beschikken niet over een eigen sanitair. U kunt gebruik maken van de verwarmde sanitairgebouwen. Deze bevinden zich op loopafstand van de Karstententen.

Houdt u er rekening mee dat de verlichting in de tent minimaal is. Wij adviseren u om een zaklamp mee te nemen.

Aankomst en vertrektijden
Aanvang is vanaf 15.00 uur & vertrek is om 10.00 uur

Wifi
Bij de Karstentent wordt u gratis Wifi aangeboden.

Koffie
Begin de dag met een heerlijk bakje koffie. De één drinkt het liefst Nespresso, de ander Senseo en weer een ander filterkoffie.
U kunt uw apparaat bij de receptie omruilen voor het gewenste koffiezetapparaat, zodat u de lekkerste koffie kunt zetten.

Dekbedden, kussen en lakens zijn aanwezig.
Huisdieren zijn niet toegestaan in onze logiesaccommodaties.
De Karstententen zijn geschikt voor maximaal 4 personen
Het is niet mogelijk om een kinderbedje bij te plaatsen in de Karstententen

Terug Nu boeken

karstenbinnen04.jpg
taalkeuze

Kennemer Duincamping Geversduin

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl
IBAN: NL28 INGB 0001 3135 75