Hobbitwoning

Hobbitwoning

Wilt u ook eens op een sprookjesachtige manier overnachten? Logeer dan eens in onze Hobbitwoning! Deze woning heeft ronde ramen, ronde deuren en ligt half onder een heuvel. 

Deze woning heeft ronde ramen, ronde deuren en ligt half onder een heuvel. De buitenkant is bekleed met grond en gras. Binnen is het knus en is er aan alles gedacht. Zo is er een kleine badkamer met douche en toilet. Ook beschikt u over een volledig ingerichte keuken.

Slapen
Het stapelbed in de kinderkamer biedt plaats aan 2 kinderen. Voor 2 volwassenen is er een heerlijk tweepersoonsbed om in weg te dromen. De Hobbitwoning beschikt over vloerverwarming. U kunt deze logiesaccommodatie dan ook het hele seizoen boeken.

Puur natuur
De Hobbitwoning staat op Kennemer Duincamping Geversduin. Het thema natuur is dan ook overal doorgevoerd. De organische stijl doet denken aan wortels van bomen.

Aankomst en vertrektijden
Aanvang is vanaf 15.00 uur & vertrek is om 10.00 uur

Wifi
Bij de Hobbitwoning wordt er gratis Wifi aangeboden.

Koffie
Begin de dag met een heerlijk bakje koffie. De één drinkt het liefst Nespresso, de ander Senseo en weer een ander filterkoffie.
U kunt uw apparaat bij de receptie omruilen voor het gewenste koffiezetapparaat, zodat u de lekkerste koffie kunt zetten.

Dekbedden, kussens en lakens zijn aanwezig.
Huisdieren zijn niet toegestaan in onze accmommdaties.
De Hobbitwoning is geschikt voor maximaal 2 volwassenen met 2 kinderen.
Het is niet mogelijk om een extra kinderbedje te plaatsen.

Terug Nu boeken

Hobbitwoning bank.jpg
taalkeuze

Kennemer Duincamping Geversduin

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl
IBAN: NL28 INGB 0001 3135 75