Boomhuis

Boomhuis

Slapen midden in de natuur. Vanuit het raam op de eerste verdieping kijkt u zo het groen in waar een roodborstje zit te rusten.
Kom met uw gezin overnachten in een Boomhuis. 

Geniet van onze accommodaties genaamd het Boomhuis. Overdag, maar zeker ook in de nacht kunt u genieten van het mooie uitzicht in het Noordhollands Duingebied en wellicht spot u nog wel een vos of een uil.

De buitenkant van het Boomhuis is voorzien van platowood; Duurzaam, vormvast en goed verwerkbaar hout, wat recyclebaar en gifvrij is. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerste FSC-bossen en heeft een mooie en natuurlijke uitstraling.

Het goed geïsoleerde Boomhuis is geschikt voor zes personen.

Begane grond
Op de begane grond bevinden zich 2 (kinder)slaapkamers met stapelbedden. Houdt u er rekening mee dat de stapelbedden 1.80 meter lang zijn. Op de begane grond bevindt zich ook het sanitair, deze is voorzien van een douche en toilet.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevindt zich de huiskamer en een keuken. In de huiskamer heeft u de beschikking over een TV en in de keuken heeft u een 4 pits gasstel, een vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker en kunt u gebruik maken van warm en koud stromend water. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping nog een tweepersoonsslaapkamer met een tweepersoonsbed. Het Boomhuis is voorzien van een CV.

Aankomst en vertrektijden
Aanvang is vanaf 15.00 uur & vertrek is om 10.00 uur.

Wifi
Bij het Boomhuis wordt u gratis Wifi aangeboden.

Koffie
Begin de dag met een heerlijk bakje koffie. De één drinkt het liefst Nespresso, de ander Senseo en weer een ander filterkoffie.
U kunt uw apparaat bij de receptie omruilen voor het gewenste koffiezetapparaat, zodat u de lekkerste koffie kunt zetten.

Wanneer u een Boomhuis boekt ontvangt u toegangskaarten voor het Noordhollands Duinreservaat.

Dekbedden, kussens en lakens zijn aanwezig.
Het Boomhuis is geschikt voor maximaal 6 personen.

Terug Nu boeken

Geversduin 11.jpg
taalkeuze

Kennemer Duincamping Geversduin

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl
IBAN: NL28 INGB 0001 3135 75