Neem de hond mee op vakantie kopie kopie

Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Overnachten met de hond

Op Camping Geversduin beleef niet alleen jij, maar ook de hond de fijnste vakantie. We hebben een speciaal afgeschermd kampeerterrein, De Hoepse Beek waar honden meer dan welkom zijn. Wil je iets meer luxe? Ga dan voor onze gave Duin Kebbin met hond of het Plastic Huis. Een speciale hondendouche in het sanitairgebouw op De Hoepse Beek maakt de vakantie compleet. 

Zodra je de camping afloopt sta je gelijk in  het Noordhollands duinreservaat. Een gebied met een oppervlakte van 5.300 hectare, bestaande uit duinen, bos en strand. Hier kan je samen met je hond urenlang rondstruinen en lekker uitrazen op het strand. Met de duinkaart die je als gast van Camping Geversduin krijgt, heb je toegang tot het gehele gebied. Vanaf de camping starten direct diverse fiets- en wandelroutes. 

Op Camping Geversduin zijn maximaal 2 honden per gezin welkom. Op ons terrein, bij het centrumplein, de horeca en in het duingebied moet je trouwe viervoeter aangelijnd zijn. Andere huisdieren zijn niet toegestaan op de camping.

Samen met je hond een frisse ochtendduik nemen in de zee? Of genieten van een mooie wandeling tijdens de zonsondergang langs de waterlijn? Op de nabijgelegen stranden zijn honden welkom, aangelijnd of loslopend. Bekijk hier de regels en tijden per strand.

Honden op het strand  

Wat gasten over ons zeggen!

We hebben echt genoten op Camping Geversduin met onze hond Joep. De dag begon met een heerlijke ochtendwandeling door de bossen en in de middag lekker lui voor de tent. We komen hier zeker nog eens terug! 

Hans

Voor honden is Camping Geversduin een echte aanrader. Een uur lopen door het duingebied naar het strand en super veel natuur om de camping heen. De Duin Kebbin met hond is erg stijlvol ingericht. Wij voelden ons gelijk thuis! 

Fam. Hagen