Kindvriendelijke camping

Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

De leukste tijd beleef je hier!

Camping Geversduin is een waar paradijs voor kinderen. Verspreid over de camping liggen de leukste speeltuinen. De speeltoestellen zijn van natuurlijke materialen gemaakt en hebben water en zand elementen voor urenlang speelplezier! De grote speeltuin op het centrumplein is een groot feest. De kids kunnen klimmen in de uitkijktoren, springen op de airtrampoline, spelen met water en tokkelen vanaf de kabelbaan. En jullie? Jullie nemen een heerlijk drankje en hapje op het mooie terras dat aangrenzend aan de gave speeltuin ligt.

Kindvriendelijke kampeerplaatsen vind je op Het Duinstruweel. Deze plaatsen liggen aan een natuurspeeltuin en dicht bij het sportveld! Vanaf de camping wandelen jullie zo het Noordhollandse Duinreservaat in, uren lang speelplezier gegarandeerd! Of bouw de mooiste zandkastelen op het strand, het is maar 20 minuutjes fietsen. Kinderfietsen en bakfietsen huren jullie gewoon op de camping!

Maar ook op de camping is er genoeg natuur om te ontdekken. Maak van takken een gave hut of loop het avontuurlijke belevingspad, wat kris kras over de camping loopt. Langs dit pad kom je een touwbrug, insectenhotel en een uitkijktoren tegen!

Niet alleen de vele speeltuinen dagen kinderen uit om de natuur te ontdekken, ook het recreatieteam bedenkt de leukste activiteiten. Ga op rangerexcursie in het bos, korren langs de noordzee of op spannende vleermuizenexpeditie. Onze mascotte Ullie leest  de meest spannende verhalen voor, en begint de dag met een vrolijk dansje!

Dansen jullie mee?

Wat gasten over ons zeggen!

Dit is serieus de kindvriendelijkste camping van Noord Holland! Camping Geversduin heeft zo veel gave speeltoestellen en vele originele activiteiten, de kinderen hebben zich uren lang vermaakt. En hierdoor de ouders ook! :-) wij komen zeker nog eens terug!

Fam. Hagenaar

Voor kinderen is Camping Geversduin een grote speeltuin. Wij kampeerden op het Duinstruweel, met een speeltuin voor onze plek. Vanaf de camping is het mooie wandeling door het bos naar het strand.

Maartje G.