Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Tom en Aafke: “Alles komt hier op de camping heel natuurlijk over.”

Vandaag Aafke (jurist), Tom, (industrieel ontwerper) en hun drie kinderen Bob, Lauren en Stijn. Wij treffen ze tijdens de herfstvakantie in een van onze Boomhuizen. Een van onze mooie accommodaties op de camping, waarin je je middenin de natuur waant. “Je hebt niet echt het gevoel alsof je op een camping zit”, vinden Tom en Aafke. Maar wij zijn natuurlijk razend benieuwd welk gevoel het verblijf op Geversduin dan wél oproept bij de familie uit Amsterdam!

Geversduin foto 5

Aafke (jurist) en Tom (industrieel ontwerper) uit Amsterdam, met kinderen Bob (3), Lauren (5) en Stijn (6).

Terwijl de kinderen zich vermaken tijdens een optreden van Ullie de Uil en het recreatie-team, nemen wij Tom en Aafke even apart. Niet te ver van het speelveld, want er moet natuurlijk wel een oogje in het zeil worden gehouden. “Gisteren hebben ze voor het eerst meegedaan met de recreatie”, vertelt Aafke. “Met zijn tweeën zouden we wat meer in the middle of nowhere gaan zitten, maar met drie kinderen is deze camping echt ideaal. Ze spelen veel in de speeltuinen, doen mee met de recreatie-activiteiten en het Belevingspad vinden ze ook heel leuk.''

De rust opzoeken
De voornaamste reden waarom ze voor Geversduin hebben gekozen? Daar hoeven Aafke en Tom niet lang over na te denken, dat is de omgeving. “We wonen zelf in een drukke wijk in Amsterdam, waar iedereen bij elkaar binnenloopt. Op vakantie zoeken we graag de rust op. Hier ben je dichtbij het strand, de duinen en het bos. We hebben de afgelopen dagen heerlijk uitgewaaid op het strand, een mooie boswandeling gemaakt en zijn ook naar het zwembad geweest in Heemskerk.”

boomhuis-2021-5

Vanuit de woonkamer van de Boomhuis, heb je een fantastisch uitzicht over de camping dankzij de grote ramen!

Midden in de natuur
Bij Geversduin draait het allemaal om de combinatie van luxe en comfort met groen,  natuur en lekker buiten kunnen spelen. Een boodschap die Tom en Aafke duidelijk hebben meegekregen. “Het is allemaal heel groen en mooi aangekleed,” beaamt Aafke. “Daardoor voelt het automatisch duurzaam aan: je staat midden in de natuur.” Dit geldt ook zeker voor de accommodatie, vindt Tom. “Doordat je wat hoger tussen de bomen zit, voelt het niet alsof je op een camping zit. Voor mij is dit gevoel belangrijker dan de fysieke aspecten van de accommodatie.”

Geen wit plastic
Wat maakt dan dat alles op Geversduin zo natuurlijk aanvoelt? Dat zit in de algemene indruk, legt Tom uit. “Ik krijg een heel eco en milieubewust gevoel hier op de camping. Wanneer je binnenkomt zie je zandpaadjes, bomen en groen - geen wit plastic of lelijke betegeling. Met het gevoel dat je midden in de natuur zit, wint de camping al tachtig procent. Verder doen ze ook dingen om dit gevoel te ondersteunen, zoals de ecologische spullen in de Minimarkt. Dat sluit daar goed bij aan.” Aafke concludeert: “We vinden het echt een leuke en mooie camping. Misschien dat we volgend jaar weer terugkomen!”