Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Lieve gast, hartelijk welkom op Camping Geversduin, wat leuk dat je er bent!
In deze flyer vind je meer informatie over jouw verblijf. Na het uitladen van de bagage mag je jouw auto parkeren op de parkeerplaats. Gedurende het verblijf mag de auto op de parkeerplaats staan. Op de vertrekdag mag je met de auto naar de accommodatie rijden om de bagage weer in te laden. Geniet van je tijd op Camping Geversduin.

WIFI CODE

Duin Kebbin camping geversduin.jpg

Gebruikersnaam: Geversduin Accommodaties
Wachtwoord: accommodaties@geversduin2024

Voordat je weggaat...

Duin Kebbin slaapkamer.jpg

Voordat je de sleutel inlevert bij de receptie vragen wij je om jouw huisvuil gescheiden weg te gooien in de ondergrondse containers. Zou je voor ons de vaatwasser leeg willen halen en het servies in de kastjes willen opbergen? Ook vragen wij je het bedlinnen af te halen en de handdoeken te verzamelen. Je kunt deze bij de ingang van het huisje neerleggen. 

WIST JE DAT

meisje met vlinder bosexpeditie

Via de receptie kan je een spelletjesbox huren. Wij bieden een box voor gezinnen aan of voor volwassenen. Zin in actie? Boek de padelbaan voor € 20,00 inclusief rackets en ballen. De baan staat op het sportveld. Ook bieden wij nog stoere speurtocht tassen aan of zwembad kaartjes voor een zwembad in de buurt. Informeer naar de mogelijkheden op de receptie.

IETS NODIG?

Yuki_receptie_campinggeversduin.jpg

We willen er alles aan doen om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Mis je iets in jouw accommodatie? Een babybedje, föhn of strijkplank? Laat het ons weten dan kijken we wat mogelijk is. De receptie is te bereiken op 0251 - 66 10 95 of stuur een Appje naar 06 - 10 69 35 93.

HONDEN AAN DE LIJN

Honden op de camping_Geverduin.JPG

Wil je je hond uitlaten? Dit kan in het nabijgelegen mooie duingebied. Onze camping is GEEN uitlaatplaats voor honden. Loop je van de camping af? Of loop je in het duingebied? Dan moet je trouwe viervoeter overal aangelijnd zijn.

BEHOEFTES OPRUIMEN

fami.jpg

Ook willen wij je vragen om overal op de camping en in het nabijgelegen duingebied de behoeftes van de viervoeters op te ruimen, in de daarvoor bestemde hondenprullenbakken. Zo houden wij het voor al onze campinggasten en vooral voor de spelende kinderen schoon op de camping.