Faciliteiten

Minimarkt

U kunt dagelijks verse producten halen in onze minimarkt. Iedere ochtend bakken wij verse broodjes voor u af. (h)eerlijk eten en drinken uit de streek. De minimarkt is voor al uw vergeten boodschappen.

Lees verder Weiter lesen Read more

KNOEST ETEN EN DRINKEN

In onze horeca kunt u heerlijke broodjes en pizza krijgen. Om direct op te eten of mee te nemen naar uw tent. Puur en simpele gerechten gemaakt van eerlijke ingrediënten om heerlijk van te genieten.

Lees verder Weiter lesen Read more

Vos Foods Eetcafé

Op het centrumplein op de camping bevindt zich een sfeervol Eetcafé waar u heerlijk kunt eten en drinken. Naast het Eetcafé bevindt zich ook een snackbar waar u eten kunt afhalen.

Bekijk nu de website: http://eetcafegeversduin.nl/

Lees verder Weiter lesen Read more

Sanitair

Er zijn over de gehele camping 4 verwarmde sanitairgebouwen met babyruimtes, invalidenruimtes, douches en toiletten. Er bevinden zich in de toiletgebouwen ook stortplaatsen voor het chemisch toilet. 

Lees verder Weiter lesen Read more

Wasserette

Niet meer met bergen was thuiskomen? U kunt op de camping uw was wassen en drogen.
Was- en droogmunten kunt u kopen bij de receptie.  Wasmiddel is inclusief.

WIFI OP GEVERSDUIN

Tijdens uw vakantie toch even uw E-mail checken? Dat kan! Naast de gratis wifi bij de receptie en op het centrumplein is er nu ook gratis wifi  bij de Hoepse Beek, de Binnenduinrand en Het Duinstruweel. Voor meer info kunt u bij de receptie terecht!

Fietsverhuur

Op de camping kunt u fietsen huren voor kinderen en volwassenen, met een zitje of trailbike. De fietsen kunt u niet van te voren reserveren. De fietsen kunnen gehuurd worden bij de receptie.

Lees verder Weiter lesen Read more

Recreatieteam en Ullie de uil!

Elke dag beginnen met dansen met Ullie?! Daarna creatief aan de slag of een leuke sport/spelactiviteit? Het recreatieteam en Ullie staan garant voor een onvergetelijke vakantie! Bekijk het programma op onze website of haal het programma op bij de receptie.

Lees verder Weiter lesen Read more

Kluisjes met oplaadstation

Wist u dat er kluisjes aanwezig zijn waarin u de tablet, laptop of uw mobiele telefoon kunt opladen? De kluisjes zijn aan de binnenkant voorzien van een stopcontact, zo hoeft u niet te wachten tot alles is opgeladen maar kunt u in de tussentijd iets leuks gaan doen! De kluisjes vindt u in de wasserette.

Vriezer

Tijdens uw verblijf lekker genieten van koude drankjes en ijsjes? Eten en drinkwaren kunt u zelf koel houden in de daarvoor bestemde vriezer. Tevens kunt u hier ook uw koelelementen kwijt. De vriezer vindt u in de wasserette.

Gasflessen verkoop

Gasflessen en toebehoren kunt u kopen en/of ruilen bij tankstation Welp Texaco. Let er bij het omruilen op dat u een verzegelde gasfles krijgt, dit bied garantie dat de gasfles gecontroleerd is op hoeveelheid en kwaliteit. Het tankstation ligt op nog geen 5 minuten rijden van de camping.
Rijksstraatweg 82-B, 1964 LK Heemskerk

Uitkijktoren

Ook zo benieuwd hoe onze camping er van bovenaf uitziet? Bovenaan het Belevingspad is een uitkijktoren van wel 7 meter hoog. Neem eens een kijkje door de periscoop vor een uniek beeld. Een avontuur voor kinderen en ouders.

Overdekte natuurspeelplaats

Achter 'Knoest Eten en Drinken' hebben we nog een deels overdekte natuurspeelplaats. Klimmen en klauteren over boomstammen, door het water stampen en slingeren over touwen, wie wilt hier nou niet spelen?

Lees verder Weiter lesen Read more

Speelplaatsen

Verspreidt over de camping hebben we meerdere leuke speelplaatsen voor onze jonge campinggasten. De speelplaatsen zijn gebouwd van natuurlijke materialen. U kunt ze terugvinden op de plattegrond.

Lees verder Weiter lesen Read more

Elektrische auto's

Op camping Geversduin zijn er  oplaadpunten aanwezig om uw elektrische auto op te laden. De paal vindt u op de parkeerplaats gelijk rechts. Volg de instructies op het oplaadstation.

Belevingspad

Op een gedeelte van het terrein bevindt zich een ware ontdekkingstocht. We vertellen er niet te veel over, want het is juist de bedoeling dat u het zelf gaat ervaren. Kom kijken, voelen en beleven.

Centrumplein

Vooraan op de camping bevindt zich het centrumplein. Alle faciliteiten zijn overzichtelijke op het plein te vinden, het eetcafe en de snackbar van Vos Foods, 'Knoest eten en drinken', Minimarkt en de recreatiezaal.

Lees verder Weiter lesen Read more

Sportveld

Een voetbal- of volleybal toernooi spelen? Op de camping hebben we een voetbalveld en volleybalveld op het sportveld. Scoor in het doel of blokkeer uw tegenstander bij het volleybalnet. 

Lees verder Weiter lesen Read more

Barbecue verhuur

Wilt u op de camping genieten van een barbecue? Dit kan dat uitsluitend op gas en elektra. Barbecueën op kolen is niet toegestaan dit i.v.m. de brandveiligheid. Gas en elektra barbeque's zijn te huur bij Vos-food.

Tafeltennis

Zin om een potje ouderwets te pingpongen?
Op het centrumplein staan twee tafeltennistafels. U kunt batjes en balletjes lenen bij de receptie.

Zoek taalkeuze

Kennemer Duincamping Geversduin

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl
IBAN: NL28 INGB 0001 3135 75