Faciliteiten

Belevingspad

Op een gedeelte van het terrein bevindt zich een ware ontdekkingstocht. We vertellen er niet te veel over, want het is juist de bedoeling dat u het zelf gaat ervaren. Tipje van de sluier: het heeft te maken met woorden als zien, voelen en beleven.

Oplaadpunt voor elektrische auto's

Op camping Geversduin zijn er twee oplaadpunten aanwezig om uw elektrische auto op te laden. De paal vindt u op de parkeerplaats gelijk rechts. Volg de instructies op het oplaadstation.

Fietsverhuur

Op de camping kunt u fietsen huren voor kinderen en volwassenen, met een zitje of trailbike. De fietsen kunt u niet van te voren reserveren. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

Internet

Bij de receptie en op het centrumplein kunt u gebruik maken van onze WIFI hotspot.  Bij de accommodatie zit WIFI bij de reservering in begrepen. Wilt u bij uw toeristenplaats ook WIFI? (De Hoepse Beek, Het Duinstruweel en De Binnenduinrand). Dan kunt u tegen betaling een WIFI code kopen bij de receptie.

Barbecue

Wilt u op de camping genieten van een barbecue dan kan dat op gas en elektra. Barbecueën is op kolen niet toegestaan. U kunt ook een gasbarbecue huren bij de supermarkt.

Kinderboerderij

Tegenover de speeltuin op het centrumplein staat een kinderboerderij. Kom eens langs om de geitjes, konijnen en de andere dieren te aaien. Misschien kan je zelfs wel helpen voeren!

Speelplaatsen

Verspreidt over de camping hebben we leuke speelplaatsen voor onze jonge campinggasten. De speelplaatsen zijn gebouwd van natuurlijke materialen. U kunt ze terugvinden op de plattegrond.

Kindertheater

Kinderen kunnen aanschuiven en gezellig meedoen met de dansjes van het recreatieteam of zelf meespelen in een echte musical! Het is allemaal mogelijk bij het kindertheater!

Overdekte natuurspeelplaats

Achter Ullie’s nest (recreatiezaal) hebben we nog een natuurspeelplaats. De speelplaats is deels overdekt doordat er een doek over de speelplaats wordt gespannen. Klimmen en klauteren over boomstammen, door het water stampen en slingeren over touwen, wie wilt hier nou niet spelen?

Recreatieteam en Ullie

In de vakanties en alle weekenden van mei en juni is het recreatieteam aanwezig om samen met Ullie de kinderen op Geversduin een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Bekijk het programma op onze website of haal het programma op bij de receptie.

Sanitair

Er zijn over de gehele camping 4 verwarmde sanitairgebouwen met babyruimtes, invalidenruimtes, douches en toiletten. Er bevinden zich in de toiletgebouwen ook stortplaatsen voor het chemisch toilet. De sleutel voor de invalidenruimtes zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Supermarkt

Op de camping is een supermarkt waar u dagelijks verse en ook biologische producten kunt krijgen. Iedere ochtend bakken zij verse broodjes voor u af. In het laagseizoen is de supermarkt geopend van 09.00 -11.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 - 17.00 uur.

Tafeltennis

Zin om een potje ouderwets te pingpongen? Op het centrumplein staan twee tafeltennistafels. U kunt batjes en balletjes lenen bij de receptie.

Uitkijktoren

Ook zo benieuwd hoe onze camping er van bovenaf uitziet? Bovenaan het Belevingspad is een uitkijktoren van wel 7 meter hoog. Een avontuur voor kinderen en ouders.

Ullie waterspeelplaats

Lekker kliederen met water en zand, zandkastelen bouwen en nog veel meer? Kom dan naar de waterspeelplaats op het centrumplein. Neem wel droge kleren mee, want voor je het weet krijg je water over je heen.

Voetbal- en Volleybalveld

Vind je het leuk om zo nu en dan een balletje te slaan of te trappen? Achter op de camping vind je ook een voetbal en volleybalveld.

Vos Foods Eetcafé

In het centrumgebouw op de camping bevindt zich een sfeervol restaurant waar u heerlijk (biologisch) kunt eten en drinken. Bij lekker weer kunt genieten op het terras. Naast het Eetcafé bevindt zich ook een snackbar waar u eten kunt afhalen.

Wasserette

Niet meer met bergen was thuiskomen? U kunt op de camping uw was wassen en drogen. Was- en droogmunten kunt u kopen bij de receptie.

taalkeuze

Kennemer Duincamping Geversduin

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl
IBAN: NL28 INGB 0001 3135 75