Faciliteiten

Barbecue

Wilt u op de camping genieten van een barbecue dan kan dat uitsluitend op gas en elektra. Barbecueën op kolen is niet toegestaan dit i.v.m. de brandveiligheid. Een beetje wind of wat kooltjes die eruit vallen kan al brand veroorzaken.

Belevingspad

Op een gedeelte van het terrein bevindt zich een ware ontdekkingstocht. We vertellen er niet te veel over, want het is juist de bedoeling dat u het zelf gaat ervaren. Kom kijken, voelen en beleven.

Bostheater

Kinderen kunnen aanschuiven en gezellig meedoen met de dansjes van het recreatieteam of zelf meespelen in een echte musical! Het is allemaal mogelijk bij het kindertheater!

Lees verder Weiter lesen Read more

Centrumplein

Vooraan op de camping bevindt zich het centrumplein. Alle faciliteiten zijn overzichtelijke op het plein te vinden, het eetcafe en de snackbar van Vos Foods, Eethuis Knoest, Minimarkt en de recreatiezaal.

Lees verder Weiter lesen Read more

Elektrische auto's

Op camping Geversduin zijn er twee oplaadpunten aanwezig om uw elektrische auto op te laden. De paal vindt u op de parkeerplaats gelijk rechts. Volg de instructies op het oplaadstation.

Fietsverhuur

Op de camping kunt u fietsen huren voor kinderen en volwassenen, met een zitje of trailbike. De fietsen kunt u niet van te voren reserveren. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

Lees verder Weiter lesen Read more

Overdekte natuurspeelplaats

Achter Ullie’s nest hebben we nog een deels overdekte natuurspeelplaats. Klimmen en klauteren over boomstammen, door het water stampen en slingeren over touwen, wie wilt hier nou niet spelen?

Lees verder Weiter lesen Read more

Recreatieteam en Ullie de uil!

Elke dag beginnen met dansen met Ullie?! Daarna creatief aan de slag of een leuke sport/spelactiviteit? Het recreatieteam en Ullie staan garant voor een onvergetelijke vakantie! Bekijk het programma op onze website of haal het programma op bij de receptie.

Lees verder Weiter lesen Read more

Sanitair

Er zijn over de gehele camping 4 verwarmde sanitairgebouwen met babyruimtes, invalidenruimtes, douches en toiletten. Er bevinden zich in de toiletgebouwen ook stortplaatsen voor het chemisch toilet. 

Lees verder Weiter lesen Read more

Minimarkt

In 2018 opent camping Geversduin een minimarkt waar u dagelijks verse en ook biologische producten kunt krijgen. Iedere ochtend bakken wij verse broodjes voor u af. Verdere informatie volgt nog!

Speelplaatsen

Verspreidt over de camping hebben we leuke speelplaatsen voor onze jonge campinggasten. De speelplaatsen zijn gebouwd van natuurlijke materialen. U kunt ze terugvinden op de plattegrond.

Lees verder Weiter lesen Read more

Sportveld

Een voetbal- of volleybal toernooi spelen? Op de camping hebben we een voetbalveld en volleybalveld op het sportveld. Scoor in het doel of blokkeer uw tegenstander bij het volleybalnet. 

Lees verder Weiter lesen Read more

Tafeltennis

Zin om een potje ouderwets te pingpongen?
Op het centrumplein staan twee tafeltennistafels. U kunt batjes en balletjes lenen bij de receptie.

Uitkijktoren

Ook zo benieuwd hoe onze camping er van bovenaf uitziet? Bovenaan het Belevingspad is een uitkijktoren van wel 7 meter hoog. Een avontuur voor kinderen en ouders.

Ullie waterspeelplaats

Lekker kliederen met water en zand, zandkastelen bouwen en nog veel meer? Kom dan naar de waterspeelplaats op het centrumplein. Neem wel droge kleren mee, want voor u het weet krijgt wordt u nat. heen.

Vos Foods Eetcafé

Op het centrumplein op de camping bevindt zich een sfeervol restaurant waar u heerlijk (biologisch) kunt eten en drinken. Naast het Eetcafé bevindt zich ook een snackbar waar u eten kunt afhalen.

Lees verder Weiter lesen Read more

Wasserette

Niet meer met bergen was thuiskomen? U kunt op de camping uw was wassen en drogen.
Was- en droogmunten kunt u kopen bij de receptie.

WIFI OP GEVERSDUIN

Tijdens uw vakantie toch even uw E-Mail checken? dat kan. Naast de gratis wifi bij de receptie en op het centrumplein is er nu ook wifi bij sommige kampeerplaatsen. Voor meer info kunt u bij de receptie terecht!

Gasflessen verkoop

Je kunt je gasfles en toebehoren kopen en/of ruilen bij tankstation Welp Texaco. Let er bij het omruilen op dat je een verzegelde gasfles krijgt, dit bied garantie dat de gasfles gecontroleerd is op hoeveelheid en kwaliteit. Het tankstation ligt op nog geen 5 minuten rijden van de camping.
Rijksstraatweg 82-B, 1964 LK Heemskerk

taalkeuze

Kennemer Duincamping Geversduin

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl
IBAN: NL28 INGB 0001 3135 75