Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Faciliteiten

Minimarkt

In de ochtend ruik je de croissants al vanuit de voortent, elke ochtend vers gebakken. Heerlijk in de relax stand en geen zin om boodschappen te doen? Geen probleem; in de minimarkt vind je alles voor een complete maaltijd, een heerlijk lokaal wijntje of een borrelhapje!

Lees verder

Knoest Eten en Drinken

In onze horeca kan je heerlijke broodjes en pizza krijgen. Om direct op te eten of mee te nemen naar je tent. Puur en simpele gerechten gemaakt van eerlijke ingrediënten om heerlijk van te genieten.

Lees verder

Activiteiten op de camping

buiten bioscoop Geversduin

Wij beginnen de dag samen met Ullie, swingend en springend . Daarna gaan wij creatief aan de slag of wij gaan een leuke sport/spelactiviteit doen. Of gaan jullie liever mee op anvontuur in de natuur?
Lees verder

Vos Foods Eetcafé

Vosfood5-campinggeversduin.jpg

Op het centrumplein op de camping bevindt zich een sfeervol Eetcafé waar je heerlijk kunt eten en drinken. Naast het Eetcafé bevindt zich ook een snackbar waar je eten kunt afhalen.
Lees verder

Gratis WIFI op Geversduin

wifi receptie geversduin

Tijdens de vakantie toch even je E-mail checken? Dat kan! Naast de gratis wifi bij de receptie en op het centrumplein is er nu ook gratis wifi bij de Hoepse Beek, de Binnenduinrand en Het Duinstruweel. 

Sanitair

Sanitair1-campinggeversduin.jpg

Er zijn over de gehele camping 4 verwarmde sanitairgebouwen met babyruimtes, invalidenruimtes, douches en toiletten. Er bevinden zich in de toiletgebouwen ook stortplaatsen voor het chemisch toilet.

Shopartikelen

In de receptie verkopen wij wandel en fietskaarten, duinkaarten, Ullie knuffels en veel ander leuk speelgoed voor de kleintjes. Al het speelgoed is gemaakt van duurzaam materiaal. 

Lees verder

Fietsverhuur

Fietsen5-campinggeversduin.jpg

Op de camping kunnen er fietsen worden gehuurd voor kinderen en volwassenen, elektrisch en nog veel meer! De fietsen kunnen van te voren worden gereserveerd.
Lees verder

Padelbaan

Kom Padellen op Camping Geversduin.jpeg

Op het sportveld staat een padelbaan. De baan is te huur voor € 20,00 uur per uur inclusief rackets en ballen. Je kan de baan huren via de website of aan de balie. 
Lees verder

Barbecue verhuur

barbecueCG.jpg

BBQ-en op de camping? Dit kan uitsluitend op gas en elektra. Barbecueën op kolen is niet toegestaan dit i.v.m. de brandveiligheid. Gas en elektra barbeque's zijn te huur bij Vos-food.
Lees verder

Wasserette

Waserette-campinggeversduin.jpg

Niet meer met bergen was thuiskomen?
Je kunt op de camping jouw was wassen en drogen.
Was- en droogmunten kan je kopen bij de receptie. Wasmiddel is inclusief.

Vriezer

Wasarette-campinggeversduin.jpg

Tijdens jouw verblijf je drankjes koel houden maar zelf geen mogelijkheid? In de wasserette staat een vriezer waarin je koelelementen kunt leggen. En als je hier toch bent, kijk ook eens in de boekenkast!

Gasflessen verkoop

anwb geversduin

Gasflessen en toebehoren kan je kopen en/of ruilen bij tankstation TotalEnergies Heemskerk. Het tankstation ligt op nog geen 5 minuten rijden van de camping. Rijksstraatweg 82-B, 1964 LK Heemskerk. Liever op loctie laten leveren? Neem een kijkje op www.gasflesexpres.nl. 

Uitkijktoren

Uitkijken1-campinggeversduin.jpg

Ook zo benieuwd hoe onze camping er van bovenaf uitziet? Bovenaan het Belevingspad is een uitkijktoren van wel 7 meter hoog. Neem eens een kijkje door de periscoop voor een uniek beeld. Een avontuur voor kinderen en ouders.

Overdekte natuurspeelplaats

SpeeltuinKnoest-campinggeversduin.jpg

Achter 'Knoest Eten en Drinken' hebben we nog een deels overdekte natuurspeelplaats. Klimmen en klauteren over boomstammen, door het water stampen en slingeren over touwen, wie wilt hier nou niet spelen?

Speelplaatsen

Speeltuin-campinggeversduin.jpg

Verspreidt over de camping hebben we meerdere leuke speelplaatsen voor onze jonge campinggasten. De speelplaatsen zijn gebouwd van natuurlijke materialen. Vind alle speeltuinen terug op de plattegrond.

Elektrische auto's

Oplaadpaal-800x400.jpg

Op camping Geversduin zijn er oplaadpunten aanwezig om een elektrische auto op te laden. De paal vind je op de parkeerplaats gelijk rechts. Volg de instructies op het oplaadstation.

Belevingspad

Spelen1-campinggeversduin.jpg

Op een gedeelte van het terrein bevindt zich een ware ontdekkingstocht. We vertellen er niet te veel over, want het is juist de bedoeling dat je het zelf gaat ervaren. Kom kijken, voelen en beleven.

Centrumplein

centrumplein-speeltuin-campinggeversduin.jpg

Vooraan op de camping bevindt zich het centrumplein. Alle faciliteiten zijn op het plein te vinden, het eetcafe en de snackbar van Vos Food, 'Knoest eten en drinken', Minimarkt en de recreatiezaal.

Sportveld

Sportveld10-campinggeversduin.jpg

Een voetbal- of volleybal toernooi spelen? Op de camping hebben we een voetbalveld en volleybalveld op het sportveld. Scoor in het doel of blokkeer je tegenstander bij het volleybalnet! 

Tafeltennis

Pingpong-campinggeversduin.jpg

Zin om een potje ouderwets te pingpongen?
Op het centrumplein staan twee tafeltennistafels. Je kunt batjes en balletjes lenen bij de receptie.