Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Faciliteiten

Minimarkt

In de ochtend ruik je de croissants al vanuit de voortent, elke ochtend vers gebakken. Heerlijk in de relax stand en geen zin om boodschappen te doen? Geen probleem; in de minimarkt vind je alles voor een complete maaltijd, een heerlijk lokaal wijntje of een borrelhapje!

Lees verder

Knoest Eten en Drinken

In onze horeca kan je heerlijke broodjes en pizza krijgen. Om direct op te eten of mee te nemen naar je tent. Puur en simpele gerechten gemaakt van eerlijke ingrediënten om heerlijk van te genieten.

Lees verder

Activiteiten op de camping

buiten bioscoop Geversduin

Wij beginnen de dag samen met Ullie, swingend en springend . Daarna gaan wij creatief aan de slag of wij gaan een leuke sport/spelactiviteit doen. Of gaan jullie liever mee op anvontuur in de natuur?
Lees verder

Vos Foods Eetcafé

burger vosfood geversduin

Op het centrumplein op de camping bevindt zich een sfeervol Eetcafé waar je heerlijk kunt eten en drinken. Naast het Eetcafé bevindt zich ook een snackbar waar je eten kunt afhalen.
Lees verder

Gratis WIFI op Geversduin

wifi receptie geversduin

Tijdens de vakantie toch even je E-mail checken? Dat kan! Naast de gratis wifi bij de receptie en op het centrumplein is er nu ook gratis wifi bij de Hoepse Beek, de Binnenduinrand en Het Duinstruweel. 

Sanitair

Sanitair gebouw- houtduif.JPG

Er zijn over de gehele camping 4 verwarmde sanitairgebouwen met babyruimtes, invalidenruimtes, douches en toiletten. Er bevinden zich in de toiletgebouwen ook stortplaatsen voor het chemisch toilet.
Lees verder

Wasserette

wasserette geversduin

Niet meer met bergen was thuiskomen?
Je kunt op de camping jouw was wassen en drogen.
Was- en droogmunten kan je kopen bij de receptie. Wasmiddel is inclusief.

Fietsverhuur

KDC_fietsen_strand_omgeving.jpg

Op de camping kunnen er fietsen worden gehuurd voor kinderen en volwassenen, elektrisch en nog veel meer! De fietsen kunnen van te voren worden gereserveerd.
Lees verder

Kluisjes met oplaadstation

kluisjes oplaadstation camping geversduin faciliteiten

Wist je dat er kluisjes aanwezig zijn waarin je een tablet, laptop of mobiele telefoon kunt opladen? De kluisjes zijn aan de binnenkant voorzien van een stopcontact, zo hoef je niet te wachten tot alles is opgeladen maar kan je in de tussentijd iets leuks gaan doen! De kluisjes vind je in de wasserette.

Vriezer

Geversduin - springkussen geen QC 02.jpg

Tijdens jouw verblijf lekker genieten van koude drankjes en ijsjes? Eten en drinkwaren kan je zelf koel houden in de daarvoor bestemde vriezer. Tevens kan je hier ook koelelementen kwijt. De vriezer vind je in de wasserette.

Gasflessen verkoop

anwb geversduin

Gasflessen en toebehoren kan je kopen en/of ruilen bij tankstation TotalEnergies Heemskerk. Het tankstation ligt op nog geen 5 minuten rijden van de camping. Rijksstraatweg 82-B, 1964 LK Heemskerk. Liever op loctie laten leveren? Neem een kijkje op www.gasflesexpres.nl. 

Uitkijktoren

uitkijktoren geversduin

Ook zo benieuwd hoe onze camping er van bovenaf uitziet? Bovenaan het Belevingspad is een uitkijktoren van wel 7 meter hoog. Neem eens een kijkje door de periscoop vor een uniek beeld. Een avontuur voor kinderen en ouders.

Overdekte natuurspeelplaats

Geversduin Natuurspeelplaats 15.jpg

Achter 'Knoest Eten en Drinken' hebben we nog een deels overdekte natuurspeelplaats. Klimmen en klauteren over boomstammen, door het water stampen en slingeren over touwen, wie wilt hier nou niet spelen?

Speelplaatsen

waterfight3.jpg

Verspreidt over de camping hebben we meerdere leuke speelplaatsen voor onze jonge campinggasten. De speelplaatsen zijn gebouwd van natuurlijke materialen. Vind alle speeltuinen terug op de plattegrond.

Elektrische auto's

Oplaadpaal-800x400.jpg

Op camping Geversduin zijn er oplaadpunten aanwezig om een elektrische auto op te laden. De paal vind je op de parkeerplaats gelijk rechts. Volg de instructies op het oplaadstation.

Belevingspad

camping geversduin recreatie activiteit boomstam bos natuur kennemerland kinderen

Op een gedeelte van het terrein bevindt zich een ware ontdekkingstocht. We vertellen er niet te veel over, want het is juist de bedoeling dat je het zelf gaat ervaren. Kom kijken, voelen en beleven.

Centrumplein

Vooraan op de camping bevindt zich het centrumplein. Alle faciliteiten zijn op het plein te vinden, het eetcafe en de snackbar van Vos Food, 'Knoest eten en drinken', Minimarkt en de recreatiezaal.

Lees verder

Sportveld

Een voetbal- of volleybal toernooi spelen? Op de camping hebben we een voetbalveld en volleybalveld op het sportveld. Scoor in het doel of blokkeer je tegenstander bij het volleybalnet! 

Lees verder

Barbecue verhuur

barbecueCG.jpg

BBQ-en op de camping? Dit kan uitsluitend op gas en elektra. Barbecueën op kolen is niet toegestaan dit i.v.m. de brandveiligheid. Gas en elektra barbeque's zijn te huur bij Vos-food.
Lees verder

Tafeltennis

tafeltennis camping geversduin faciliteiten

Zin om een potje ouderwets te pingpongen?
Op het centrumplein staan twee tafeltennistafels. Je kunt batjes en balletjes lenen bij de receptie.