speeltuin geversduin

Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Knoest eten & drinken

Restaurant Knoest is een ruim en luxe ingericht restaurant, met een zonnig buitenterras. Voor zowel eten in het restaurant als afhalen, is Knoest de heerlijke plek voor uw ontbijt, lunch of pizza. Eet u liever een broodje in de tent? Restaurant Knoest beschikt over een ruime keuze in de minimarkt.

Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de avontuurlijke speeltuin. De kinderen kunnen spelen met water, klimmen in de uitkijktoren en tokkelen vanaf de kabelbaan terwijl u uw kinderen in de gaten kunt houden onder het genot van een hapje of drankje.

Openingstijden

Knoest is gedurende het hoogseizoen dagelijks geopend. Het restaurant is afhankelijk van de dag geopend vanaf 7:00 uur of 8:00 uur, om te genieten van een heerlijk ontbijt.

De keuken is geopend tot 20:00 uur.

Partners

Knoest werkt samen met verschillende streekleveranciers. De producten op de menukaart zijn mede afkomstig van … en …

Adres

Beverwijkerstraatweg 205, 1901 NH Castricum

Telefoon: +316 30 39 96 95                                                                                                                                                                       

Reserveren

Vanaf 8 personen kunt u uw plekje van te voren reserveren. Om een plekje te reserveren kunt u bellen naar: +316 30 39 96 95. Liever een pizza bestellen en afhalen? Ook dan kunt u contact opnemen met: +316 30 39 96 95.

Parkeren

Bent u met de auto? U kunt parkeren op het parkeerterrein van Camping Geversduin. Het eerste halfuur parkeren is gratis. Vervolgens betaald u €0,50 per uur, met een maximum van €5,-. Parkeerkaarten zijn af te halen bij de receptie.

Huisdieren

Huisdieren zijn helaas niet welkom in Knoest. Maar, wees gerust, u zult er een hoop andere dieren tegenkomen. Vossen, konijnen, reeën en herten. Ze komen zeker voorbij. We zijn in een mooie beschermd natuurgebied waar huisdieren niet zijn toegestaan.
Daardoor kunt u bij ons niet uw hond, kat of andere dieren meenemen.

Opening

Stapje voor stapje krijgt Knoest Eten & Drinken zijn vorm, nog even en het is de heerlijke plek voor uw ontbijt, lunch of Pizza.

Lees verder

Duurzaamheid

De inrichting van Knoest past goed bij de visie van Geversduin: Reuse, Reduce en Recycle. Het zal een lichte ruimte worden met veel natuurlijk lichtinval.

Lees verder

MINIMARKT

Knoest heeft naast het restaurant haar eigen Minimarkt. Eet u liever een broodje in de tent? Kom dan gerust eens kijken in onze Minimarkt, voor al uw boodschappen en vers gebakken broodjes.

Lees verder

Terras

Vanaf het zonnige terras heeft u een prachtig uitzicht over de avontuurlijke speeltuin.

Lees verder