Knoestpizza-campinggeversduin.jpg

Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Knoest eten & drinken

Restaurant Knoest is een ruim en luxe ingericht restaurant, met een zonnig buitenterras. Voor zowel eten in het restaurant als afhalen, is Knoest de heerlijke plek voor uw ontbijt, lunch of pizza. Eet u liever een broodje in de tent? Restaurant Knoest beschikt over een ruime keuze in de minimarkt.

Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de avontuurlijke speeltuin. De kinderen kunnen spelen met water, klimmen in de uitkijktoren en tokkelen vanaf de kabelbaan terwijl u uw kinderen in de gaten kunt houden onder het genot van een hapje of drankje.

Bekijk hier de website van Knoest Eten & Drinken en kom alles over ons te weten!

Openingstijden

Knoest is gedurende het hoogseizoen dagelijks geopend. Het restaurant is geopend vanaf 8:00 uur, om te genieten van een heerlijk ontbijt. De keuken is geopend tot 20:00 uur.

Wegens omstandigheden zijn restaurant Knoest & de minimarkt op vrijdag 8 september vanaf 17:00 uur gesloten. 
Wel kun je vrijdag gewoon terecht bij de snackbar en het eetcafé van Vos Food.

Adres

Beverwijkerstraatweg 205, 1901 NH Castricum

Telefoon: +316 30 39 96 95 

Reserveren

Vanaf 8 personen kunt u uw plekje van te voren reserveren. Om een plekje te reserveren kunt u bellen naar: +316 30 39 96 95. Liever een pizza bestellen en afhalen? Ook dan kunt u contact opnemen met: +316 30 39 96 95.

Parkeren

Bent u met de auto? U kunt parkeren op het parkeerterrein van Camping Geversduin. Het eerste halfuur parkeren is gratis. Vervolgens betaald u €0,50 per uur, met een maximum van €5,-. Parkeerkaarten zijn af te halen bij de receptie.

Duurzaamheid

natuur bloem

Knoest staat in het teken van de visie van Camping Geversduin: reuse, reduce en recycle. Dit kunt u bijvoorbeeld zien aan de inrichting van het restaurant. Voor de inrichting hebben we veel hergebruikte, industriele materialen gebruikt in combinatie met groen.

Noest bier van Knoest

KNOEST_INTERIOR_4.jpg

Een heerlijk zonnetje, kinderen die lekker spelen en jij geniet van een heerlijk Noest biertje en een hapje. Dat klinkt toch als het ultieme vakantiegevoel? Maak kennis met ons eigen biertje: Noest, gebrouwen door Brouwerij Dampegheest uit Limmen. 

Partners

Knoest werkt het liefst met streekproducten. Diverse items op de menu-/drankenkaart zijn afkomstig van streekleveranciers, denk aan ons Noest biertje, van Brouwerij Dampegheest uit Limmen.

Huisdieren

Huisdieren zijn helaas niet welkom binnen bij Knoest, maar buiten op ons zonovergoten terras kan je trouwe viervoeter zeker meegenieten. Honden dienen ten alle tijden aangelijnd te blijven.

MINIMARKT

Minimarkt.jpg

Knoest heeft naast het restaurant haar eigen Minimarkt. Eet u liever een broodje in de tent? Kom dan gerust eens kijken in onze Minimarkt, voor al uw boodschappen en vers gebakken broodjes.

Terras

speeltuin geversduin

Vanaf het zonnige terras heeft u een prachtig uitzicht over de avontuurlijke speeltuin, zo kan je genieten van een hapje en drankje terwijl de kids lekker spelen.