Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Wanneer wil je komen?

Informatie over onze arrangementen
Jij weet wanneer er gave evenementen zijn op de camping
Jij bent op de hoogte van de laatste vacatures
•  Op de hoogte van de ontwikkelingen op de camping

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Oaseplaats Camping Geversduin.jpg

Kom kamperen op het Middenbos!

Nieuw in 2021: Het Middenbos! Deze nieuwe kampeerplaatsen zijn gelegen aan de rand van de camping, inclusief 16 ampère elektra, hangmat en picknicktafel. Geniet van optimaal comfort

Lees verder
Strandhuis 1221.jpg

Ervaar de Beach Vibe

Overnacht nóg comfortabeler in onze Strandhuizen! De Strandhuizen hebben in 2021 een vernieuwd interieur. Een compleet nieuwe keuken, airco in de woonkamer en verwarmde slaapkamers. Geheel op een duurzame wijze!

Lees verder
sanitair gebouw geversduin

Nieuwe look voor de sanitairgebouwen

De winter is weer begonnen! Achter de schermen zijn wij hard bezig om alles klaar te maken voor het nieuwe kampeerseizoen. Zo krijgen de laatste 3 sanitairgebouwen een nieuwe look.

Lees verder
dog in front of the caravan.jpg

Uitbreiding Hoepse Beek

Op bezoek bij familie met de hond? Geen probleem! Het hele terrein is vanaf 2021, voor een wandeling, toegankelijk voor aangelijnde honden. Ook wordt de Hoepse Beek uitgebreid.

Lees verder
Duin Kebbin Geversduin.jpg

Duin Kebbin met Hond

Met de hond mee is de familie pas echt compleet. Overnacht in luxe, samen met jouw trouwe viervoeter in een sfeervol ingerichte Duin Kebbin!

Lees verder
oude caravan natuur

Geïnteresseerd in een seizoenplaats?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een seizoenplaats bij ons! Inschrijven voor 2021 is helaas niet meer mogelijk. Voor 2022 kan je jouw gegevens wel laten noteren op onze geinteresseerdenlijst.

Lees verder
telefoon whatsapp geversduin

Kom met ons Whatsappen!

Snel, makkelijk en gratis is de receptie te bereiken voor korte vragen via WhatsApp met het nummer: 06 10 69 35 93 Hopelijk hebben wij hierdoor meer contact en weet je ons nog makkelijker te bereiken.
Lees verder