Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Nieuws

Opening restaurant Knoest-41.jpg

Borrel pop

Zet hem in uw agenda: Borrelpop op 28 juli! Een beleving voor jong en oud. Live muziek, hapjes en drankjes. Dit beloofd een avond vol gezelligheid  te worden!

Live entertainment voor de volwassenen. Geniet van een lekker Noest biertje, wijntje en snack of pizza!

Lees verder
Geversduin-formule1.jpg

Formule 1

Race fans opgelet. De formule 1 komt naar Nederland! Heeft  u interesse om te komen kamperen/logeren tijdens de Formule 1 in mei 2020? Laat het ons weten!

Lees verder
geversduin_kampeerplaatsen7.jpg

kamperen met de kortingskaart

Bij camping Geversduin kunt u niet alleen genieten van een prachtige locatie, maar vooral ontzettend veel beleven. Overnacht met uw kortingskaart voor maar €20,- per nacht!

Lees verder
whatsapp.jpg

Kom met ons Whatsappen!

Snel, makkelijk en gratis is de receptie te bereiken voor korte vragen via WhatsApp met het nummer: 06 10 69 35 93 Hopelijk hebben wij hierdoor meer contact en weet u ons nog makkelijker te bereiken.
Lees verder
kmp.JPG

Kampeerwinkel Zeldenrust

Bent u toe aan u 3 jaarlijkse keuring? Bij Kampeerwinkel Zeldenrust kunt u online een afspraak maken! Ook kunt u hier terrecht voor al uw kampeer spullen en verhuur.

Lees verder
receptie 2019.jpg

Openingstijden receptie

Heeft u een vraag? Wilt u reserveren? Of komt u gezellig een kopje koffie drinken? De receptie is dagelijks geopend voor al uw vragen. Komt u ook even langs?

Lees verder
Mijn Mein My Zoek taalkeuze