Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Wanneer wilt u komen?

Wat leuk, je bent nieuwsgierig!

Jij bent als eerste op de hoogte wanneer je voor 2021 kunt boeken.
Jij weet wanneer er gave evenementen zijn op de camping.
Jij bent op de hoogte van de laatste vacatures.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

dunes at the sea in the evening egmond aan zee.jpg

Corona update

Bij de Kennemer Duincampings volgen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. De afgekondigde maatregelen hebben invloed op onze campings en horeca en dus ook op onze gasten..

Lees verder
puppy running over the gras2.jpg

honden middag

23 juli kan je heerlijk met je trouwe viervoeter rennen door een tunnel, over en onder obstakels door en natuurlijk kan een trimsalon deze dag ook niet ontbreken.

Lees verder
Boomhuizen buitenkant

Reserveren voor 2020

Reserveren voor seizoen 2020 is al weer mogelijk! Kom je gezellig bij ons kamperen met de hond? Of overnacht je liever in één van onze unieke accommodaties? In 2020 zorgen wij voor nog meer comfort.

Lees verder
Ullie kleurplaat foto

Ullie kleurplaat

Het is feest op Camping Geversduin! Wij hebben namelijk twee nieuwe kleurplaten van Ullie. Benieuwd naar de nieuwe kleurplaten? Ze zijn nu te downloaden!

Lees verder
telefoon whatsapp geversduin

Kom met ons Whatsappen!

Snel, makkelijk en gratis is de receptie te bereiken voor korte vragen via WhatsApp met het nummer: 06 10 69 35 93 Hopelijk hebben wij hierdoor meer contact en weet je ons nog makkelijker te bereiken.
Lees verder
Werken bij.jpg

Werken bij de kdc

Wij vieren een feestje! Met trots hebben we onze nieuwe ‘Werken bij’ site gelanceerd. Hier vind je allerlei interessante en leuke informatie over de Kennemer Duincampings.

Lees verder
workingtable.jpg

Winter werkzaamheden

De winter is begonnen. Een periode voor alle werknemers van Camping Geversduin zijn achter de schermen bezig om alles klaar te maken voor het nieuwe kampeerseizoen.

Lees verder