• Geversduin - Ullie 10.jpg
  • Geversduin - springkussen geen QC 02.jpg
  • geversduin-header-formule1.jpg

Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Nieuws

meisje met vlinder bosexpeditie

recreatie vanaf september

Samen met Ullie gaan wij vanaf september weer de leukste activiteiten beleven. Dansen, knustelen en... de Griezelshow! Het gehele programma is nog niet bekend, maar wij mogen u wel alvast een paar activiteiten verklappen.

Lees verder
Ullie kleurplaat foto

Ullie kleurplaat

Het is feest op Camping Geversduin! Wij hebben namelijk twee nieuwe kleurplaten van Ullie. Benieuwd naar de nieuwe kleurplaten? Ze zijn nu te downloaden!

Lees verder
Boomhuizen buitenkant

Reserveren voor 2020

Reserveren voor seizoen 2020 is al weer mogelijk! Komt u gezellig bij ons kamperen met de hond? Of overnacht u liever in één van onze unieke accommodaties? In 2020 zorgen wij voor nog meer comfort.

Lees verder
Kamperen familie duinstruweel

2019 je was fantastisch!

Wij van Camping Geversduin willen iedereen bedanken die het seizoen van 2019 geweldig hebben gemaakt. Wat een prachtig seizoen en wat fijn dat jullie hier allemaal deel van uit hebben gemaakt. Bedankt!

Lees verder
telefoon whatsapp geversduin

Kom met ons Whatsappen!

Snel, makkelijk en gratis is de receptie te bereiken voor korte vragen via WhatsApp met het nummer: 06 10 69 35 93 Hopelijk hebben wij hierdoor meer contact en weet u ons nog makkelijker te bereiken.
Lees verder
Spooktocht camping Geversduin

griezeltocht van stichting Samenspelen

De voorbereidingen voor de griezeltocht van stichting Samenspelen zijn in volle gang. Een mix van een Escaperoom en een griezeltocht, uniek in Nederland! Inschrijven kan vanaf 1 oktober.

Lees verder