moeder kind hangmat camping geversduin natuur holland

Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Verwachtingen

Op camping Geversduin zijn er een aantal verwachtingen. Dit om de veiligheid, orde en rust te handhaven en het op deze manier iedereen naar het zin te maken.

U bent van harte welkom met een tent, vouwwagen, camper of toercaravan. Zolang het maar één kampeermiddel is. Uiteraard is in overleg het plaatsen van een klein koepeltentje geen probleem.

Honden zijn alleen welkom op de Hoepse Beek. Hiervoor hebben wij ook een mooie pagina ingericht waar u alle informatie vindt.

Barbecueën is toegestaan, maar dit mag alleen met gas of elektrisch.

De camping is gelegen in het prachtige Noordhollandse Duinreservaat. Om dit reservaat te betreden heeft u duinkaarten nodig, als u bij ons kampeert krijgt u deze bij aankomst van ons mee.

Op alle overeenkomsten van de Kennemer Duincampings zijn de Recron-voorwaarden van toepassing. In gevallen waarin het reglement niet voorziet, beslist de manager.
NoordHollands Duinreservaat
Honden op de camping
Tarieven en voorwaarden

Aankomst en vertrek

Bij aankomst staat het receptieteam voor u klaar!
Inchecken voor een kampeerplaats kan vanaf 14.00 uur. Voor een accommodatie kan vanaf 15:00 uur.
Wilt u zich bij vertrek ook weer afmelden bij de receptie? 
De uitchecktijd voor een kampeerplaats is 12.00 uur. Voor een accommodatie is dat 10:00 uur.

Langer blijven

Wilt u nog helemaal niet naar huis en wilt u de hele dag nog van uw kampeerplaats gebruik maken dan
adviseren wij een dag langer te boeken.
Anders kunnen we niet zeker zeggen dat u langer kunt blijven.
U kunt hierover altijd op de dag van vertrek overleggen met de receptie
of u wel langer kunt blijven.
Uiteraard kunt u de auto wel kwijt op het parkeerterrein naast de receptie.

Auto en andere voertuigen

Per kampeerplaats krijgt u een slagboomkaart voor de slagboom. Deze kaart is persoonlijk en kan per doorgang slechts eenmaal gebruikt worden. De kaart kan dus niet doorgegeven worden aan een volgende auto. Voor het parkeren op het parkeerterrein betaald u 1 euro per uur, 5 euro per dag en het eerste half uur is gratis! Op het kampeerterrein geldt een snelheidsbeperking van 5 km/u.

Hygiëne

Wij vragen u het huisvuil in dichtgebonden zakken in de containers te deponeren. Er zijn bovendien aparte afvalbakken voor papier, glas en restafval. Oude batterijen kunt u bij de receptie inleveren. De camping heeft geen beschikking over rioolaansluiting op de kampeerplaatsen. Toiletemmers kunt u legen op de daarvoor bestemde plekken in het sanitairgebouw. Om misbruik te voorkomen zijn de sleutels van de mindervalideruimtes alleen te verkrijgen bij de receptie, op vertoon van een mindervalidekaart.

Kampeerplaatsen

Per kampeerplaats mogen maximaal 6 personen overnachten. Bij de receptie zult u een plaats op de camping krijgen toegewezen. Mochten er familieleden/vrienden gebruik willen maken van uw kampeermiddel dan kunnen zij zich hiervoor melden bij de receptie. Wij vragen iedereen de kampeerplaats bij vertrek netjes achter te laten.

(Dag)bezoek

Bezoek ontvangen wij graag bij de receptie. Tegen betaling kan er een parkeerkaart gekocht worden. De bezoeker kan parkeren op het desbetreffende parkeerterrein. De parkeerruimte bij de receptie is uitsluitend bedoeld voor aankomsten. U mag hier maximaal 15 minuten parkeren. Parkeren op het parkeerterrein kost 5 euro per dag en 1 euro per uur. Het eerste half uur krijgt u van ons!

Overige Verwachtingen

Om iedereen te kunnen laten genieten van een goede nachtrust verzoeken wij onze gasten om na 22.00 uur rekening te houden met de buren. Een tentdoek of een caravan biedt helaas minder privacy dan een geïsoleerd huis. De televisie en een gezellig samenzijn zijn beter hoorbaar. We vragen dan ook hier rekening mee te houden en het geluid te minimaliseren. Op deze manier hopen wij dat iedereen kan genieten van een heerlijke vakantie en uitgerust weer thuis kan komen.

Honden

Alleen op de Hoepse Beek zijn honden welkom. Op de overige kampeerplaatsen en in de accommodaties zijn geen huisdieren/honden toegestaan. Wij hebben een mooie pagina voor u ingericht waar u alle informatie kunt vinden met betrekking tot de honden.