Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Op camping Geversduin zijn er een aantal verwachtingen. Dit om de veiligheid, orde en rust te handhaven en het op deze manier iedereen naar het zin te maken.

Je bent van harte welkom met een tent, vouwwagen, camper of toercaravan. Zolang het maar één kampeermiddel is. Uiteraard is in overleg het plaatsen van een klein koepeltentje geen probleem.

Honden zijn alleen welkom op de Hoepse Beek. Hiervoor hebben wij ook een mooie pagina ingericht waar u alle informatie vindt.

Barbecueën is toegestaan, maar dit mag alleen met gas of elektrisch.

De camping is gelegen in het prachtige Noordhollands Duinreservaat. Om dit reservaat te betreden heb je een duinkaart nodig, als je bij ons kampeert krijg je deze bij aankomst van ons mee.

Op alle overeenkomsten van de Kennemer Duincampings zijn de Recron-voorwaarden van toepassing. In gevallen waarin het reglement niet voorziet, beslist de manager.

NoordHollands Duinreservaat
Honden op de camping
Voorwaarden

Auto en andere voertuigen

Per boeking heeft standaard één auto toegang tot de camping en de parkeerplaats. Afhankelijk van waar je overnacht, is toegang tot de camping alleen op de aankomst- en vertrekdag, of tijdens het gehele verblijf. De slagboom werkt automatisch op kenteken, die van de camping is geopend van 07:00 tot 22:00 uur en de parkeerplaats 24 uur. Bezoekers betalen voor het parkeren op het parkeerterrein 1 euro per uur, 5 euro per dag, het eerste half uur is gratis! Op het kampeerterrein geldt een maximum snelheid van 5 km/u. Motoren en scooters zijn op het terrein niet toegestaan, parkeren kan veilig naast de receptie.

Hygiƫne

Wij vragen je het huisvuil in dichtgebonden zakken in de containers te deponeren. Er zijn bovendien aparte afvalbakken voor papier, glas en restafval. Oude batterijen kan je bij de receptie inleveren. De camping heeft geen beschikking over rioolaansluiting op de kampeerplaatsen. Toiletemmers kan je legen op de daarvoor bestemde plekken in het sanitairgebouw. Om misbruik te voorkomen zijn de sleutels van de mindervalideruimtes alleen te verkrijgen bij de receptie.

Kampeerplaatsen

Per kampeerplaats mogen maximaal 6 personen overnachten. Bij de receptie krijg je een plaats op de camping toegewezen. Mochten er familieleden/vrienden gebruik willen maken van jouw kampeermiddel dan kunnen zij zich hiervoor melden bij de receptie. Wij vragen iedereen de kampeerplaats bij vertrek netjes achter te laten.

Dag bezoek

Bezoek ontvangen wij graag bij de receptie. Tegen betaling kan er een parkeerkaart gekocht worden. De bezoeker kan parkeren op het desbetreffende parkeerterrein. De parkeerruimte bij de receptie is uitsluitend bedoeld voor aankomsten. Je mag hier maximaal 15 minuten parkeren. Parkeren op het parkeerterrein kost 5 euro per dag en 1 euro per uur. Het eerste half uur krijg je van ons!

Overige verwachtingen

Om iedereen te kunnen laten genieten van een goede nachtrust verzoeken wij onze gasten om na 22.00 uur rekening te houden met de buren. Een tentdoek of een caravan biedt helaas minder privacy dan een geïsoleerd huis. De televisie en een gezellig samenzijn zijn beter hoorbaar. We vragen dan ook hier rekening mee te houden en het geluid te minimaliseren. Op deze manier hopen wij dat iedereen kan genieten van een heerlijke vakantie en uitgerust weer thuis kan komen!

Honden toegestaan

Op onze camping zijn honden welkom, mits ze ten alle tijden aangelijnd zijn. Honden zijn toegestaan op de Hoepse Beek, in drie Duin Kebbins en de Plastic Huizen. Op/in de overige kampeerplaatsen en accommodaties mogen geen honden komen. Katten en andere huisdieren zijn nergens toegestaan. Meer weten over honden op de camping?

Lees verder

Langer blijven

Nog helemaal niet naar huis? Maar de hele dag genieten van jouw kampeerplaats? Dan adviseren wij een dag langer te boeken. Anders kunnen we niet zeker zeggen dat je langer kunt blijven. Je kan hierover altijd op de dag van vertrek overleggen met de receptie. Uiteraard kan je de auto wel kwijt op het parkeerterrein naast de receptie.