Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Over Camping Geversduin

Camping Geversduin, een échte gezinscamping in het prachtige Noordhollands Duinreservaat. Je kunt hier heerlijk genieten van de kust, de duinen, het bos en van elkaar.

Naast overnachten in unieke accommodaties, kan je ook heerlijk kamperen in onze prachtige omgeving. Je kunt samen met de hond kamperen op de Hoepse Beek of juist stijlvol met jouw trouwe viervoeter overnachten in onze Duin Kebbin of Plastic Huis. De Hoepse Beek en de Duin Kebbins liggen vooraan op de camping waardoor je met de hond direct het Noordhollands Duinreservaat in wandelt. Vieze voetjes na het wandelen met de hond? Wij hebben een hondendouche!

Kan je ook geen genoeg krijgen van kamperen? Op de camping zijn er ruim 350 seizoenplaatsen, waar je van eind maart tot eind oktober midden in de natuur kunt overnachten. Ook voor kamperen met de hond hebben we een deel seizoensplaatsen!

Faciliteiten

Camping Geversduin is van alle gemakken voorzien. Daar zorgen de moderne faciliteiten voor zoals verwarmde sanitairgebouwen, natuurlijke speelvoorzieningen en WiFi bij de tent!

Lees verder

Activiteiten op de camping

Ga je mee korren, of mee met de Rangeractiviteiten en op avontuur in de natuur? Lekker dansen met Ullie en knutselen of lasergamen. Bekijk al onze activiteiten hieronder.

Lees verder

Wandelen, fietsen en paardrijden

De duinen en aangrenzende bossen van het Noordhollands Duinreservaat zijn ideaal om heerlijk te wandelen, fietsen en paardrijden. Er ligt een uitgebreid net aan paden. Bij de receptie kunt u terecht voor fiets-  en wandelkaarten!

Lees verder

Omgeving

Een dagje winkelen, lekker naar het strand of musea bezoeken? Er is meer dan genoeg te doen in de omgeving! Je bent bijvoorbeeld binnen een half uur al in Amsterdam, Alkmaar of Haarlem.

Lees verder

Al vakantie plannen?

Duin Kebbin

Kom gezellig bij ons kamperen met je eigen kampeermiddel en neem de hond mee. Of overnacht je liever in één van onze unieke accommodaties?

reserveer nu