Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Wanneer wil je komen?

Wie zijn wij?

Camping Geversduin, een échte gezinscamping in het prachtige Noordhollands Duinreservaat. Je kunt hier genieten van de kust, de duinen, het bos en van elkaar.

Naast onze unieke accommodaties kan je ook heerlijk kamperen in een prachtige omgeving. Je kunt samen met jouw hond kamperen op de Hoepse Beek. De kampeerplaatsen van de Hoepse Beek liggen vooraan op de camping waardoor je met jouw hond direct het Noordhollands Duinreservaat in wandelt. Vieze voetjes na het wandelen? Wij hebben hondendouche!

Kan je ook geen genoeg krijgen van kamperen?  Op de camping zijn er ruim 350 seizoenplaatsen, waar je van eind maart tot eind oktober midden in de natuur kunt overnachten.

Faciliteiten

Camping Geversduin is van alle gemakken voorzien. Daar zorgen de moderne faciliteiten voor zoals verwarmde sanitairgebouwen, natuurlijke speelvoorzieningen en WiFi bij de tent!

Lees verder

Activiteiten voor jong en oud

Ga je mee surfen, yoga en Korren met Gjalt? Of neem een kijkje bij de reddingsbrigade. Benieuwd welke activiteiten er te doen zijn tijdens jouw verblijf op Camping Geversduin?

Lees verder

Wandelen, fietsen en paardrijden

De duinen en aangrenzende bossen van Noord-Holland zijn ideaal om heerlijk te wandelen, fietsen en paardrijden. Er ligt een uitgebreid net aan paden. Bij de receptie kunt u terecht voor fiets en wandelkaarten!

Lees verder

Omgeving

Een dagje winkelen, warenhuizen en musea bezoeken? Er is meer dan genoeg te doen in de omgeving! Je bent al met een half uur in Amsterdam of Haarlem.

Lees verder

Al vakantie plannen?

Duin Kebbin

Kom gezellig bij ons kamperen met de hond, of overnacht je liever in één van onze unieke accommodaties?

reserveer nu