Seizoenkamperen

Een seizoenplaats midden in de natuur en toch genieten van kwaliteit en luxe? Camping Geversduin is van alle gemakken voorzien. Daar zorgen de moderne voorzieningen voor zoals verwarmde sanitairgebouwen, natuurlijke speelvoorzieningen, leuke activiteiten voor jong en oud, een animatieteam in de hoogseizoenperiodes, een gezellig eetcafé en de minimarkt met biologische producten.

De echte natuurbeleving begint al op de camping zelf. Zo is er onder andere een Belevingspad met een uitkijktoren, een Vlindertuin, een Ullie Dierenroute en een kinderboerderij.

De camping is gelegen in het Noordhollands Duinreservaat, een natuurgebied van maar liefst 2000 hectare. Het gebied laat zich op de fiets of wandelend uitstekend ontdekken.

Visie
Een groot gedeelte van de camping is gereserveerd voor seizoenplaatsen. Zo zijn er ruim 350 seizoenplaatsen. Deze kampeerplaatsen variëren tussen de 70 en 100m². Wanneer u een seizoenplaats heeft op Kennemer Duincamping Geversduin kunt u vanaf eind maart tot eind oktober genieten van een heerlijke kampeerplaats midden in de natuur.

Het beleid bij Geversduin is er helemaal op gericht de natuur zoveel mogelijk zijn gang te laten gaan en daar waar mogelijk het natuurlijk proces te stimuleren.

Voor de gasten van de camping wordt het beleid tot uitdrukking gebracht in activiteiten waarin ontdekken, horen, voelen, proeven en zien van de natuur een belangrijke rol spelen. Alle zintuiglijke waarnemingen proberen we te prikkelen en we nodigen onze gasten uit hier actief aan mee te doen. Bijvoorbeeld via een uilenexcursie tegen zonsondergang waarbij de uilen aangeroepen worden, het ontdekken van al het eetbaars op en rond de camping (insectenproeverij), het herkennen van vogelgeluiden met experts van IVN/Vogelwerkgroep, op pad met de boswachter, het onderscheiden van vlinders/insecten in de vlindertuin en het insectenhotel, etc.

Seizoenkamperen
Camping Geversduin heeft 3 verschillende soorten seizoenplaatsen:
Seizoenplaatsen met 16 ampère elektra en auto
Seizoenplaatsen met 16 ampère elektra zonder auto
Seizoenplaatsen met 16 ampère elektra, zonder auto, honden toegestaan

Belangrijke voorwaarden
De seizoenplaatsen zijn toegankelijk voor één van de navolgende kampeermiddelen: toercaravan, vouwkampeerwagen of tent. Bovenstaande kampeermiddelen mogen een maximale lengte van 8 meter hebben.
Huisdieren worden niet toegelaten op de camping, enkel honden zijn welkom op de daarvoor bestemde plaatsen. De hond dient te allen tijde aangelijnd te zijn.
Elke seizoenkampeerder dient in bezit te zijn van een veiligheidscertificaat voor het kampeermiddel. Een veiligheidscertificaat mag maximaal 3 jaar oud zijn. Hierna dient iedere kameerder het kampeermiddel opnieuw te laten keuren.

Campingnieuws

Vragen?

Bent u benieuwd naar meer informatie rondom seizoenkamperen?
U kunt altijd terecht bij de receptie. Uiteraard helpen wij u graag verder. Neemt u alstublieft contact met ons op voor meer informatie. 

Telefoonnummer: 0251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl

Geïnteresseerd?

Voor zowel de half- als heelseizoenplaatsen werken wij op dit moment met wachtlijsten. Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan contact op met de receptie. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Wij zullen u dan het inschrijfformulier voor de wachtlijsten toesturen. Aanmelden voor de wachtlijsten is geheel vrijblijvend.


taalkeuze

Kennemer Duincamping Geversduin

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl
IBAN: NL28 INGB 0001 3135 75