Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Een seizoenplaats midden in de natuur en toch genieten van kwaliteit en luxe? Camping Geversduin is van alle gemakken voorzien. Daar zorgen de moderne voorzieningen voor zoals verwarmde sanitairgebouwen, natuurlijke speelvoorzieningen, leuke activiteiten voor jong en oud, een Recreatieteam in de weekenden en hoogseizoenperiodes, een gezellig eetcafé en de minimarkt met biologische producten.

Visie
Op de camping zijn er ruim 350 seizoenplaatsen. Deze kampeerplaatsen variëren tussen de 70 en 100m². Wanneer je een seizoenplaats heb op Kennemer Duincamping Geversduin kan je vanaf eind maart tot eind oktober genieten van een heerlijke kampeerplaats midden in de natuur. Het beleid bij Geversduin is er helemaal op gericht de natuur zoveel mogelijk zijn gang te laten gaan en daar waar mogelijk het natuurlijk proces te stimuleren.

Aanvullende voorwaarden 2024

Inloggen op 'Mijn Geversduin'

Tarieven seizoenplaatsen 2024

voorwaarden

De seizoenplaatsen zijn toegankelijk voor één van de navolgende kampeermiddelen: toercaravan, vouwkampeerwagen of tent. Bovenstaande kampeermiddelen mogen een maximale lengte van 8 meter (inclusief dissel) hebben. Huisdieren worden niet toegelaten op de camping, enkel honden zijn welkom op de daarvoor bestemde plaatsen. De hond dient te allen tijde aangelijnd te zijn.

Seizoenkamperen

Camping Geversduin heeft 3 verschillende soorten seizoenplaatsen:
Seizoenplaatsen met 16 ampère elektra en auto
Seizoenplaatsen met 16 ampère elektra zonder auto
Seizoenplaatsen met 16 ampère elektra, met auto, honden toegestaan

verwachtingen 2024

Faciliteiten

Naast verwarmde sanitairgebouwen, natuurlijke speelvoorzieningen en een activiteitenprogramma voor jong en oud doen wij er alles aan om je van alle gemakken te voorzien. Nieuwsgierig naar onze faciliteiten?

Lees verder

veiligheidscertificaat

Elke seizoenkampeerder dient in bezit te zijn van een veiligheidscertificaat voor het kampeermiddel. Een veiligheidscertificaat mag maximaal 3 jaar oud zijn. Een nieuw kampeermiddel? Wij ontvangen graag jouw aankoopbewijs!

veiligheidscertificaten en keuringsbedrijven

Noordhollands Duinreservaat

De camping is gelegen in het Noordhollands Duinreservaat, een natuurgebied van maar liefst 2000 hectare. Het gebied laat zich op de fiets of wandelend uitstekend ontdekken. Meer weten over het Noordhollands Duinreservaat?

Lees verder

Inschrijven seizoen 2025

De seizoenplaatsen voor seizoen 2024 zitten vol. Wil je graag in aanmerking komen voor een seizoenplaats in 2025? Schrijf je dan in via onderstaande link om op de hoogte te blijven van de procedure voor seizoen 2025. 

Inschrijflijst (half)seizoenplaatsen 2025