Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Een seizoenplaats midden in de natuur en toch genieten van kwaliteit en luxe? Camping Geversduin is van alle gemakken voorzien. Daar zorgen de moderne voorzieningen voor zoals verwarmde sanitairgebouwen, natuurlijke speelvoorzieningen, leuke activiteiten voor jong en oud, een Recreatieteam in de weekenden en hoogseizoenperiodes, een gezellig eetcafé en de minimarkt met biologische producten.

Visie
Op de camping zijn er ruim 350 seizoenplaatsen. Deze kampeerplaatsen variëren tussen de 70 en 100m². Wanneer je een seizoenplaats heb op Kennemer Duincamping Geversduin kan je vanaf eind maart tot eind oktober genieten van een heerlijke kampeerplaats midden in de natuur.Het beleid bij Geversduin is er helemaal op gericht de natuur zoveel mogelijk zijn gang te laten gaan en daar waar mogelijk het natuurlijk proces te stimuleren.

Aanvullende voorwaarden 2021

Inloggen op 'Mijn Geversduin'

voorwaarden

De seizoenplaatsen zijn toegankelijk voor één van de navolgende kampeermiddelen: toercaravan, vouwkampeerwagen of tent. Bovenstaande kampeermiddelen mogen een maximale lengte van 8 meter hebben. Huisdieren worden niet toegelaten op de camping, enkel honden zijn welkom op de daarvoor bestemde plaatsen. De hond dient te allen tijde aangelijnd te zijn.

Seizoenkamperen

Camping Geversduin heeft 3 verschillende soorten seizoenplaatsen:
Seizoenplaatsen met 16 ampère elektra en auto
Seizoenplaatsen met 16 ampère elektra zonder auto
Seizoenplaatsen met 16 ampère elektra, zonder auto, honden toegestaan

verwachtingen 2021

Faciliteiten

Naast verwarmde sanitairgebouwen, natuurlijke speelvoorzieningen en een activiteitenprogramma voor jong en oud doen wij er alles aan om je van alle gemakken te voorzien. Nieuwsgierig naar onze faciliteiten?

Lees verder

veiligheidscertificaat

Elke seizoenkampeerder dient in bezit te zijn van een veiligheidscertificaat voor het kampeermiddel. Een veiligheidscertificaat mag maximaal 3 jaar oud zijn. Een nieuw kampeermiddel? Wij ontvangen graag jouw aankoopbewijs!

veiligheidscertificaten en keuringsbedrijven

Noordhollands Duinreservaat

De camping is gelegen in het Noordhollands Duinreservaat, een natuurgebied van maar liefst 2000 hectare. Het gebied laat zich op de fiets of wandelend uitstekend ontdekken. Meer weten over het Noordhollands Duinreservaat?

Lees verder

Geïnteresseerd voor 2022?

Geïnteresseerd in een seizoenplaats?  Inschrijven voor 2021 is niet meer mogelijk. Voor 2022 kan je  jouw gegevens wel laten noteren op onze geinteresseerdenlijst. Stuur ons dan een e-mail: info@campinggeversduin.nl met je naam en telefoonnummer. Dan word je automatisch op de hoogte gehouden!

Telefoonnummer: 0251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl