• kaasmarkt alkmaar
  • Zaanse Schans
  • Haarlem grote kerk

Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
kaasmarkt alkmaar

Alkmaar

Een dag wat anders dan het gebied van de camping? Vanaf het station Castricum (gratis parkeren) bent u in 15 minuten in het bruisende centrum van Alkmaar. Lekker een dag winkelen of gezellig een terassje pakken.

Lees verder
bazaar beverwijk het winkelen castricum geversduin kennemerland holland

Bazaar Beverwijk

Stap in de wereld van De Bazaar. Een smeltkroes van culturen die zorgt voor een unieke veelzijdigheid van producten en diensten. Kom naar De Bazaar in Beverwijk voor een gezellig dagje uit op Europa's grootste overdekte markt.

 

Website Lees verder
dehoep informatie centrum castricum camping geversduin

Bezoekerscentrum de Hoep

Jong en oud worden er op boeiende wijze geïnformeerd over de natuur in het Noord-Hollands Duinreservaat en over de rol van de duinen bij de drinkwatervoorziening.

 

Website Lees verder
castricum info

Castricum.info

Bekijk op Castricum.info wat er te doen is in de omgeving. Mooie bezienswaardigheden, leuke evenementen, uitgaan, horecatips en nog veel meer.

Lees verder
surfen

Surfen

Van surfen en suppen tot surfcamps en verhuur, Surfschool Castricum heeft alles voor een te gekke sportieve dag op het heerlijke Castricumse strand.

Lees verder
header tulpen.jpg

Tulpen in Noord-Holland

Geversduin is de poort naar het grootste bloembollengebied van Europa.
Van half maart tot en met half mei verandert een groot deel van Holland boven Amsterdam in één grote bloemenzee. Het begint in maart met het krokus-seizoen.
Daarna komen de narcissen en hyacinten op en tenslotte laten de tulpen hun kleuren zien, vanaf midden april tot begin mei. Eind april zijn onze tulpenvelden het mooist.

Lees verder
Tuin van kapitein rommel

De Tuin van kapitein Rommel

De Tuin van Kapitein Rommel: niet zo maar een Tuin, maar één die bol staat van allerlei activiteiten op recreatief, cultureel en educatief gebied. Centraal in deze oase van rust staat de ontmoeting tussen mensen.

Lees verder
Amsterdam.jpg

Amsterdam

Een dag wat anders dan het camping gebied? Vanaf het station Castricum (gratis parkeren) bent u in 30 minuten in het bruisende centrum van Amsterdam. Lekker een dag winkelen of gezellig een terassje pakken.

Website Lees verder
Haarlem straat

Haarlem

Haarlem staat bekend om haar rijke culinaire leven. De stad telt na Maastricht de meeste cafés en restaurants van Nederland. Van trendy koffiebars en uitstekende lunchrooms tot gezellige borrellocaties en bijzondere restaurants.

Website Lees verder
Monkeytown speelkamer camping geversduin

Monkey Town

Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens.

Lees verder
Zwembad de waterrakkers

De Waterakkers

“Kom binnen bij de Waterakkers en sluit voor even de deur naar de wereld”. Bij de Waterakkers kunt u genieten van het Zwembad, van een lekker dagje sauna of eet u liever een lekkere pannenkoek in ons pannenkoeken restaurant?

Lees verder
HuisvanHilde camping geversduin

Het Huis van Hilde

In Castricum, tegenover het station, staat het archeologisch informatiecentrum Het Huis van Hilde. Kijk en ontdek hier hoe onze voorouders vroeger leefden.

Lees verder
slot assumburg heemskerk geversduin

Heemskerk

Vlakbij camping Geversduin is het altijd gezellige dorp Heemskerk gelegen. Genoeg terassjes en restaurants te vinden en voor de liefhebber op elke vrijdag een markt die begint bij de kerk in het midden van het centrum.

Lees verder
Johanneshof

Johanna's Hof

Gelegen op een prachtige plek in de bossen van het Noord Hollands Duinreservaat vindt u Restaurant Johanna's Hof. Bekend om haar gastvrijheid, gezelligheid en vooral kindvriendelijkheid.

Lees verder
gasterij de kruisberg

Gasterij de Kruisberg

Voor Gasterij de Kruisberg is een goede keuken net zo belangrijk als een prettige bediening.  Zes dagen in de week kunt u bij Gasterij de Kruisberg gastvrij genieten, met z’n tweeën of met een hele groep.

Lees verder
Restaurant Ruiterhuys camping Geversduin

Het Ruiterhuys

Bij het Ruiterhuys verblijft u midden in de natuur, tussen de dieren. Een omgeving bij uitstek voor heerlijke wandelingen, fietstochten en duinritten te paard.

Lees verder
Zaanse Schans

De Zaanse Schans

In deze Hollandse historische omgeving is veel te zien en te beleven: musea, oude ambachten (kaas, klompen en tin), werkende molens (verf, olie, hout en mosterd) leuke straatjes met winkels en authentieke groene houten huizen.

Lees verder
de oude keuken 2.jpg

De Oude Keuken

Niet ver van Camping Geversduin vindt u De Oude Keuken. Een sfeervol restaurant in een monumentaal pand met een groot, zonnig terras.

Website Lees verder
  • Gezellige uitjes & Ontspanning
  • Eten & Drinken
  • Cultuur & Educatie
  • Actief & Sportief
  • Laat alles zien