• kaasmarkt alkmaar
  • Zaanse Schans
  • Haarlem grote kerk

Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
dehoep informatie centrum castricum camping geversduin

Bezoekerscentrum de Hoep

Jong en oud worden er op boeiende wijze geïnformeerd over de natuur in het Noord-Hollands Duinreservaat en over de rol van de duinen bij de drinkwatervoorziening.

 

Website Lees verder
TvkR_BJ_ovz_Tuin_DSC_0080_bw.jpg

De Tuin van kapitein Rommel

De Tuin van Kapitein Rommel: niet zo maar een Tuin, maar één die bol staat van allerlei activiteiten op recreatief, cultureel en educatief gebied. Centraal in deze oase van rust staat de ontmoeting tussen mensen.

Website Lees verder
Recreatiebad.width-800.jpg

De Waterakkers

“Kom binnen bij de Waterakkers en sluit voor even de deur naar de wereld”. Bij de Waterakkers kunt u genieten van het Zwembad, van een lekker dagje sauna of eet u liever een lekkere pannenkoek in ons pannenkoeken restaurant?

Website Lees verder
haut-legal-Haarlem.jpg

Haarlem

Haarlem staat bekend om haar rijke culinaire leven. De stad telt na Maastricht de meeste cafés en restaurants van Nederland. Van trendy koffiebars en uitstekende lunchrooms tot gezellige borrellocaties en bijzondere restaurants.

Website Lees verder
kaas at the cheesemarket in alkmaar.jpg

Alkmaar

Een dag wat anders dan het gebied van de camping? Vanaf het station Castricum (gratis parkeren) ben je in 15 minuten in het bruisende centrum van Alkmaar. Lekker een dag winkelen of gezellig een terassje pakken.

Website Lees verder
amsterdam-netherlands.jpg

Amsterdam

Een dag wat anders dan het camping gebied? Vanaf het station Castricum (gratis parkeren) ben je in 30 minuten in het bruisende centrum van Amsterdam. Lekker een dag winkelen of gezellig een terassje pakken.

Website Lees verder
XH1S2189WinkelsBakkerspleintje-1.jpg

Castricum

Bekijk op Castricum.info wat er te doen is in de omgeving. Mooie bezienswaardigheden, leuke evenementen, uitgaan, horecatips en nog veel meer.

Website Lees verder
ruiterhuys-largejpg.jpg

Het Ruiterhuys

Bij het Ruiterhuys verblijf je midden in de natuur, tussen de dieren. Een omgeving bij uitstek voor heerlijke wandelingen, fietstochten en duinritten te paard.

Website Lees verder
200818_lvh424-0057_800x600xm.jpg

Monkey Town

Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens.

Website Lees verder
Tentoonstelling-11-1-1030x442.jpg

Het Huis van Hilde

In Castricum, tegenover het station, staat het archeologisch informatiecentrum Het Huis van Hilde. Kijk en ontdek hier hoe onze voorouders vroeger leefden.

Website Lees verder
21210_Kasteel_Assumburg_3.jpg

Heemskerk

Vlakbij camping Geversduin is het altijd gezellige dorp Heemskerk gelegen. Genoeg terassjes en restaurants te vinden en voor de liefhebber op elke vrijdag een markt die begint bij de kerk in het midden van het centrum.

Website Lees verder
Johanneshof

Johanna's Hof

Gelegen op een prachtige plek in de bossen van het Noord Hollands Duinreservaat vind je Restaurant Johanna's Hof. Bekend om haar gastvrijheid, gezelligheid en vooral kindvriendelijkheid.

Website Lees verder
gasterij de kruisberg

Gasterij de Kruisberg

Voor Gasterij de Kruisberg is een goede keuken net zo belangrijk als een prettige bediening.  Zes dagen in de week kun je bij Gasterij de Kruisberg gastvrij genieten, met z’n tweeën of met een hele groep.

Website Lees verder
Zaanse_Schans,_Netherlands_(Unsplash).jpg

De Zaanse Schans

In deze Hollandse historische omgeving is veel te zien en te beleven: musea, oude ambachten (kaas, klompen en tin), werkende molens (verf, olie, hout en mosterd) leuke straatjes met winkels en authentieke groene houten huizen.

Website Lees verder
de oude keuken 2.jpg

De Oude Keuken

Niet ver van Camping Geversduin vind je De Oude Keuken. Een sfeervol restaurant in een monumentaal pand met een groot, zonnig terras.

Website Lees verder
  • Gezellige uitjes & Ontspanning
  • Eten & Drinken
  • Cultuur & Educatie
  • Actief & Sportief
  • Laat alles zien