• kaasmarkt alkmaar
  • Zaanse Schans
  • Haarlem grote kerk

Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
zondagsmarkten.jpg

Zondagsmarkt

Door het hele jaar zijn er leuke evenementen en activiteiten te beleven in Castricum, Bakkum, Akersloot, Limmen en De Woude. Hier lees je alles over de gezellige zondagsmarkten in het dorpshart van Castricum. Deze vinden plaats in de lente- en zomermaanden.

Website Lees verder
duin en bos trui in bos.jpg

Duin en Bos Bootcamp

Deze zomervakantie geeft Duin en Bos bootcamp les op de camping. Ga jij de uitdaging aan om je grenzen te verleggen voor een ultieme fitte zomer? Het is zelfs mogelijk een familie bootcamp te doen. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website.

Website Lees verder
flyer zomerdreives.png

Zomerbridgedrives

Bridgeclub Bricas verzorgt elke dinsdag en donderdag zomerbridgedrives in Castricum. De avonden worden georganiseerd van 14 mei tot en met 29 augustus 2024.

Website Lees verder
dehoep informatie centrum castricum camping geversduin

Bezoekerscentrum de Hoep

Jong en oud worden er op boeiende wijze geïnformeerd over de natuur in het Noord-Hollands Duinreservaat en over de rol van de duinen bij de drinkwatervoorziening.

 

Website Lees verder
1200-x-800-kaasmarkt-bovenaanzicht-zomer-met-kraampjes.png

Kaasmarkt Alkmaar

Bezoek de kaasmarkt van Alkmaar en ontdek Holland's kaasstad. De kaasmarkt in Alkmaar is elke vrijdagmorgen vanaf 31 maart tot en met 29 september van 10.00-13.00 uur. Daarnaast worden er weer avond kaasmarkt georganiseerd: elke dinsdagavond in juli en augustus van 19.00-21.00 uur.

Website Lees verder
Recreatiebad.width-800.jpg

Zwembad de Waterakkers

“Kom binnen bij de Waterakkers en sluit voor even de deur naar de wereld”. Bij de Waterakkers kunt u genieten van het Zwembad of een heerlijk dagje sauna!

Website Lees verder
118275557_3829667240382239_3742504441096185218_o.jpg

Strandpaviljoen de Vrijheit

Het Heemskerkse strand… een prachtig strand gelegen aan het Noordhollands Duinreservaat, waar Hooglanders, schapen en paarden het duingebied begrazen. Daar, waar je alleen op de fiets of wandelend kunt komen…

Website Lees verder
haut-legal-Haarlem.jpg

Haarlem

Haarlem staat bekend om haar rijke culinaire leven. De stad telt na Maastricht de meeste cafés en restaurants van Nederland. Van trendy koffiebars en uitstekende lunchrooms tot gezellige borrellocaties en bijzondere restaurants.

Website Lees verder
kaas at the cheesemarket in alkmaar.jpg

Alkmaar

Een dag wat anders dan het gebied van de camping? Vanaf het station Castricum (gratis parkeren) ben je in 15 minuten in het bruisende centrum van Alkmaar. Lekker een dag winkelen of gezellig een terassje pakken.

Website Lees verder
Hortus Homepage-banner.jpg

Hortus Bulborum

De Hortus Bulborum in Limmen heeft als enige tuin ter wereld een enorme collectie van historische voorjaars-bolgewassen. Ruim 4500 verschillende soorten tulpen, narcissen, hyacinten, krokussen en Fritillaria’s tonen in het voorjaar hun prachtige kleuren.

Website Lees verder
amsterdam-netherlands.jpg

Amsterdam

Een dag wat anders dan het camping gebied? Vanaf het station Castricum (gratis parkeren) ben je in 30 minuten in het bruisende centrum van Amsterdam. Lekker een dag winkelen of gezellig een terassje pakken.

Website Lees verder
restaurants-op-de-woude.jpg

De Woude

De Woude is een eilandje in het Alkmaardermeer. Het idyllische dorpje telt 160 inwoners. Het eilandje is alleen toegankelijk met de pont en vooral geschikt voor bezoekers die te voet komen. 

Website Lees verder
XH1S2189WinkelsBakkerspleintje-1.jpg

Castricum

Bekijk op Castricum.info wat er te doen is in de omgeving. Mooie bezienswaardigheden, leuke evenementen, uitgaan, horecatips en nog veel meer.

Website Lees verder
IMG_9277.jpg

Club Zand

Club Zand is een ongedwongen en laidback strandpaviljoen in Castricum aan Zee. Het houten interieur en de balinese parasols dragen bij aan de ongedwongen strandsfeer, evenals de loungemuziek die op de achtergrond draait. 

Website Lees verder
ruiterhuys-largejpg.jpg

Het Ruiterhuys

Bij het Ruiterhuys verblijf je midden in de natuur, tussen de dieren. Een omgeving bij uitstek voor heerlijke wandelingen, fietstochten en duinritten te paard.

Website Lees verder
uitzicht-toren-papenberg-castricum.jpg

Uitkijktoren Papenberg

Wil je Castricum van grote hoogte zien? Kom het dan bekijken vanaf de uitkijktoren nabij de Papenberg. Er valt genoeg te zien als je er bovenop staat! Beklim eerst de trap met 149 treden en je begeeft je al op aardige hoogte.

Website Lees verder
Tentoonstelling-11-1-1030x442.jpg

Het Huis van Hilde

In Castricum, tegenover het station, staat het archeologisch informatiecentrum Het Huis van Hilde. Kijk en ontdek hier hoe onze voorouders vroeger leefden.

Website Lees verder
21210_Kasteel_Assumburg_3.jpg

Heemskerk

Vlakbij camping Geversduin is het altijd gezellige dorp Heemskerk gelegen. Genoeg terassjes en restaurants te vinden en voor de liefhebber op elke vrijdag een markt die begint bij de kerk in het midden van het centrum.

Website Lees verder
Johanneshof

Johanna's Hof

Gelegen op een prachtige plek in de bossen van het Noord Hollands Duinreservaat vind je Restaurant Johanna's Hof. Bekend om haar gastvrijheid, gezelligheid en vooral kindvriendelijkheid.

Website Lees verder
gasterij de kruisberg

Gasterij de Kruisberg

Voor Gasterij de Kruisberg is een goede keuken net zo belangrijk als een prettige bediening.  Zes dagen in de week kun je bij Gasterij de Kruisberg gastvrij genieten, met z’n tweeën of met een hele groep.

Website Lees verder
de oude keuken 2.jpg

De Oude Keuken

Niet ver van Camping Geversduin vind je De Oude Keuken. Een sfeervol restaurant in een monumentaal pand met een groot, zonnig terras.

Website Lees verder
  • Gezellige uitjes & Ontspanning
  • Eten & Drinken
  • Cultuur & Educatie
  • Actief & Sportief
  • Laat alles zien