Wanneer wilt u komen?
Sluiten
Kamperen
Accommodaties

Activiteiten in de omgeving

Geversduin_AbdijvanEgmond

Abdij van Egmond

De Sint-Adelbertabdij is een rooms-katholieke leefgemeenschap van mannen, jong van geest, die het evangelische ideaal van Gods koninkrijk -de heerschappij van Gods liefde- in hun leven zoeken te realiseren. 

Lees verder
alkmaardermeer.jpg

Alkmaardermeer

Het Alkmaardermeer biedt een keur aan faciliteiten voor watersportliefhebbers. Langs het Alkmaardermeer lopen ook prachtige fiets- en wandelroutes. 

Lees verder
Amsterdam.jpg

Amsterdam

Een dag wat anders dan het camping gebied? Vanaf het station Castricum (gratis parkeren) bent u in 30 minuten in het bruisende centrum van Amsterdam. Lekker een dag winkelen of gezellig een terassje pakken.

Lees verder
bazaar-beverwijk.jpg

Bazaar Beverwijk

Stap in de wereld van De Bazaar. Een smeltkroes van culturen die zorgt voor een unieke veelzijdigheid van producten en diensten. Kom naar De Bazaar in Beverwijk voor een gezellig dagje uit op Europa's grootste overdekte markt.

 

Lees verder
dehoep_Geversduin

Bezoekerscentrum de Hoep

Jong en oud worden er op boeiende wijze geïnformeerd over de natuur in het Noord-Hollands Duinreservaat en over de rol van de duinen bij de drinkwatervoorziening.

 

Lees verder
loes.png

Castricum.info

Bekijk op Castricum.info wat er te doen is in de omgeving. Mooie bezienswaardigheden, leuke evenementen, uitgaan, horecatips en nog veel meer.

Lees verder
Geversduin_restaurant de oude keuken.jpg

De Oude Keuken

In Castricum, dichtbij de Zeeweg vindt u De Oude Keuken, een sfeervol restaurant/Grandcafe in een rijksmonument. Aan de voorzijde een groot zonnig terras met uitzicht op de watertoren en de moestuinen.

Lees verder
geitenboederij.jpg

De Ridammerhoeve geitenboerderij

Een gezond en plezierig dagje beleeft u op de Ridammerhoeve, gelegen in het Amsterdamse Bos. Deze biologische boerderij bestaat uit een geitenhouderij, kaasmakerij, speeltuintje en een pluimveehouderij.

Lees verder
Geversduin_kapiteinrommel.jpg

De Tuin van kapitein Rommel

De Tuin van Kapitein Rommel: niet zo maar een Tuin, maar één die bol staat van allerlei activiteiten op recreatief, cultureel en educatief gebied. Centraal in deze oase van rust staat de ontmoeting tussen mensen.

Lees verder
Geversduin_ZaanseSchans

De Zaanse Schans

In deze Hollandse historische omgeving is veel te zien en te beleven: musea, oude ambachten (kaas, klompen en tin), werkende molens (verf,olie,hout en mosterd), leuke straatjes met winkels en authentieke groene houten huizen.

Lees verder
Geversduin_Tijger

Dierentuin Landgoed Hoenderdaell

Stichting Leeuw is een opvangcentrum voor katachtige roofdieren dat gevestigd is op Landgoed Hoenderdaell met als doel het opvangen van roofdieren in nood.

Lees verder
manon.jpg

Eetcafé VosFood

Op het centrumplein op de camping bevindt zich een sfeervol Eetcafé waar u heerlijk (biologisch) kunt eten en drinken. Naast het Eetcafé bevindt zich ook een snackbar waar u eten kunt afhalen.

Lees verder
fort resort beemster.jpg

Fort Beemster

Onder de koepels van het Unesco Werelderfgoed Fort aan de Nekkerweg staat een uniek sauna, spa, wellness, hotel en restaurant op slechts 20 minuten van Amsterdam, nabij Purmerend

Lees verder
Geversduin_FransHalsmuseum

Frans Hals museum

Het Frans Hals Museum is een museum in Haarlem opgericht in 1862 dat bekendstaat als museum van de Gouden Eeuw. De collectie is gebaseerd op de rijke verzameling van de stad zelf die al vanaf de 16e eeuw is opgebouwd.

Lees verder
Geversduin_Kruisberg

Gasterij de Kruisberg

Voor Gasterij de Kruisberg is een goede keuken net zo belangrijk als een prettige bediening.  Zes dagen in de week kunt u bij Gasterij de Kruisberg gastvrij genieten, met z’n tweeën of met een hele groep.

Lees verder
Green Waves.jpg

Green Waves

Green Waves is een geheel duurzaam watersportcentrum op de Noordpier in Wijk aan Zee. Wij bieden verschillende watersporten en strandactiviteiten aan.

Lees verder
Haarlem.jpg

Haarlem

Amsterdam, Alkmaar, de natuur om je heen, cultuur
om de hoek. De minst bekende parel is, gek genoeg,
de hoofdstad van Noord-Holland.

Lees verder
Geversduin_SlotAssumburg2

Heemskerk

Vlakbij camping Geversduin is het altijd gezellige dorp Heemskerk gelegen. Genoeg terassjes en restaurants te vinden en voor de liefhebber op elke vrijdag een markt die begint bij de kerk in het midden van het centrum.

Lees verder
Geversduin_HuisvanHilde

Het Huis van Hilde

In Castricum, tegenover het station, staat het archeologisch informatiecentrum Het Huis van Hilde. Kijk en ontdek hier hoe onze voorouders vroeger leefden.

Lees verder
Geversduin_Museumvande20steeeuw

Het Museum van de Twintigste Eeuw

Dit nostalgische museum vertelt aan de hand van honderden voorwerpen en tientallen interieurs het leven in de vorige eeuw. Er is immers veel veranderd in de afgelopen honderd jaar, thuis, op het werk, op school, in winkels.

Lees verder
Geversduin_Ruiterhuys

Het Ruiterhuys

Bij het Ruiterhuys verblijft u midden in de natuur, tussen de dieren. Een omgeving bij uitstek voor heerlijke wandelingen, fietstochten en duinritten te paard.

Lees verder
Geversduin_Johanna'shof

Johanna's Hof

Gelegen op een prachtige plek in de bossen van het Noord Hollands Duinreservaat vindt u Restaurant Johanna's Hof. Bekend om haar gastvrijheid, gezelligheid en vooral kindvriendelijkheid.

Lees verder
kaasmarkt.jpg

Kaasmarkt Alkmaar

Elke vrijdagochtend van 30 maart t/m 29 september vindt de kaasmarkt in Alkmaar plaats van 10.00-13.00 uur. Daarnaast wordt er in 2018 acht keer een avond kaasmarkt georganiseerd op dinsdagavond.

Lees verder
dierentuintje.jpg

Kinderboerderij 't Dierenduintje

Aan ons de taak de natuur te behouden en bovendien: een toekomt te creëeren waarin dieren en planten weer een kans krijgen. Waarvan niet alleen wij, maar ook onze kinderen kunnen genieten.

Lees verder
lineushof.jpg

Linnaeushof

In Europa's grootste speeltuin vind je ruim 350 speeltoestellen en attracties, te veel om op te noemen. De perfecte locatie voor een dagje uit met familie, groepsuitje of schoolreisje!

Lees verder
Geversduin_Monkeytown

Monkey Town

Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens.

Lees verder
Geversduin_Nemo

Nemo - Science Center

NEMO Science Museum is dè plek om spelenderwijs bezig te zijn met wetenschap en technologie. NEMO daagt iedereen, van jong tot oud, uit om te ontdekken hoe fascinerend en relevant wetenschap en technologie zijn.

Lees verder
Olmenhorst.jpg

Olmenhorst

Midden in de Haarlemmermeer, tussen Den Haag en Amsterdam, vind je in een oase van rust Landgoed de Olmenhorst. 18 hectare aan biologische appel- en perenboomgaarden, monumentale panden en ateliers.

Lees verder
Geversduin_perspectief.JPG

Perspectief castricum

Bij Perspectief kun je tekenen, schilderen, beeldhouwen en nog veel meer. Perspectief is een vereniging waar vrijwel iedere dag creatieve groepen samenkomen, die begeleid worden door professionele kunstenaars.

Lees verder
_MG_2378bewerkt (2).jpg

Powerwalking

Houdt u van een beetje stevig door wandelen en tegelijkertijd werken aan uw conditie? Kom dan een uur power walken door de prachtige duinen van Heemskerk en Castricum.

Lees verder
Geversduin_sauna.JPG

Sauna de Waterakkers

“Kom binnen bij Sauna de Waterakkers en sluit voor even de deur naar de wereld”. Bij Sauna en Thermen de Waterakkers kunt u niet alleen terecht voor een middag ontspannen maar ook voor het zwembad.

Lees verder
schiphol.jpg

Schiphol

Het Panoramaterras op Schiphol biedt een fantastisch uitzicht op de vliegtuigen en platformen. Als u er even lekker bij wilt zitten, kunt u in een van de Panoramarestaurants van dit boeiende spektakel genieten.

Lees verder
Geversduin_StedelijkMuseum

Stedelijk Museum Alkmaar

Samen kijken is extra leuk. Gezinnen met kinderen vinden in Stedelijk Museum Alkmaar afwisselende zalen vol mooie voorwerpen, filmpjes over de geschiedenis, doe-dingen en leuke weetjes.

Lees verder
Geversduin_strandvondstenmuseum.jpg

Strandvondstenmuseum

Vlak achter het station in Castricum ligt het Strandvondsten Museum. Hier kunt u bekijken wat er allemaal op het strand gevonden is en u kunt deelnemen aan verschillende educatieve projecten.

Lees verder
verkade.jpg

Verkade Paviljoen

Waan uzelf in een fabriek uit de vroege 20e eeuw, waar de authentieke machines nog volop draaien
en de geschiedenis van chocolade en biscuit tot leven komt.

Lees verder
manon.jpg

Vogelexcursie

Kennis maken met de vogels van duinpolder, binnenduinrand en Noordhollands Duinreservaat Een stevige wandeling op zoek naar de vogels Duur: ca. 3.5 uur Met een ervaren vogelgids Daarna een aangeklede lunch in het gezellige Ruiterhuys Leer alles over de vogels in de omgeving.
Maak nieuwe contacten met gelijkgestemden… En geniet ! met een afsluitende lunch in het Ruyterhuis.

Lees verder
Geversduin_Waterakkers

Zwembad de Waterakkers

De Waterakkers" in Heemskerk is niet alleen een begrip als uniek zwemparadijs. Zo zijn er ook andere ontspanningsmogelijkheden, zoals in Sauna & Thermen "De Waterakkers".

Lees verder
  • Gezellige uitjes & Ontspanning
  • Eten & Drinken
  • Cultuur & Educatie
  • Actief & Sportief
  • Laat alles zien
Mijn Mein My Zoek taalkeuze