Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Reserveer jouw fietsen alvast online!

Knooppunt 23. Dat is ’m. Hét fietsknooppunt waar het allemaal begint. Wij hebben een aantal routes voor je klaar staan.
Zelf geen fiets mee? Geen probleem! We hebben huur fietsen klaar staan. Op de camping kunnen er fietsen worden gehuurd voor kinderen en volwassenen, elektrisch en nog veel meer!

Reserveer je fietsen eenvoudig via de mijn Geversduin app. Zo kun je na het maken van je boeking gelijk een fiets reserveren voor tijdens je verblijf.

Klik hier om je fietsen te reserveren

Fiets de Pontjesroute 35km

De Pontjesroute is een aantrekkelijke fietsroute rondom het Alkmaarder- en Uitgeestermeer, waarin vijf pontjes zijn opgenomen. Bij twee pontjes moet je zelf overvaren door het draaien aan een lier.

Routebeschrijving
De Pontjesroute begint en eindigt in Castricum bij het NS-station, maar je kan natuurlijk ook op een andere plek starten. Daarvoor volg je vanaf station Castricum de knooppunten 22-21-20-24-84-87-pontveer-88-89-pontveer-59-pontveer-60-61-62-58-57-56-pontveer-55-54-19-18-17-21-22

download routekaart

Fietsenindeverte-campinggeversduin.jpg
Fietsenindeduinen-campinggeversduin.jpg

Fietsroute duinen, dorpen en de zee 41km

Geniet van de mooie duinen en de plaatsen om de duinen heen. De duinen waar je langs fietst, zijn uniek in Nederland en zelfs in heel Europa.

Onderweg heb je uitzicht over de Noordzee, maar fiets je ook langs gemoedelijke dorpjes, door de bossen, over landweggetjes en door het platteland. Naast de unieke omgeving fiets je ook nog langs gebouwen die vol met historie zitten, zoals kastelen, forten en buitenplaatsen.

download de route