banner

Zoek je verblijf
Kamperen
Huren

Mountainbiken

Samen met onze ervaren gids rij je direct vanaf de camping door het gebied waar duinen worden afgewisseld met bossen en prachtige watervlaktes. Korte klimmetjes, bochten, boomwortels, singletracks, duinvennen, mul zand en fluitende vogeltjes.
Tijdens deze ‘duinsafari’ heb je ook nog eens kans om Schotse Hooglanders, Koniks paarden, Exmoor pony’s, geiten en schapen tegen te komen. Onze eigen Big Five dus!

Nog niet eerder off-road gefietst? Geen zorgen, de gids helpt je waar nodig met een aantal handige techniek tips verder op weg.
Na ongeveer twee uur eindigen we bij Knoest waar de mogelijkheid is onder genot van een drankje na te praten over de tocht.
Alle niveaus zijn welkom. We vertrekken en eindigen in één groep.

Ja, ik wil de tour boeken!

Weetjes over de gids

Martijn is na het CIOS zelfstandig ondernemer in de buitensport geworden. Sinds 1995 organiseert hij al activiteiten voor groepen. Een bak ervaring dus en het is nog steeds elke dag leuk!

Na jaren in de Belgische Ardennen actief te zijn geweest is het nu tijd om weer definitief te settelen in Nederland (Heiloo).

Zijn grootste passie is fietsen en dan met name strandfietsen. In de winter doet hij bijna alle wedstrijden mee en in de zomer probeert hij zoveel mogelijk gravel wedstrijden mee te pakken. Naast de wedstrijden geeft hij ook fietstraining op het strand en in het duin.

Martijn kijkt er naar uit om jullie mee te nemen op een avontuurlijk mountainbike tocht.

Goed om te weten

Start mountainbike tours: maandag 2e pinksterdag. 
Daarna elke zaterdagochtend de kans om mee op avontuur te gaan. Met Hemelvaartsdag op 18 mei is er ook een tour.

Handig om te weten.
Duinkaart verplicht! Bij verblijf op de camping heb je al een duinkaart.

Verzamelen om 8:30 uur bij de receptie, terug rond 10:30 uur.
Maximaal 15 personen. Let op: leeftijd vanaf 14 jaar

Prijs mountainbike tour €27,50 p.p. 
Deze excursieprijs is inclusief de huur van een mountainbike en helm.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden wanneer je, je eigen mountainbike meeneemt? Neem dan even contact op met de receptie.


20240521_093638.jpg
20240509_090750.jpg