Zoek je verblijf
Kamperen
Huren
Wanneer wil je komen?

Hallo, ik ben Ullie de Uil.

Wat leuk dat jullie mij willen leren kennen!

Mijn naam is Ullie en ik woon op Camping Geversduin. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin!

Elk jaar maak ik weer nieuwe vrienden en zie ik veel van mijn vrienden weer terugkomen.

Mijn hobby’s zijn dansen en knuffelen. Daarnaast vind ik het ook super leuk om samen met mijn vrienden op avontuur te gaan in de natuur.

Ullie, Zep & Eeki gaan op vakantie

Nu zomer voorbij is en de winter voor de deur staat, hebben Zep, Eeki en Ullie besloten om op reis te gaan. Ze hebben hun koffers en tassen zorgvuldig ingepakt en zijn er helemaal klaar voor.

Zep gaat deze winter naar een sportkamp. Buikspieren trainen en gewichtheffen. Eeki gaat de wereld rondtrekken met zijn verrekijker opzoek naar de mooiste plekjes en de lekkerste nootjes. Ullie is na al het dansen in de zomer toe aan ontspanning. Zij gaat op spa-vakantie. Heerlijk genieten van massages, maskertjes en een fris nieuw kapsel.

Als in maart de campings weer open gaan, staan ze jullie met open armen weer op te wachten. Zullen jullie ze nog herkennen na hun bijzondere reizen?

Bekijk de video

Vier je verjaardag met Ullie!

Al je vriendjes en vriendinnetjes komen op jouw verjaardagsfeestje om je te feliciteren, te spelen met je nieuwe cadeaus en natuurlijk om taart te eten.

Ullie hoort daar als je beste campingvriend natuurlijk ook bij!  

Nodig Ullie uit door papa of mama langs de receptie te sturen. Hier kunnen zij alles over je vertellen over de pakketten en een afspraak maken om Ullie te ontvangen op jouw feestje.  

Lees meer over de pakketten

Dansen met Bryannah & Maartje


Voorlezen met Ullie deel 1

Voorlezen met Ullie deel 1!